unstoppable Σεπτέμβριος 12, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από haris1984 σορρυ...αλλα...ειναι οτι χειροτερο εχω δει απο αποψη στηριξης... Γιατι?Απλως 4 βιδες βαζεις, δεν ειναι η μονη που απαιτει κατι τετοιο αλλωστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Σεπτέμβριος 13, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 09:24] Γιατι?Απλως 4 βιδες βαζεις, δεν ειναι η μονη που απαιτει κατι τετοιο αλλωστε Σωστα μη τα θελουμε και ολα δικα μας !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 13, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 μου φαινεται ολοκληρη διαδικασια...ισως επειδη εχω καλομαθει με τη ζαλμαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Σεπτέμβριος 14, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Ειναι μακραν ο χειροτερος τροπος που εχω δει....πολυ προχειρος στη σχεδιαση...καθαρα ερασιτεχνικος θα ελεγα. Δεν ταιριαζει σε μια σοβαρη εταιρια.Παρεπιπτοντως, το 57-59 μου φαινεται ακομη πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 14, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 ενα καλο εχει αυτη η ψυκτρα κατα τη γνωμη μου που δεν το εχει η δικια μου...στελνει τον αερα εξω σχεδον κατευθειαν...αλλα δεν ξερω...ολο αυτο το βαρος και το υψος...θα φοβομουν να το βαλω στη μητρικη μου...παρεπιπτοντως...μην τρελαινεσαι που εχεις μικρη διαφορα σε idle... ενα καλο συστημα ψυξης δεν φημιζεται για την διαφορα idle με idle(πριν και μετα) αλλα για τη διαφορα idle>full πριν και idle>full μετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από Stratos [Σήμερα, στις 06:27] Ειναι μακραν ο χειροτερος τροπος που εχω δει....πολυ προχειρος στη σχεδιαση...καθαρα ερασιτεχνικος θα ελεγα. Δεν ταιριαζει σε μια σοβαρη εταιρια.Παρεπιπτοντως, το 57-59 μου φαινεται ακομη πολυ... Υπ'οψιν 57-59 σε overclock 3@3.6 vcore 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Σεπτέμβριος 16, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2004 http://www.thecrucible.ca/reviews/tower112/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Σεπτέμβριος 17, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Easy to install????? Οι ανθρωποι ειναι αλλου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc-Corner Σεπτέμβριος 17, 2004 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Stratos [14-09-2004 06:27] Ειναι μακραν ο χειροτερος τροπος που εχω δει....πολυ προχειρος στη σχεδιαση...καθαρα ερασιτεχνικος θα ελεγα. Δεν ταιριαζει σε μια σοβαρη εταιρια. Παρεπιπτοντως, το 57-59 μου φαινεται ακομη πολυ... Να σε πληροφορήσω ότι η Aerocool και η Coolermaster βγάζουν παρόμοιες κ ίσως και πιο καλές ψύχτρες με τον ίδιο τρόπο στήριξης...πρόχειρες σχεδιάσεις σε 3ς μεγάλες εταιρίες η αποτέλεσμα?εγω πιστεύω και βλέπω αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Σεπτέμβριος 17, 2004 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Pc-Corner [Σήμερα, στις 09:05] Να σε πληροφορήσω ότι η Aerocool και η Coolermaster βγάζουν παρόμοιες κ ίσως και πιο καλές ψύχτρες με τον ίδιο τρόπο στήριξης...πρόχειρες σχεδιάσεις σε 3ς μεγάλες εταιρίες η αποτέλεσμα?εγω πιστεύω και βλέπω αποτέλεσμα Την εχεις τοποθετησει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crAss Σεπτέμβριος 17, 2004 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Με το βάρος που έχουν αυτές οι ψύκτρες δεν παίζει άλλος τρόπος στήριξης. Το μόνο που θα μπορούσε να βελτιωθεί είναι ο τρόπος που βιδώνουν οι βίδες πχ με χρήση ελατηρίων ή κατι παρόμοιο που να ξέρεις ότι έχεις σφίξει το ίδιο όλες τις βίδες και όχι τόσο πολύ ώστε να λιώσεις τον επεξεργαστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Σεπτέμβριος 17, 2004 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από crAss [Σήμερα, στις 14:34] Με το βάρος που έχουν αυτές οι ψύκτρες δεν παίζει άλλος τρόπος στήριξης. Το μόνο που θα μπορούσε να βελτιωθεί είναι ο τρόπος που βιδώνουν οι βίδες πχ με χρήση ελατηρίων ή κατι παρόμοιο που να ξέρεις ότι έχεις σφίξει το ίδιο όλες τις βίδες και όχι τόσο πολύ ώστε να λιώσεις τον επεξεργαστή Φυσικα και αυτο εννοω. Δεν ειναι δυνατον να βγαζεις στξν αγορα μια ψηκτρα που προοριζεται για τον απλο χρηστη και να του δινεις ξερα 4 βιδες και 2 λαμακια με τρυπες και να του λες "σφιχτη κατα το δοκουν". Η σοβαροτητα φαινεται σε αλλες εταιρειες,που σου δινουν βιδες οι οποιες τερματιζουν σε συγκεκριμενες βολτες, ωστε ο απειρος χρηστης δεν υπαρχει πιθανοτητα να σπασει το mobo του...