Jump to content

οθονη 23''-24'' !!!

georod7

Recommended Posts

Ρε παιδιά . Δείτε το λογικά . Δεν υπάρχει ο lord of the screens . Καθε οθόνη έχει τα χαρακτηριστικά της , και είναι καλη για κάποιες χρήσεις . Καμία οθόνη με IPS μεχρι τώρα που μιλάμε τουλάχιστον , δεν μπορεί να συγκριθεί με ΤΝ όταν παίζεις ανταγωνιστικά First Person Shooter .

Δείτε αν θέλετε και εδώ BenQ XL2420T gaming monitor - Review/competitive gaming discussion - Flat-Panels-LCDs - Computer-Peripherals . Το συγκεκριμένο Monitor έχει real latencies 1/5 και λιγότερο αποτι το αντίστοιχο Dell . Κάθε πράγμα έχει την χρήση του :) .

Samsung 2370P εχω εγω και δεν είμαι ικανοποιημένος απο τα MS . Για κάποιο λογο το overdrive των 2ms απλα δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε . Ειναι λίγο απατηλό . Αλλα άμα ο φίλος παίζει πολυ γρήγορα FPS , μήπως θα έπρεπε να κοιτάξει και καμια benq υλοποιηση του ΤΝ . Λενε οτι στα fps είναι οτι καλύτερο ...

Μα ΤΝ ειναι ....Δεν ειναι θεμα αποκρισης το ghosting...

Χεστε το ΤΝ, παρτε IPS+dell.-

Κολαμε τωρα αν τα 10 ms δε μας δωσουν 1 kill στα 100...:suicide:

Μα ΤΝ ειναι ....Δεν ειναι θεμα αποκρισης το ghosting...

Χεστε το ΤΝ, παρτε IPS+dell.-

Κολαμε τωρα αν τα 10 ms δε μας δωσουν 1 kill στα 100...:suicide:

Το θέμα είναι να εκφράσουμε οσοι ξέρουμε 1-2 πράγματα , τις επιλογές στον δημιουργό του θέματος . Και απο εκει και πέρα αστον να διαλέξει . Το γεγονός οτι το Dell είναι αξιόλογο μόνιτορ , όλοι το ξέρουμε . Και εγώ του το πρότινα . Απλα δεν μαρέσει να λέω "Παρε το Χ , ΜΟΝΟ αυτό αξίζει ... ολα τα άλλα είναι .... " . Αστον να ξέρει τις επιλογες του . Και στην τελική ας τα γράψει όλα κάτω και ας πάει σε ενα κατάστημα να τα δει . Peace out .

Το θέμα είναι να εκφράσουμε οσοι ξέρουμε 1-2 πράγματα , τις επιλογές στον δημιουργό του θέματος . Και απο εκει και πέρα αστον να διαλέξει . Το γεγονός οτι το Dell είναι αξιόλογο μόνιτορ , όλοι το ξέρουμε . Και εγώ του το πρότινα . Απλα δεν μαρέσει να λέω "Παρε το Χ , ΜΟΝΟ αυτό αξίζει ... ολα τα άλλα είναι .... " . Αστον να ξέρει τις επιλογες του . Και στην τελική ας τα γράψει όλα κάτω και ας πάει σε ενα κατάστημα να τα δει . Peace out .

χαχα καλο Στεφανε. το ανεκδοτο της χρονιας. :p

που να τα δεις αυτα τα εργαλεια εδω στην κομοτηνη? ασε πικρα. γι αυτο αλλωστε τα λεμε εδω περα για να περνουμε εντυπωσεις μπας και βγαλουμε ακρη. παντως επειδη κατεληξα και στα hardware του υπολογιστη και στην οθονη και σημερα αυριο θα τον παραγγειλω, ευχαριστω οσους βοηθησαν.

οθονη θα ειναι τελικα η dell u2312hm. :kiss:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.