Jump to content

Manos M

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα!!! Θέλω να αγοράσω ένα laptop (οικονομικό) με σχετικά καλά χαρακτηριστικά το οποίο να μην ξεπερνά τα 650 ευρώ!!! Ένας γνωστός μου, μου πρότεινε DELL και Lenovo! απλά η Dell είναι λίγο πιο ακριβή από την Lenovo(για την οποία δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιο σχόλιο).Μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες σχετικά με Lenovo (πρώην IBM από τι έχω ακούσει) ?

προτεινόμενα χαρακτηριστικά:

1)Επεξεργαστής: i5

2)σκληρός δίσκος: τουλάχιστον 500 GB

3) ανεξάρτητη κάρτα γραφικών

4)Μνήμη RAM: τουλάχιστον 4GB

Ευχαριστώ...:T:

Κοιτα ενα κουκλί που θα σου προτίνω Asus A56CM-XX048H (i5-3317U/4GB/500GB) | Skroutz.gr . Επεξεργαστής i5 τελευταίας γενιάς , οπως τον θές , με 3k+ passmarks . Δίσκος 500αρης , μνήμη 4gb , αυτόνομη κάρτα γραφικών GT635M . Ελαφρύ ( 2,3kg) , και με πολύ ωραίο design . Και ξεκινάει απο 615ε :)

150 γιουρα!!

μμμ πάντως έχει πολύ καλά χαραχτρηριστικά δεν μπορώ να πω!

Θελει λίγο ψαξιμο το asus . Θα τους έπερνα στην αντιπροσωπεία να τους ρωτήσω τι δυνατότητες επέκτασης εγγύησης υπάρχουν . Αλλα είναι ωραίο το ατιμο :D

Υ.Γ. Είναι κατι σαν gaming ultrabook :o

ρε παιδιάάάάά!!! asus? σοβαρά τώρα? καταρχάς ανέφερα δύο εταιρίες... Dell και Lenovo!!! αφήστε την asus γι' αργότερα!!!

ναι αλλά αυτά που δίνει είναι αρκετά παραπάνω από τα άλλα :p λόγο κάρτας γραφικών και επειδή είναι Asus

Ποποπο κοιτα εδω τι ανακάλυψα :yes2:. :DACER ASPIRE V3-571G-53214G50MAKK 15.6'' INTEL CORE I5-3210M 4GB 500GB NVIDIA GT630M 2GB FREE DOS - - E-SHOP.GR . Ο Intel Core i5-3210M , είναι ιδανικός για τα χρήματα αυτά ( μια και i7 πολυ χλωμό ) , GPU gt-630m μια χαρα επίσης , 500αρη δίσκο , 4γιγα ραμ , 2 χρονάκια εγγύηση , τι άλλο θες πες μου ?

Α επίσης , δεν έχεις γραψει μέγεθος οθόνης . Οπότε παίζω απο 13.3 μέχρι 17 :p . Αν θες προσδιόρισε το αυτό .

[MENTION=432]dellman[/MENTION] Θα προσπαθήσω να αποφύγω τον σάπιο . Αλλα μου φανηκαν καλα τα λεφτα και παρασύρθηκα :sorry:

για την εγγυηση μονο - θα σου προτεινα toshiba - dell - samsung =2 χρονια

ψαξε τα χαρακτηριστικα και την τιμη που σε βολευει και αγορασε

δεν βλεπω τον λογο να πληρωσω για επεκταση εγγυησης οταν τα 2 χρονια ειναι υποχρεωτικα - τουλαχιστον στα 2 χρονια θα το 'ζορισεις' αρκετα ωστε ΑΝ εχει προβλημα θα στο εμφανισει...

acer? κουλάρετε λίγο!!! μιλάμε για κάτι καλό και οικονομικό!!! όχι τέτοια πράγματα!!! δεν είναι μόνο τα χαρακτηριστικά που μετράνε αλλά και η εταιρεία!!!

acer? κουλάρετε λίγο!!! μιλάμε για κάτι καλό και οικονομικό!!! όχι τέτοια πράγματα!!! δεν είναι μόνο τα χαρακτηριστικά που μετράνε αλλά και η εταιρεία!!!

Χαχα...:haha:

μακρυα απο acer... οχι μονο προσωπικα παραδειγματα να σου πω αλλα μια αναζητηση να κανεις μονος σου στο φορουμ ποσα acer εχουν χαλασει

Δεν διαφωνώ οτι κάποια acer δεν βγήκανε καθόλου καλα . Οπώς π.χ τα πασίγνωστα 5920g , που ανάθεμα και αν δουλεύει κανένα ακομα... Αλλα μετα πάλι , πιό λαπτοπ με σειρά 8χχχ nvidia έζησε για πολύ . Ολη η σειρα προβληματική ήτανε .

Αυτό που θέλω να πω , είναι οτι το να λές οτι η 2η μεγαλύτερη εταιρεία σε πωλήσεις στον κόσμο βγάζει μόνο σκάρτα λαπτοπς είναι σαν να φτύνεις προς τα πάνω . Φιλικα .

Αυτό που θέλω να πω , είναι οτι το να λές οτι η 2η μεγαλύτερη εταιρεία σε πωλήσεις στον κόσμο βγάζει μόνο σκάρτα λαπτοπς είναι σαν να φτύνεις προς τα πάνω . Φιλικα .

Το οτι αγοραζει ο καθενας οτι ειναι ποιο φθηνο χωρις να γνωριζει και τιποτα απο υπολογιστες δε μου λεει κατι.

Φιλικα

Αλλα μετα πάλι , πιό λαπτοπ με σειρά 8χχχ nvidia έζησε για πολύ.
Το δικό μου ζει, Dell XPS, 8600M GT, ~4χρόνια με μπόλικο gaming και ακόμα βασιλεύει !!!! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.