lefteriz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2012 Την αλλη παρασκευή έρχοντε ξαδέλφια μου από Γερμανία, και λεω να παρω τα πράματα μου από mindfactory , πληρώνω με paypal τα παραδίδουν εκεί σε αυτούς, και μου τα φέρνουν.τα πραγματα βλεπω ειναι άμεσα διαθέσιμα. Θα έχω κανένα θέμα , αν τα παραγγείλω αύριο-μεθαύριο θα τα παραλάβουν μέχρι Τετάρτη;;και να τα πάρω με μεταφορικά Ελλάδα πάλι συμφέρει, τα μεταφορικά διάβασα σε αλλο θρεντ είναι 20 ευρώ ;;;
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 12, 2012 #2 Δεκέμβριος 12, 2012 Τα μεταφορικα για Ελλαδα ειναι 20ευρω ανα πακετο (κουτι/δεμα, οχι ανα προιον) απο το hardwareversandΤο mindfactory χρεωνει 30 ανα πακετοΗ παραδοση οπως καταλαβαινεις οτι εχει να κανει με το καταστημα οποτε θα πρεπει να ρωτησεις αυτους.Υπολογισε ομως πως αν επιλεξεις να σταλλουν στους δικους σου με ταχυδρομειο θα αργησουν περισσοτεροΘεωρητικα, θα πρεπει να εχουν παραδωθει μεχρι Τεταρτη-Πεμπτη παντωςΑν πανε με κουριερ, ειναι φυσικα πιο γρηγορα, αλλα και πιο ακριβα, οποτε εν τελει μαλλον θα ειναι καλυτερα να τα στειλεις Ελλαδα με τη μια (αντι για την κουριερ)
lefteriz Δεκέμβριος 12, 2012 Author #3 Δεκέμβριος 12, 2012 ευχαριστώ ! μαλλον αυτο θα κανω θα τα παρω από το hardwareversand με τα 20 ευρώ μεταφορικά και πληρωμή με πιστωτική ( και οχι paypal μιας και υπαρχει χρεώση 3% του ποσού, έλεος)
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 12, 2012 #4 Δεκέμβριος 12, 2012 ευχαριστώ ! μαλλον αυτο θα κανω θα τα παρω από το hardwareversand με τα 20 ευρώ μεταφορικά και πληρωμή με πιστωτική ( και οχι paypal μιας και υπαρχει χρεώση 3% του ποσού, έλεος)Και στα δυο η πρώτη παραγγελία που κάνεις πρέπει να γίνει με κατάθεσή μέσω τραπέζης Δεν θυμάμαι αν δέχονται την πιστωτική την πρώτη φοράΕγώ έκανα την δουλειά μου μέσω web banking όπου και η προμήθειά είναι 30-50 σέντς Αν πας γκισέ θα ναι κανα 15αρι ( ανάλογά και το ύψος του εμβασματος)Το καλό με το versand είναι ότι έχει και αγγλικά στη σελίδα του, που βοηθάει άμα δεν ξέρεις γερμανικά και ότι στέλνουν με UPSΤο κακό είναι ότι αργούν πολύ να απαντήσουν στα μειλ που τους στέλνεις Sent from my MB860 using Tapatalk 2
lefteriz Δεκέμβριος 12, 2012 Author #5 Δεκέμβριος 12, 2012 οκ, και με κατάθεση γινεται με το online winbanking της πειραιως, που έχω την χρεωστική.με UPS σε ποσο καιρό έρχοντε περίπου;;;;
HellhammeR Δεκέμβριος 12, 2012 #6 Δεκέμβριος 12, 2012 με UPS σε ποσο καιρό έρχοντε περίπου;;;;Σε 2 μέρες είναι Κοροπή Αθήνα.
jax7480 Δεκέμβριος 12, 2012 #7 Δεκέμβριος 12, 2012 Σε 2 μέρες είναι Κοροπή Αθήνα.Από hardwareversand που έκανα την τελευταία παραγγελία, έκαναν μία εβδομάδα για Θεσσαλονίκη.Στις 4 μέρες συμπεριλαμβανομένου ΣΚ, ήταν Αθήνα.
lefteriz Δεκέμβριος 18, 2012 Author #8 Δεκέμβριος 18, 2012 Έγιναν dispatched τα πράγματα μου σημερα το πρωί, να τα περιμένω μέσα στην επόμενη βδομάδα ; με UPS έρχονται, θα τα παραλάβω από το ταχυδρομείο;;(από hardwareversand.de)
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 18, 2012 #9 Δεκέμβριος 18, 2012 Έγιναν dispatched τα πράγματα μου σημερα το πρωί, να τα περιμένω μέσα στην επόμενη βδομάδα ; με UPS έρχονται, θα τα παραλάβω από το ταχυδρομείο;;(από hardwareversand.de) Αφου ερχοντια με UPS κατα 99% θα σου ερθουν μεχρι Παρασκευη στην πορτα σου σου εχουν δωσει ομως tracking number, γιατι δεν το κοιταζεις online να δεις τι γινεται? Επισης με το τρακινγκ, μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο στα γραφεια της UPs στη Θεσσαλονικη και να τους ρωτησεις οτι θελεις
HellhammeR Δεκέμβριος 18, 2012 #10 Δεκέμβριος 18, 2012 το παράλογο είναι ότι κάνουν 2 μέρες να έρθουν Ελλάδα και μετά κάνουν άλλες 3 για να έρθουν σπίτι σου.
lefteriz Δεκέμβριος 18, 2012 Author #11 Δεκέμβριος 18, 2012 ναι έχω και τρακινγκ ναμπερ. Μακαρι να ερθουν παρασκευή να παίξουμε το σ/κ
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 18, 2012 #12 Δεκέμβριος 18, 2012 Ξεχασα οτι εισαι Δραμα, οποτε παιζει να φας μια μικρη φολιτσα οπως αναφερει και ο [MENTION=3765]HellhammeR[/MENTION]RΑν ησουν Θεσσαλονικη, θα το ειχες στα χερια σου το πακετο την Παρασκευη κατα 99%, αλλα τωρα μπορει να χρειαστει να πας Δευτερα-ΤριτηΡωτα παντως εσυ την UPS να δεις τι θα σου πουνΕφοσον εγινε σημερα dispatch, λογικα αυριο θα ειναι Θεσσαλονικη
lefteriz Δεκέμβριος 18, 2012 Author #13 Δεκέμβριος 18, 2012 καλα δε χάθηκε ο κοσμος, κουβέντα να γίνεται... Ας έρθουν και από βδομάδα Εκτός αν διαλυθούν όλα στις 21/12/12 και δεν προλάβω να τα χαρώ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.