και πολλα αλλα σημεια που βαριεμαι να αναφερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 17, 2004 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Stratos [Σήμερα, στις 16:45] Φυσικα και αυτο εννοω. Δεν ειναι δυνατον να βγαζεις στξν αγορα μια ψηκτρα που προοριζεται για τον απλο χρηστη και να του δινεις ξερα 4 βιδες και 2 λαμακια με τρυπες και να του λες "σφιχτη κατα το δοκουν". Η σοβαροτητα φαινεται σε αλλες εταιρειες,που σου δινουν βιδες οι οποιες τερματιζουν σε συγκεκριμενες βολτες, ωστε ο απειρος χρηστης δεν υπαρχει πιθανοτητα να σπασει το mobo του...και πολλα αλλα σημεια που βαριεμαι να αναφερω... αρα γιατι το παιδευετε αδικα το θεμα... παιρνεις μια Thermalright και καθαριζεις.... και για ευκολη τοποθετηση και για μεγιστες επιδοσεις και ησυχαζεις... εκτος εαν θελεις να πειραματιζεσαι πανω στον επεξεργαστη και το mobo σου για κανα δυο βαθμους λιγοτερους απο τη stock.... ρε παρε μια SP λοιπον, κατα το γνωστο σλογκαν του Λαμπη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Σεπτέμβριος 17, 2004 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 14:54] αρα γιατι το παιδευετε αδικα το θεμα... παιρνεις μια Thermalright και καθαριζεις.... και για ευκολη τοποθετηση και για μεγιστες επιδοσεις και ησυχαζεις... εκτος εαν θελεις να πειραματιζεσαι πανω στον επεξεργαστη και το mobo σου για κανα δυο βαθμους λιγοτερους απο τη stock.... ρε παρε μια SP λοιπον, κατα το γνωστο σλογκαν του Λαμπη... Απ το στομα μου το πηρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 17, 2004 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 κι εγω εχω μετανιωσει που δεν πηρα sp τοτε που αγορασα τη ζαλμαν...ειχαν διαφορα στην τιμη γυρω στα 20 ευρω...μαμακια μου...το ξερω...αλλα...οτι εγινε εγινε...ειναι μακραν η καλυτερη ψυκτρα για αεροψυξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 17, 2004 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2004 Πάντως για να μην "σβήσουμε" εντελώς τη Tt από το χάρτη να πω ότι σε άλλα συστήματα ψύξης της(π.χ aquarious-σχεδόν ο ίδιος τρόπος τοποθέτησης) αναφέρει ρητά ότι το σφίξιμο του H πάνω στην μητρική γίνεται με το χέρι και παρέχει ελαστικά σπιράλ που μπαίνουν ανάμεσα στη m/b και στα παξιμάδια.Απλώς είναι μεγάλος κόπος να γίνουν όλα αυτά για μια ψύκτρα ενώ με τη zalman με δυό βίδες και σε 5' τελείωσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crAss Σεπτέμβριος 18, 2004 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Καλά και η ALX800 είναι μια χαρούλα, μπαίνει στη στιγμή και κόστος μόνο 20 ευρώ. Με ένα γρήγορο ανεμιστήρα πάρα πολύ μικρές διαφορές με την SP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 18, 2004 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Stratosωστε ο απειρος χρηστης δεν υπαρχει πιθανοτητα να σπασει το mobo του Εδω Στρατο δυστυχως θα διαφωνησω. Δεν ξερω αν σου εχει τυχει κατι τετοιο, λογω της δουλειας που εχεις στο μαγαζι, πιθανοτατα θα σου εχει συμβει... αλλα εγω απ'οτι θυμαμαι την μεγαλυτερη πιεση επανω στις μητρικες τις ασκουν οι default ψυκτρες των P4, σε σημειο μαλιστα που να λυγιζει η μητρικη, αρκετα, τοσο ωστε ειναι πανευκολα ορατο με το ματι. Αλλωστε το ιδιο συστημα τοποθετησης της ψυκτρας πανω σε Mobo χρησιμοποιουν ολες οι SLK για P4 και οι SP. Το αλλο επισης που θελω να αναφερω ειναι οτι δεν νομιζω οτι ειναι και ΤΟΟΟΟΣΟ βαρια πια. 100γραμμαρια περιπου παραπανω απο την SP94, και περιπου 50 παραπανω απο την SLK948U.Οποτε ΜΗΝ τραγικοποιειτε τα πραγματα. Κοιταξτε λιγο την τιμη, λιγο την αποδοση και αν σας κανει αγοραστε την.(φυσικα οχι απο την Checkmate). Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Σεπτέμβριος 18, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Στο Η που βιδωνει κατω απο την μητρικη πρωτα μπαινει ενα Η σαν αφρολεξ το οποιο ρεγουλαρει την πιεση στην cpu καθως σφιγκεις τις βιδες Επισης αυτη η ψυκτρα απευθυνεται σε χρηστες που βγαζουν ή αλλαζουν ψυκτρα καθε φορα που κανουν αναβαθμιση και αφου ειμαι κατοχος της εν λογω σας λεω οτι η μητρικη δεν εχει αναγκη η Τt ειναι σοβαρη φιρμα δεν κανει τυχαια πραγματα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Σεπτέμβριος 18, 2004 Author #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Και υποψιν εγω εβαλα δυο 8ριδες ανεμιστηρες στις 2200 στροφες και ειδα διαφορα 10 βαθμων κατω σε λιγες μερες θα τεσταρω με δυο 9ριδες 2800 στροφων και πιστευω να κατεβω πιο κατω σε temp !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.