ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2012 Θέλω να κρατήσω αρχείο από τα θέματα που έχω εγκαταστήσει στον Opera, γιατί θέλω να αλλάξω λειτουργικό σύστημα και πολλά από τα θέματα που έχω δεν είναι πια διαθέσιμα. Μπήκα στο αρχείο του προγράμματος στο Program Files, αλλά δεν υπάρχουν πουθενά τα θέματά μου παρά μόνο όσα είχε ως προεπιλογή. Πού αποθηκεύονται;http://dev.opera.com/articles/view/getting-started-with-opera-skinning/Έκανα καθαρισμό του μητρώου των Windows και, αν δεν κάνω λάθος, διέγραψα και τα δεδομένα εφαρμογών. Είχε μαζέψει ΠΟΛΛΗ σαβούρα τόσα χρόνια. Τώρα όμως δεν μπορώ να βρω τα θέματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Δεκέμβριος 11, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 C:\Users\Yourname\AppData\Roamingkai C:\Users\Yourname\AppData\LocalΥποψη οτι ειναι hidden folders. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Δεκέμβριος 12, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2012 Τέλεια! Το βρήκα! Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που δεν εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Δεκέμβριος 12, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2012 Tools > Folder Options > Viewκαι επιλεγεις Show hidden files, folders & drives Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Δεκέμβριος 13, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 Πού βρίσκω το Tools > Folder Options > View; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Δεκέμβριος 13, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 Αυτο ειναι στα μενου των windows, σε οποιοδηποτε φακελο και αν ανοιξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Δεκέμβριος 13, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δε μού χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω, γι'αυτό και αγνοούσα την ύπαρξή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.