andreas443 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2012 Καλημέρα στο σύστημα μου τώρα έχω αυτές τις μνήμες Corsair DDR3 8GB (2x4)Kit 1600MHz Vengeance 8-8-8-24 η μητρική έχει 4 θέσεις για μνήμες αυτές τις έχω βάλει σε διάταξη dual channel αν εγώ τώρα πάρω άλλο ένα πακετάκι τέτοιο και συμπληρώσω και τις άλλες δυο θέσεις θα κερδίσω κάτι παραπάνω σε ταχύτητα εκτος από τα περισσότερα GB που από 8 θα γίνουν 16GB??Ευχαριστώ και καλές γιορτές να έχουμε
bandit Δεκέμβριος 12, 2012 #2 Δεκέμβριος 12, 2012 Εξαρταται απο τη μητρικη σου, γραψε το μοντελο της μητρικής σου για να σε βοηθήσουμε.
andreas443 Δεκέμβριος 12, 2012 Author #3 Δεκέμβριος 12, 2012 Tο μοντέλο τις μητρικής μου είναι GIGABITE GA-Z68AP-D3GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-Z68AP-D3 (rev. 2.0)Σε ευχαριστώ παρα πολύ
Narzul Δεκέμβριος 13, 2012 #4 Δεκέμβριος 13, 2012 Να κερδισεις σε επιδοσεις δεν προκειτε.Τα 8 γιγα που εχεις τωρα τα αξιοποιεις?Εχεις δει ποτε στη διαχειρηση εργασιων να χρησιμοποιεις 7 γιγα πχ?
pmakr1416003456 Δεκέμβριος 13, 2012 #5 Δεκέμβριος 13, 2012 ΛοιπονΣε γενικη χρηση τα 8 καλα ειναι.Αν κανειs ομωs τρεχειs βαρια προγραμματα που θελουν μνημη πχ adobe autodesk σουιτεs και ειναι φορτωμενα ολα μαζι μπορει να χρειαστειs και 16 και 32. Αλλα σε ειδικεs περιπτωσειs.Εχω την ιδια μητρικη. Με 16 δουλευει, με 32 κανει 10 λεπτα να μπει windows εκτοs αν εχειs uefi bios με γραφικο περιβαλλον. Αλλιωs με το παλιο κατι παs και ρυθμιζειs αν ειναι στειλε μου pm να σου πω γιατι δεν το θυμαμαι απ εξω.
andreas443 Δεκέμβριος 13, 2012 Author #6 Δεκέμβριος 13, 2012 Για σας και πάλι η λογική που έλεγα να βάλω αλλα 8GB ήταν μονο για τα παιχνίδια τα βαριά τύπου crysis 3 far cry 3 εκτος από τα παιχνίδια τα 8GB μέσα από τα windows 8 δεν τα γεμίζω με τίποτα και απλά επειδή δεν γνωρίζω έλεγα μήπως δω και καμια διαφορα στην ταχύτητας τις μνήμης η κάνα νουμεράκι σε κάνα benchmark αν γεμίσω και τα 4 slot πέρα από τα διπλάσια GB.
MeddlingMageGR Δεκέμβριος 13, 2012 #7 Δεκέμβριος 13, 2012 Για σας και πάλι η λογική που έλεγα να βάλω αλλα 8GB ήταν μονο για τα παιχνίδια τα βαριά τύπου crysis 3 far cry 3 εκτος από τα παιχνίδια τα 8GB μέσα από τα windows 8 δεν τα γεμίζω με τίποτα και απλά επειδή δεν γνωρίζω έλεγα μήπως δω και καμια διαφορα στην ταχύτητας τις μνήμης η κάνα νουμεράκι σε κάνα benchmark αν γεμίσω και τα 4 slot πέρα από τα διπλάσια GB.Τσαμπα τα λεφτά σου θα δώσεις. Δεν γεμίζει η μνήμη με τίποτα όσο έχεις page file ενεργοποιημένο στο δίσκο σου. Μπορεί να είναι βαριά παιχνίδια αλλά σε θέματα γραφικών. Όχι σε απαιτήσεις μνήμης...Sent from my Galaxy Note 2 using Tapatalk 2
VaVasilis Δεκέμβριος 13, 2012 #8 Δεκέμβριος 13, 2012 Για σας και πάλι η λογική που έλεγα να βάλω αλλα 8GB ήταν μονο για τα παιχνίδια τα βαριά τύπου crysis 3 far cry 3 εκτος από τα παιχνίδια τα 8GB μέσα από τα windows 8 δεν τα γεμίζω με τίποτα και απλά επειδή δεν γνωρίζω έλεγα μήπως δω και καμια διαφορα στην ταχύτητας τις μνήμης η κάνα νουμεράκι σε κάνα benchmark αν γεμίσω και τα 4 slot πέρα από τα διπλάσια GB.Η μεγαλύτερη πλειοψηφία ακόμα και των νέων games έχουν σαν recomended τα 4Gb Ram γιατί τα περισσότερα είναι φτιαγμένα για την 32bit πλατφόρμα που αδυνατεί να αναγνωρίσει πάνω από 4 GbRam. Για να δεις τρελές επιδώσεις στα Games σε μεγάλες αναλύσεις και frame καλύτερα να "επενδύσεις" σε μια high end κάρτα γραφικών. Συνήθως εκεί είναι το πρόβλημα των "κολλημάτων" στα games στις μεγάλες αναλύσεις. Παρολ' αυτά, εάν θες να πληροίς τις προϋποθέσεις για hi performance στα games και είσαι Ο.Κ. με την κάρτα γραφικών (hi-end) τότε φτάσε max στα 8 GbRam.
andreas443 Δεκέμβριος 13, 2012 Author #9 Δεκέμβριος 13, 2012 Το σύστημα μου είναι αυτό τις υπογραφής παιδιά είναι καλο πως το βλέπετε?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.