Jump to content

Μπαταρία για iPhone 3GS

jpavly

Recommended Posts

Τα έπαιξε η μπαταρία του 3GS μου και κλείνει όποτε γουστάρει και πρέπει να την αλλάξω.

Παρήγγειλα ήδη από e-bay μέσω του απατεώνα e-cell και μου έστειλε μία η οποία δεν φόρτιζε και μετά μία άλλη που έκανε το κινητό restart κάθε 3 λεπτά.

Έχει αλλάξει κάποιος μπαταρία στο 3GS του; Έχει να προτείνει κάποιος αξιόπιστη πηγή για μπαταρία;

Genuine Apple iPhone 3Gs Replacement Internal Battery 1220mAh | eBay

Έχω πάρει Dock Connector Charger από αυτόν και έμεινα ευχαριστημένος

Εδω είσαι. Apple Battery for iPhone 3GS

Έχω αγοράσει διάφορα ανταλλακτικά για 3gs και 4αρι, πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Σας ευχαριστώ και τους δύο.

[MENTION=93]ΓιαγκΤ[/MENTION], αυτός που μου προτείνεις έρχεται στα 47€, τιμή που δίνουν στο περίπου τα service μαζί με εγγύηση.

[MENTION=5915]greenforce13[/MENTION], μπαταρία έχεις πάρει; Γιατί έχω ήδη πάρει 2 και βγήκαν μουφέ και οπτικά όλες είναι ίδιες.

Γιάννη και εμένα μετά από 3-4 χρόνια η μπαταρία έχει πάθει το ίδιο!

Πλέον μετά το 6.0.1 μόλις πέσει κάτω από το 40% συνήθως σβήνει.

1 στις 20 φορές φτάνει και στο 15% αλλά αυτό συμβαίνει όταν δεν το

χρησιμοποιώ και τελειώνει σιγά σιγά μόνη της.

Πριν 7 ημέρες αγόρασα αυτήν εδώ New Replacement Battery for iPhone 3GS 16GB 32GB Tool | eBay

που έιναι 1600mAh και στο auction λέει 1020 sold.

Έψαξα λίγο google και είδα ότι σε πολλούς έπαιζε κανονικά και σε άλλους όχι!

Δές και εδώ [ame=http://www.amazon.com/Li-ion-Poly-Battery-1200mAh-iPhone/dp/B003XQMFWY]Amazon.com: Li-ion Poly Battery 1200mAh for iPhone 3GS 16 32GB: Cell Phones & Accessories[/ame] αλλά δεν ξέρω περι τίνος πρόκειται!

Όταν έρθει και την βάλω, θα καταλάβεις εάν δουλέυει ή όχι!

Απλά να πατάς το F5 στις αγγελίες για σπασμένα iPhone για ανταλλακτικά :hehe:

εγώ παράγγειλά τη δική μου από εδώ μαζί με το κιτ (κατσαβίδι, spader και βεντούζα για την οθόνη) από εδώ και είναι πράγματι εξίσου καλή με τη γνήσια (τη φοράει το 3GS εδώ και 2-3 μήνες χωρίς απολύτος κανένα πρόβλημα).

Μην εμπιστεύεσαι ebay κτλ. Επίσης είναι αρκετά δύσκολη η αλλαγή μπαταρίας σε 3GS ειδικά αν δεν έχεις εμπειρία σε τέτοια.

Γιάννη και εμένα μετά από 3-4 χρόνια η μπαταρία έχει πάθει το ίδιο!

Πλέον μετά το 6.0.1 μόλις πέσει κάτω από το 40% συνήθως σβήνει.

1 στις 20 φορές φτάνει και στο 15% αλλά αυτό συμβαίνει όταν δεν το

χρησιμοποιώ και τελειώνει σιγά σιγά μόνη της.

Πριν 7 ημέρες αγόρασα αυτήν εδώ New Replacement Battery for iPhone 3GS 16GB 32GB Tool | eBay

που έιναι 1600mAh και στο auction λέει 1020 sold.

Έψαξα λίγο google και είδα ότι σε πολλούς έπαιζε κανονικά και σε άλλους όχι!

Δές και εδώ Amazon.com: Li-ion Poly Battery 1200mAh for iPhone 3GS 16 32GB: Cell Phones & Accessories αλλά δεν ξέρω περι τίνος πρόκειται!

Όταν έρθει και την βάλω, θα καταλάβεις εάν δουλέυει ή όχι!

Απλά να πατάς το F5 στις αγγελίες για σπασμένα iPhone για ανταλλακτικά :hehe:

Έχω άλλες 2 τέτοιες, αν θέλεις να σου δώσω να δοκιμάσες :hehe:

εγώ παράγγειλά τη δική μου από εδώ μαζί με το κιτ (κατσαβίδι, spader και βεντούζα για την οθόνη) από εδώ και είναι πράγματι εξίσου καλή με τη γνήσια (τη φοράει το 3GS εδώ και 2-3 μήνες χωρίς απολύτος κανένα πρόβλημα).

Μην εμπιστεύεσαι ebay κτλ. Επίσης είναι αρκετά δύσκολη η αλλαγή μπαταρίας σε 3GS ειδικά αν δεν έχεις εμπειρία σε τέτοια.

Έχω δει πολλούς να τους προτείνουν, αλλά θέλει από 2 έως 5 εβδομάδες παράδοση με 30$ ή 60$ για παράδοση από 2 έως 3 εβδομάδες. Μου φαίνεται θα το πάω σε service να μου δώσουν και εγγύηση επισκευής.

Σοβαρά? Αυτές είναι που δεν σου δουλέυουν?

Δοκίμασα 2 που μοιάζουν οπτικά με αυτή. Ωστόσο μέσα στο ΣΚ το τηλέφωνο μου παρουσίασε κι άλλα προβλήματα, οπότε υποψιάζομαι μητρική πλέον.

Αν θέλεις να σου δώσω τη μία να τη δοκιμάσεις ρε, κοντά είμαστε ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.