Jump to content

NEEΣ ΨΥΚΤΡΕΣ

strong

Recommended Posts

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΨΥΚΤΡΑ Thermaltake Tower 112 Cooler CL-P0024

http://www.computer-data.gr/products/cpucoolers.php?subcat=ALL&offset=5

ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Ναι ναι την ειχε ενας φιλος μου και ελεγε οτι ακομα απο πολυ overclock δεν ελεγε να περασει τους 60c το καλο ειναι οτι ειναι συμβατο με Intel P4 LGA775,

Intel P4 478 Prescott FMB1.5 3.6GHz,

AMD Athlon 64 / Athlon 64 FX και

AMD Athlon XP up to 3400+

για περισοτερες πληροφοριες: http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm

:T: Have a good overcloking day!

Αρχική απάντηση από strong

Εαν δεν το δοκιμασεις πως μπορεις να εκφερεις γνωμη?

Απλώς έχει τον ίδιο ακριβώς τρόπο τοποθέτησης με την polo 735 που τυχαίνει να έχω.Όταν την έβγαλα (λόγω θορύβου) μαζί της "έφυγε" και η cpu.:hehe:

post-1006-1416071188,99_thumb.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απλώς έχει τον ίδιο ακριβώς τρόπο τοποθέτησης με την polo 735 που τυχαίνει να έχω.Όταν την έβγαλα (λόγω θορύβου) μαζί της "έφυγε" και η cpu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και που ειναι το προβλημα ? εγω δεν θα την αγορασω για να την βγαλω ?

και αν χρειαστει να την βγαλω τωρα που μου το ειπες θα προσεχω !!!!

• 2 weeks later...

Τελικα την αγορασα την THERMALTAKE TOWER 112 με 2 ανεμηστηρες 8ριδες στις 2,200

και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ,full load 57-59 πριν με stock intel + 2ρο φαν απο πανω 67-69, πιστευω να πεσει πιο κατω

γιατι εβαλα artic silver 5 η οποια οπως ξερετε θελει στρωσιμο μερικες ωρες

απεφυγα να βαλω την παστα της thermaltake που συνοδευεται με την ψυκτρα

Και θα ρωτουσα αν αξιζει η παστα της !!!!

Αχ φιλε μου καλη η ψυκτρα αλλα θελει δουλεια για να στερεωθει ,πρεπει να βγαλεις την

μητρικη επισης το πλαστικο πλαισιο που εχει η μητρικη για την στηριξη της stock ψυκτρας πρεπει να βγει για να παρει την θεση της ενα μεταλικο ελασμα το οποιο ομως βιδωνει απο κατω της μητρικης και με ενα ιδιο ελασμα απο πανω βιδωνει η ψυκτρα στις βιδες που εξεχουν απο την μητικη. Θα προσπαθησω να σκαναρω το manual τις επομενες ωρες-μερες και θα κανω ποστ φωτο για να παρετε

μια ιδεα !!!!

σορρυ...αλλα...ειναι οτι χειροτερο εχω δει απο αποψη στηριξης...ολοκληρη διαδικασια...το μονο καλο ειναι οτι αν χρειαστει να πας σε υδροψηξη αλα 11 εχεις τις βιδες ετοιμες...και εφοσον εισαι ευχαριστημενος με τις θερμοκρασιες τοτε κομπλε...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 06:39]

Λίγο θηρίο δεν είναι; ’σε που φαντάζομαι πως επιβαρύνεται πάρα πολύ η motherboard έτσι όπως δέχεται όλο αυτό το βάρος.

Εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει προβλημα με την μητρικη ειναι πολυ σταθερα στερεωμενη

η ψυκτρα εξαλου υπαρχει τροπος στηριξης της ψυκτρας απο το κουτι η το τροφοδοτικο

πιστευω οτι αξιζει την ταλαιπωρια γιατι σε φουλ λοαντ εριξε την θερμοκρασια σχεδον 10 βαθμους

το παραξενο ειναι οτι σε κατασταση ηρεμιας εριξε μονο 2 βαθμους απο 49 σε 47 αυτο πως το εξηγειτε ?

Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 22:54]

Ποιά είναι η διαφορά που έχει μεταξύ full load και idle?Μήπως δεν έχει καλή κυκλοφορία αέρα το κουτί σου - και κατα συνέπεια αυξημένο case temp?

Οταν λεω φουλ με 30 λεπτα prime oπου στρεσαρεται στα ορια της η cpu

μητρικη σε idle 32 βαθμους σε full 34

1 fun 12cm μπρος και 1 πισω !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.