Jump to content

Αγορα πληκτρολογιο-ποντικι

ssns

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια.Τελευταιες μερες σκεφτομαι ολο και περισσοτερο να αγορασω ενα πληκτρολογιο και ενα ποντικι μιας και αυτα που εχω εχουν παλιωσει αρκετα και αρχιζουν τα διαφορα προβληματακια.Τι εχετε να προτινεται απο πληκτρολογιο και ποντικι ξεχωριστα και τι σε σετακι και τα δυο μαζι?Υπολογιζω γυρω στο 50αρικο να βγουν και τα δυο μαζι.

Οτι και αν παρεις φροντισε να ειναι LOGITECH.

Ψαξε κανα ποντικι στα 20€ και κανα πληκτρολογιο στα 30€ max.

Ποντίκια Logitech | Skroutz.gr

Πληκτρολόγια Logitech | Skroutz.gr

Επειδη θα γινεται και gaming εχεις να προτινεις καποιο?Αλλιως εχω βρει αυτο για ποντικι που μ αρεσει: Mouse Logitech G300 Gaming Wired Optical Black-Silver | You.gr

και για πληκτρολογιο αυτο: Ασύρματο Πληκτρολόγιο LOGITECH K360 EN Coral Fan | You.gr

Υπαρχουν οι 2 πλευρες του νομισματος.

Απο τη μια υπαρχουν εξειδικευμενα προιοντα για gaming (mouse, keyboard, mousepad)

Aπο την αλλη μπορεις να παιξεις games και με οτιδηποτε. Εγω πχ παιζω απο το καλοκαιρι ασταματητα με πληκτρολογιο 11€ και ποντικι 6€ (ολα logitech).

Eιμαι σιγουρος οτι τα εξειδικευμενα προιοντα για gaming προσφερουν καλυτερη απολαυση αλλα ειναι χρηματικο το ζητημα. Οποιος τα εχει τα δινει...

Στα παρακατω link εχουν φιλτραριστει τα αποτελεσματα για προιοντα gaming. Δεν κατεχω τις μαρκες αυτες για να σου προτεινω αλλα αρκετα παιδια εδω μεσα ξερουν.

mouse - Ποντίκια (Τύπος: Gaming) | Skroutz.gr

Πληκτρολόγια (Τύπος: Gaming) | Skroutz.gr

Υπαρχουν οι 2 πλευρες του νομισματος.

Απο τη μια υπαρχουν εξειδικευμενα προιοντα για gaming (mouse, keyboard, mousepad)

Aπο την αλλη μπορεις να παιξεις games και με οτιδηποτε. Εγω πχ παιζω απο το καλοκαιρι ασταματητα με πληκτρολογιο 11€ και ποντικι 6€ (ολα logitech).

Eιμαι σιγουρος οτι τα εξειδικευμενα προιοντα για gaming προσφερουν καλυτερη απολαυση αλλα ειναι χρηματικο το ζητημα. Οποιος τα εχει τα δινει...

Στα παρακατω link εχουν φιλτραριστει τα αποτελεσματα για προιοντα gaming. Δεν κατεχω τις μαρκες αυτες για να σου προτεινω αλλα αρκετα παιδια εδω μεσα ξερουν.

mouse - Ποντίκια (Τύπος: Gaming) | Skroutz.gr

Πληκτρολόγια (Τύπος: Gaming) | Skroutz.gr

Ωραια ποντικια εχει και το eworld το οποιο ειναι εδω Πατρα Gaming Ποντίκια!!Παιζει ρολο και το μεγαθος γιατι νομιζω πως εκει θα εχω ενα θεματακι..Τωρα απο πληκτρολογιο δεν ξερω τι θα ηταν καλυτερο να διαλεξω!!

Για Mouse έχω το ΜΧ518 της Logitech κ είμαι ευχαριστημένος.

Πάντως θα σου πρότεινα να μην δώσεις πολλά χρήματα,όπως είπαν κ οι παραπάνω φίλοι και με κάτι απλό κάνεις την δουλειά σου(ειδικά τη διασκέδαση σου) μια χαρά.

Κατι σε φωτιζομενο keyboard εχετε να προτινεται?Δεν με απασχολει να ειναι και απο εξωτερικο αν συμφερει!

Σε επώνυμο καλό και φτηνό και αυτό Microsoft SideWinder X4 | Skroutz.gr . Σε ανώνυμο αλλα με μισα λεφτα π.χ. NATEC GENESIS RX33 USB GAMING KEYBOARD - - E-SHOP.GR

Mου αρεσουν και τα δυο!Απο amazon ξερεις πως γινεται να δω αν στελνει Ελλαδα καποιος πωλητης?

Δεν είμαι φαν τον αγορών απο εξωτερικό . Αλλα πολλοί φίλοι αγοράζουν απο το amazon uk . Γιατι να μην στέλνει ?

Ξερω οτι στελνει απλα θελω να δω αν υπαρχουν τιποτα μεταφορικα κτλ για την Ελλαδα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.