Jump to content

εγγυηση σκληρων δισκων

stevedri

Recommended Posts

Όσο για την "γκαντεμιά σου", να είσαι σίγουρος ότι κάπου στο...Πεκίνο, κάποιος Κινέζος έχει 3 500άρηδες κι έναν Τέρας (της Ση) που δουλεύουν τζιτζί...

lol και σε καποια γωνια της Αθηνας υπαρχει κρυμμενη μια γυναικα που δεν πηδηκσσσσσε ο Τατσοπουλος.

Anywayz, αμα ολος ο περιγυρος κραζει seagate και ακομα χειροτερα ακολουθουν τετοιες πολιτικες στην εταιρια...θα φαει και απο μενα Χ. Νταξ θα μου πεις χεστηκε η Seagate που εχασε εμενα που παιρνω κατα μεσο ορο 1 σκληρο τον χρονο....αλλα και μικροεταιριες που σταματησαν να προμηθευονται απο δαυτους... ή ακομα και αλλοι γκαντεμηδες σαν εμενα που θα το ψαξουν και θα βρεθουν σε αυτο το νημα ή σε αλλα απειρα παρομοια νηματα στο internet...ισως δουν οτι η γκαντεμια ειναι μεγαλυτερη απο τα επιπεδα του στατιστικου σφαλματος....

Μιας και εριξα μια ματια στις αποδειξεις που εχω, συνολικα απο το 2009 μου εχουν καει 8 seagate, 7 απο αυτους 7200.11 και 7200.12.

Δεν νομιζω πως η WD ειναι καλυτερη, αλλα σε εμενα μου εκατσε η στραβη με την seagate και τωρα τρεχω και δεν φτανω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.