Jump to content

αγορά mindfactory.de παράδοση γερμανια

lefteriz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Την αλλη παρασκευή έρχοντε ξαδέλφια μου από Γερμανία, και λεω να παρω τα πράματα μου από mindfactory , πληρώνω με paypal τα παραδίδουν εκεί σε αυτούς, και μου τα φέρνουν.

τα πραγματα βλεπω ειναι άμεσα διαθέσιμα. Θα έχω κανένα θέμα , αν τα παραγγείλω αύριο-μεθαύριο θα τα παραλάβουν μέχρι Τετάρτη;;

και να τα πάρω με μεταφορικά Ελλάδα πάλι συμφέρει, τα μεταφορικά διάβασα σε αλλο θρεντ είναι 20 ευρώ ;;;

Τα μεταφορικα για Ελλαδα ειναι 20ευρω ανα πακετο (κουτι/δεμα, οχι ανα προιον) απο το hardwareversand

Το mindfactory χρεωνει 30 ανα πακετο

Η παραδοση οπως καταλαβαινεις οτι εχει να κανει με το καταστημα οποτε θα πρεπει να ρωτησεις αυτους.

Υπολογισε ομως πως αν επιλεξεις να σταλλουν στους δικους σου με ταχυδρομειο θα αργησουν περισσοτερο

Θεωρητικα, θα πρεπει να εχουν παραδωθει μεχρι Τεταρτη-Πεμπτη παντως

Αν πανε με κουριερ, ειναι φυσικα πιο γρηγορα, αλλα και πιο ακριβα, οποτε εν τελει μαλλον θα ειναι καλυτερα να τα στειλεις Ελλαδα με τη μια (αντι για την κουριερ)

ευχαριστώ ! μαλλον αυτο θα κανω θα τα παρω από το hardwareversand με τα 20 ευρώ μεταφορικά και πληρωμή με πιστωτική ( και οχι paypal μιας και υπαρχει χρεώση 3% του ποσού, έλεος)

ευχαριστώ ! μαλλον αυτο θα κανω θα τα παρω από το hardwareversand με τα 20 ευρώ μεταφορικά και πληρωμή με πιστωτική ( και οχι paypal μιας και υπαρχει χρεώση 3% του ποσού, έλεος)

Και στα δυο η πρώτη παραγγελία που κάνεις πρέπει να γίνει με κατάθεσή μέσω τραπέζης

Δεν θυμάμαι αν δέχονται την πιστωτική την πρώτη φορά

Εγώ έκανα την δουλειά μου μέσω web banking όπου και η προμήθειά είναι 30-50 σέντς

Αν πας γκισέ θα ναι κανα 15αρι ( ανάλογά και το ύψος του εμβασματος)

Το καλό με το versand είναι ότι έχει και αγγλικά στη σελίδα του, που βοηθάει άμα δεν ξέρεις γερμανικά και ότι στέλνουν με UPS

Το κακό είναι ότι αργούν πολύ να απαντήσουν στα μειλ που τους στέλνεις

Sent from my MB860 using Tapatalk 2

οκ, και με κατάθεση γινεται με το online winbanking της πειραιως, που έχω την χρεωστική.

με UPS σε ποσο καιρό έρχοντε περίπου;;;;

Σε 2 μέρες είναι Κοροπή Αθήνα.

Από hardwareversand που έκανα την τελευταία παραγγελία, έκαναν μία εβδομάδα για Θεσσαλονίκη.

Στις 4 μέρες συμπεριλαμβανομένου ΣΚ, ήταν Αθήνα.

Έγιναν dispatched τα πράγματα μου σημερα το πρωί, να τα περιμένω μέσα στην επόμενη βδομάδα ; με UPS έρχονται, θα τα παραλάβω από το ταχυδρομείο;;

(από hardwareversand.de)

Έγιναν dispatched τα πράγματα μου σημερα το πρωί, να τα περιμένω μέσα στην επόμενη βδομάδα ; με UPS έρχονται, θα τα παραλάβω από το ταχυδρομείο;;

(από hardwareversand.de)

Αφου ερχοντια με UPS κατα 99% θα σου ερθουν μεχρι Παρασκευη στην πορτα σου

σου εχουν δωσει ομως tracking number, γιατι δεν το κοιταζεις online να δεις τι γινεται?

Επισης με το τρακινγκ, μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο στα γραφεια της UPs στη Θεσσαλονικη και να τους ρωτησεις οτι θελεις :upside:

Ξεχασα οτι εισαι Δραμα, οποτε παιζει να φας μια μικρη φολιτσα οπως αναφερει και ο [MENTION=3765]HellhammeR[/MENTION]R

Αν ησουν Θεσσαλονικη, θα το ειχες στα χερια σου το πακετο την Παρασκευη κατα 99%, αλλα τωρα μπορει να χρειαστει να πας Δευτερα-Τριτη

Ρωτα παντως εσυ την UPS να δεις τι θα σου πουν

Εφοσον εγινε σημερα dispatch, λογικα αυριο θα ειναι Θεσσαλονικη

καλα δε χάθηκε ο κοσμος, κουβέντα να γίνεται... Ας έρθουν και από βδομάδα

Εκτός αν διαλυθούν όλα στις 21/12/12 και δεν προλάβω να τα χαρώ :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.