Jump to content

Manos M

Recommended Posts

Το δικό μου ζει, Dell XPS, 8600M GT, ~4χρόνια με μπόλικο gaming και ακόμα βασιλεύει !!!! :p

dead man walking...

και το καλύτερο ? έχει ~1.5 χρόνο ακόμα εγγύηση, γιατί έκανα αγορά εγγύησης λίγο πριν λήξη η κανονική του για άλλα 3 χρόνια (180Ε) :flex:

52030d1346492876-diablo-3-tzifos_headquarters.jpg

για να μην μπερδευτείτε είναι τοο ασημί στο κέντρο της φώτο. Το άλλο πάνω δεξιά δεν είναι δικό μου

και το καλύτερο ? έχει ~1.5 χρόνο ακόμα εγγύηση, γιατί έκανα αγορά εγγύησης λίγο πριν λήξη η κανονική του για άλλα 3 χρόνια (180Ε) :flex:

52030d1346492876-diablo-3-tzifos_headquarters.jpg

για να μην μπερδευτείτε είναι τοο ασημί στο κέντρο της φώτο. Το άλλο πάνω δεξιά δεν είναι δικό μου

Το άλλο τι επεξεργαστή εχει ? Preschot ? :p

Στο θέμα της αγοράς θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο Υπολογιστές, Laptop, Τηλεοράσεις, Ήχος, Εικόνα, Τηλεφωνία, Αναλώσιμα - Επισκευαστικο κεντρο υπολογιστων - Laptop Repair Service - topsystems.gr

Έχει πολύ καλές τιμές και διάφορες εταιρίες ( και dell kai lenovo ).

Και γώ ψάχνω για λαπτοπ και έχω καταλήξει σε αυτά τα 3 από γερμανία:

1. Lenovo ThinkPad Edge E530 3259BE6 W7HP64 - Notebooks / Laptops - computeruniverse

2. Lenovo G580 MBBNXGE W8 - Notebooks / Laptops - computeruniverse (μαζί με μεταφορικά είναι στα χρήματα σου)

3. Lenovo G580 MBBQFGE W8 - Notebooks / Laptops - computeruniverse

Από ελλάδα:

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0699197&catid=010200

Είναι ΗΡ αλλά έχει καλά specs σχετικά... Και καλή τιμή για Ελλάδα.

O 1ος εχει 1600x900 ανάλυση και την χειρότερη κάρτα και απο τους 4 (gt630m) . Ισως να μην είναι και τόσο καλός για games . O 2 και 3 είναι καλές επιλογές , αλλα πιο πολύ μου άρεσε ο HP του multirama . Φθηνός με καλα χαρακτηριστικά , ετοιμοπαράδοτος και με εγγύηση απο Ελληνικό κατάστημα .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.