edessaios Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2012 Καλησπέρα,έχω μια εργασία στην σχολή με την χρήση excel σε αριθμητική ανάλυση και σε κάποιο σημείο απαιτείται η χρήση βιβλιοθήκης matrix η οποία δίνεται.Παρόλα αυτά ενώ φαίνεται να την φορτώνω κανονικά και το πρόσθετο να είναι ενεργό,όταν πάω στην εισαγωγή συνάρτησης δεν υπάρχει ούτε η κατηγορία matrix(που θα πρεπε όπως μου είπαν) ούτε φυσικά και οι συναρτήσεις που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε.Τι κάνω λάθος?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.Βαγγέλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Δεκέμβριος 11, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 Ποιό office έχεις και το addin είναι συμβατό με αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edessaios Δεκέμβριος 11, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 Τελικά εγώ έκανα λάθος αλλά και πάλι δεν κατάφερα να το δουλέψω.Εμφανίζεται στην καρτέλα πρόσθετα και όχι στις συναρτήσεις,όπου και εμφανίζεται με πολλά υπομενού και πράγματα που δεν ξέρω να χρησιμοποιώ ενώ ο καθηγητής μας το έβρισκε στις συναρτήσεις.Αυτός πρέπει να χε το 2003 και εγώ εχω το 2010. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.