Jump to content

Bench table?

Serial Killer

Recommended Posts

Έχω μια μητρική με cpu-ram-gpu κουμπωμένα και ένα τροφοδοτικό στην άκρη...

Κουτί δεν έχω.... Μόνο ένα κομμάτι ξύλο που χωράει την μητρική επάνω.... αν απλά την ακουμπήσω εκει πάνω θα παίξει το pc?

Το τροφοδοτικό πού θα γειώνεται?

:jump1:

Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα απολύτως.

Εξάλλου ο κλασικός τρόπος τσεκαρίσματος ενός συστήματος αν λειτουργεί, είναι εκτός κουτιού και επάνω σε πάγκο aka ξύλο.

Το σύστημά σου θα γειωθεί μέσω του τροφοδοτικού σου και απο εκεί στη γείωση της πρίζας.

Αρα σε περίπτωση διαρροής το πρώτο πράγμα που θα συναντήσει αυτή, είναι το μεταλλικό περίβλημα του τροφοδοτικού το οποίο είναι γειωμένο, στην περίπτωση πάντα που η πρίζα σου ΕΧΕΙ γείωση.

Σουκό μπορεί να είναι αλλά γείωση να μην έχει ή να μην λειτουργεί σωστά.

Οπότε το άρα της πρότασης σου απο εδώ που είμαι, δε μπορώ να στο επαληθεύσω :)

Serial Killer

Κατά 99% έχεις γείωση και λειτουργεί μια χαρά στο σπίτι σου.

Επειδή όμως εγώ δεν είμαι στο σπίτι σου για να ξέρω δε μπορώ να σου πω είναι σούκο ΑΡΑ έχεις γείωση. Γι' αυτό το 1% σου απάντησα όπως σου απάντησα.

Απο εκεί και πέρα αν είχες θέματα με τη γείωση, θα σε χτύπαγαν κάποιες συσκευές και γενικά κάτι θα φαινόταν ότι δε πάει καλά.

Αν θες να είσαι 100% σίγουρος για τη γείωση σου, καλείς έναν ηλεκτρολόγο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.