Jump to content

Zotac Nano για HD Movies?

therock

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρωτη κουβεντα που θελω να προλαβω, δεν θελω προτασεις για standalone media player.

Ποιο απο τα προιοντα Nano Box της Zotac να παρω για να παιζει ολα τα αρχεια HD χωρις να κολλαει? Το καλυτ βλεπω ειναι το AD12 αλλα απο Ελλαδα παει 360 τα οποια βρισκω καπως πολλα. Με 200-250 ιδανικη τιμη, ποιο αλλο θα μπορουσε να μου κανει απο δω?

ZOTAC - It's time to play! - ZBOX nano Series

Ξερω πως πολλοι δεν θα αντισταθειτe και θα μου πειτε την εναλλακτικη να φτιαξω το δικο μου HTPC. Δεκτο οτι θα ρθει πολυ φθηνοτερο, αλλα θελω κατι πολυ compact με χαμηλη καταναλωση, να μην κανει θορυβο και να μην ανεβαζει θερμοκρασιες. Δεν νομιζω πως σε συνθεση υπολογιστη υπαρχει κατι τετοιο, εστω σε συγκριση με αυτα τα προιοντα της Zotac.

Τι εγινε παιδια δεν εχουμε καποια αποψη? Επειδη απο Ελλαδα ερχεται με παραγγελια και ειναι καπως ακριβο, για ακομα μια φορα σκεφτομαι να φτιαξω ενα δικο μου HTPC. Ας ρωτησω λοιπον τα εξης? Υπαρχει καποια φθηνη AMD mini-itx για να βαλω AMD με ενσωματωμενη καρτα γραφικων για να γλιτωσω χωρο και χρηματα?

Αμα παρω εναν entry-level amd και τον αφησω stock μπορω να μην βαλω καν ανεμιστηρακι? Επισης επειδη σαν επεξεργαστης δεν με ενδιαφερει να δουελευει ψηλα μπορω ακομα και να τον κανω underclock και να ριξω το ρευμα για να ζεσταινει λιγοτερο και να καταναλωνει ακομα λιγοτερη ενεργεια?

Με λιγα λογια αν φτιαξω εναν ακομα υπολογιστη θα χρειαστω τα λιγοτερα πραγματα και τις λιγοτερες εγκαταστασεις. Δηλαδη mini-itx με cpu-gpu chip ενα στικακι 2GB εναν 32GB SSD ενα τροφοδοτικο και τελος. Χωρις ανεμιστηρια, και ισως ακομα χωρις καν θηκη, γιατι δεν βρισκω κουτια τοσο μικρα που να εφαρμοζουν χωρις να αφηνουν κουφιο χωρο...

Για δες αυτό : pc1 . Στα 170ε

Αυτο ειναι πολυ παλιο με GMA3150 δεν ξερω καν αν θα παιζει 720p. Και εκτος αυτου καλυτερα να ειναι και της σειρας Nano.

Αυτα που αξιζουν στην ουσια ειναι τα AD10/11XS/12. Τα plus απλα περιλαμβανουν δισκο, που προσθετει στην τιμη οποτε δεν με νιαζει.

Για FM1

Gigabyte GA-A75N-USB3 | Skroutz.gr

Και πολύ καλή για FM2

Asrock FM2A75M-ITX | Skroutz.gr

Zotac Zbox Nano XS AD11 AMD E450

Zotac Zbox Nano XS AD11 AMD E450 - BestPrice.gr

Βλεπω λεει διαθεσιμο στην σελιδα του Computerbeast, ελπιζω να το εννουνε γιατι συνηθως παραγγελιες τα κανουν. Σχετικα καλο ειναι αλλα ειναι λιγο τσιμπημενο επειδη ειναι XS (Xtra small) και ανεβαζει και αλλο το κοστος.

Acer Aspire Revo RL70 (E450/2GB/320GB)

Acer Aspire Revo RL70 (E450/2GB/320GB) | Skroutz.gr

:FOXCONN NETTOP nT-A3500 AMD E-350

FOXCONN NETTOP nT-A3500 AMD E-350

H/Y Info HTPC E350 MINI ECONOMY+ (ενδιαφέρον)

H/Y Info HTPC E350 MINI ECONOMY+

Καλυτερα να εστιασω σε Zotac γιατι ετσι και αρχισω να συγκρινω δεν προκειτα να τελιωσω ποτε την αναζητηση.

Χμμ μάλλον έχεις δίκαιο για το φτηνό . Οπότε κάτι τέτοιο Zotac Zbox nano AD10 review | Desktop PCs | Reviews | PC Pro pc1 pc1 στα 272ε ?

O XS11 που αναφερθηκε πιο πανω, ειναι πιο καλος, σε καλυτερη τιμη και ετοιμοπαραδατος. Απλως πρεπει να προστεθουν ΡΑΜ και SSD οποτε στις τιμες αυτες ειναι +120/140. Για αυτο λεω δεν αξιζει. Αν ειναι ετσι παιρνω μια μητρικη με E-450 με 150 ευρω χωρις θηκη και με 300 ευρω τελικη με ραμ,σκληρο, εχω ολοκληρωμενο συστημα, απλως θα ειναι γυμνο. Δεν εχουμε καλες τιμες και διαθεσιμοτητα στην Ελλαδα ρε γμτ...

O XS11 που αναφερθηκε πιο πανω, ειναι πιο καλος, σε καλυτερη τιμη και ετοιμοπαραδατος. Απλως πρεπει να προστεθουν ΡΑΜ και SSD οποτε στις τιμες αυτες ειναι +120/140. Για αυτο λεω δεν αξιζει. Αν ειναι ετσι παιρνω μια μητρικη με E-450 με 150 ευρω χωρις θηκη και με 300 ευρω τελικη με ραμ,σκληρο, εχω ολοκληρωμενο συστημα, απλως θα ειναι γυμνο. Δεν εχουμε καλες τιμες και διαθεσιμοτητα στην Ελλαδα ρε γμτ...

Ναι αυτό δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα . Εϊμαστε τουλάχιστον ενα +10% απο τις τιμες τις αγγλιάς π.χ. σε πολλά ηλεκτρονικά προιόντα . Αλλα τι να κάνεις ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.