Jump to content

Αγορά AMD CPU. Τα φώτα σας!

savvas144

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους,

πρόσφατα κατέστρεψα τον επεξεργαστή μου (το πως μην το ρωτάτε :whistle2:)

και ψαχνω να αγοράσω κάποιο μοντέλο της amd. Καινούριο- μεταχειρισμένο, οτιδείποτε. Κάτι οικονομικό όμως.

Aκούω προσφορές

:)

Βάση του cpu support list της

MSI Global ? Mainboard - K9A2VM-FD

ο μοναδικός καινούριος που μπορείς να βάλεις αφού παίρνει επεξεργαστές έως 95Watt είναι ο

AMD ATHLON II X4 640 !

AMD Athlon II X4 640 Box | Skroutz.gr

Μέχρι σήμερα ποιον επεξεργαστή είχες επάνω ????

Τί είχες πρίν και το έκαψες ? Για να ξέρουμε με τί θα είσαι ικανοποιημένος (καλύτερο από τον προηγούμενο)

|EDiT : με προλάβατε...

Ικανοποιημενος ημουν χαχα

απλα οταν καθαριζα το κουτι εβγαλα τον επεξεργαστη απο το socket

και μετα πηγα να το ξαναβαλω και εσπασα μερικες ακιδες κλπ

χαχα

Θα μπορούσες να το φτιάξεις ίσως, αν έχεις κολλητήρι/υπομονή/σταθερά χέρια...

Aν όχι, τότε προφανώς με κάποιον μεταχειρισμένο θα κάνεις τη δουλειά σου..ίδιας ή καλύτερης σειράς...

AMD ATHLON II X2 250 (44€)

AMD ATHLON II X2 260 (46€)

AMD ATHLON II X2 270 (49€)

εναν από αυτούς, αν και με λία παραπάνω πας σε 4-πύρηνο ATHLON II X2 640 και το σύστημά σου θα έχει αρκετά μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο .

Καλύφθηκα πλήρως απο τον παναγιώτη!

Ευχαριστώ πανάγο.

Λοιπόν επειδη βλέπω την διαφορά στα 5-10 ευρώ θα πάρω τον AMD ATHLON II X2 270.

Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας!

Και δεν δίνεις +20€ να πάρεις κάτι καλό που θα αντέξει ???

+2 πυρήνες με μόλις 20€ παραπάνω κόστος ..... αξίζει και με το παραπάνω !!!!!

Οποιον και να πάρεις κάνε και ένα BIOS UPDATE στην μητρική σου με το τελευταίο για να υποστηρίξει σωστά αυτούς τους επεξεργαστές οι οποίοι είναι νεότερη γενιά !!!!

4 gb της ddr2.

Ε ναι το χω σκεφτει να ριξω αλλα λιγα αλλα τετοια εποχη και τα 20 πολλα ειναι...

εγω παλι γιατι νομιζω οτι κανετε ΛΑΘΟΣ?

βλεπω οτι μπορει να παρει μεχρι Phenom II X6 1055!!

μηπως διαβαζω καποιο διαφορετικο support list?

ο κωδικος ms-7501 αναφερεται σε 3 μοντελα, που προφανως, κατα βαση ειναι παρομοια. αρα παιρνουν και τους ιδιους επεξεργαστες. παντως οποιο κι αν ειναι το ακριβες μοντελο, ειτε αυτο που ανεφερα εγω, ειτε αυτο που ανεφερε ο adpanos, το support list ειναι ιδιο!!

post-4092-1416076882,5561_thumb.jpg

[MENTION=4092]cabdik[/MENTION]

Μην φορτώνεις, χαλάρωσε.

1055 καινούριος μας τελείωσε και το παλικάρι δίνει (το πολύ) τα 70€ του Athlon II x4.

Να μπορεί να βρει 1055 μεταχειρισμένο με λιγότερα από 70€, δεν το βλέπω.

εγω παλι γιατι νομιζω οτι κανετε ΛΑΘΟΣ?

βλεπω οτι μπορει να παρει μεχρι Phenom II X6 1055!!

μηπως διαβαζω καποιο διαφορετικο support list?

ο κωδικος ms-7501 αναφερεται σε 3 μοντελα, που προφανως, κατα βαση ειναι παρομοια. αρα παιρνουν και τους ιδιους επεξεργαστες. παντως οποιο κι αν ειναι το ακριβες μοντελο, ειτε αυτο που ανεφερα εγω, ειτε αυτο που ανεφερε ο adpanos, το support list ειναι ιδιο!!

Κοίτα τι γράφω :

ο μοναδικός καινούριος που μπορείς να βάλεις αφού παίρνει επεξεργαστές έως 95Watt είναι ο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.