Nos-Dio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2004 εχω φαει ολη την ημερα σημερα και ακρη δεν εχω βγαλει μαμω την μητρικη μου μαμω Λοιπον το hardaware ειναι το εξης: Pentium !!! 1000 mhz Qdi SYNACTIX 2EP μνημη sdram...πολλες και διαφορες δισκοι:Maxtor 120 gb 8mb-7200 ata 133 WD 10 gb..απο τους παλιους Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΑΠΛΑ ¨ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΛΕΙΤΟΡΓΙΚΟ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ...το μονο που καταφερα ειναι να βαλω τα 98 και μολις μπουν στην κεντρικη οθονη μουβγαζουν ερορ και το μηχανακι κανει ρεσταρτ Δοκιμαζωντας XP SP1 απλα καπου μεσα στην διαδιακασια και ΠΡΙΝ φτασει στο να σου δωσει την επιλογη για τους δισκους(ξερεται εκει που γραφει τα partion κ.ο.κ) πεταει μια μπλε οθονη την οποια δεν προλαβαινω να δω και κανει ρεσταρτ.... ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΣΤΕ ΜΕ ΑΝ εχετε καμια ιδεα.....τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα:τροφοδοτικο,μνημες..καρτες δισκους... :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 31, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 να πω επισης οτι εχει το τελευταιο Bios και "φοραει" το intel 815 e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 31, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Δες μηπως εχει τπτ σκασμενους πυκνωτες η ΜΟΒΟ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 31, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 με ενα μονο sim μνημης, ή μονο με τον μικρο δισκογιατι φαινετε σε καποιο hardware κομματι να σκαλωνει, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 31, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 μια χαρα την βλεπω αυτην....δεν εχει σκασμενους πυκνωτες τον επεξεργαστη τον δοκιμασα στην αστερατη Abit BF-6 μου και παιζει μια χαρα απλα η συγκεκριμενη μητρικη εχει καλυτερες επιδωσεις+ΑΓΠ 4Χ + οτι αναγνωριζει high density μνημες(εχω 256) κυριως για το τελευαταιο την θελω αφου με το Αβιτ χανω 128 mb ραμ.. το παιδι που μου την εδωσε μου ειπε οτι ειχε πανω win 200 και λειτουργουσε μια χαρα δεν την εχω αγορασει ακομα απλα την δοκιμαζω ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΑΜΩ @#Υ@#*%@&^$&^#$^%!#&@%)(!^%@_)!^@)(^!(_@^%!*(&@$)*!%@_%:toomuchne :toomuchne :wall: :wall: :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 31, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid με ενα μονο sim μνημης, ή μονο με τον μικρο δισκογιατι φαινετε σε καποιο hardware κομματι να σκαλωνει, το δοκιμασα και αυτο..και του εβαλα και μνημη Apacer Cl2..πολυ κυριλε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Αύγουστος 31, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αυτο συνηθως γινεται οταν τα εχει παιξει ο δισκος οποτε και αρνειται να φορτωσει λειτουργικο!Υποθετω το λειτουργικο το εχεις στον WD ο οποιος μαλλον τα επαιξε.Δοκιμασε να περασεις τα windows στον αλλο δισκο και βλεπεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 31, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 καλη σκεψη αλλα δεεεεεε ο WD θα πεθανει μετα απο εμενα φιλε μου... το λειτουργικο που υπαρχει στον δισκο ειναι μονο στον 120αρη..και ειναι Winxp SP1 αμα παει να φορτωσει win απο αυτον απλα βγαζει την ιδια(μαλλον ) μπλε οθονη και κανει ρεσταρτ...το ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ ΛΕΜΕ!!! το μονο που δεν δοκιμασα ειναι 98 στον 120αρη...αλλα τσαμπα θα φαω 45 λεπτα φορματ μου φαινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 31, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 memtestx86+ έτρεξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Αύγουστος 31, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Δοκίμασε να βάλεις μόνο ένα δίσκο και μία συσκευή οπτικού δίσκου (DVD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 31, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Eμενα 2 φορες που μου εχει τυχει κατι τετοιο ηταν την μια απο χαλασμενη ram κ την αλλη απο σκασμενους πυκνωτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 31, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 οχι μεμτεστ δεν ετρεξα αλλα θα δοκιμασω ολες τις sdram που εχω μπας και...αλλιως περναω win 98 ακομα μια φορα στο 10αρη και αν δεν δουλεψει θα καταγραφει στο θρεαντ...ημαρτον πια,θα την παραταγα αν δεν ειχε υποστιρηξη high density!η ΑΒΙΤ@440BX ειναι κλασης ανωτερη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Αύγουστος 31, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 και εγω ειμαι της αποψης οτι κατι παιζει με την μνημη βαλε 1 ντιμακη μονο και αν εχεις στα 133 και κανε καμια εξεταση καλης λειτουργιας του δισκου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crimson_Death Αύγουστος 31, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Εμενα μου ειχε τυχει κατι παρομοιο, και ηταν ασυμβατοτητα του συγκεκριμενου επεξεργαστη και της συγκεκριμενης μητρικης, δλδ επαιζε ο επεξεργαστης σε αλλες 3 μητρικες αλλα οχι στην συγκεκριμενη (μια αρχαια Gigabyte), μολις εβαλα αλλον επεξεργαστη, ιδιων χαρακτηριστικων, ολα δουλεψαν μαγικα! Περιπτωση 1 στις 100.000 αλλα ειναι δυνατον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 τελικα αφου φλασαρα και παλιοτερο bios...πηρα εναν ωραιοτατο τοιχο... γυριζω στην ABIT BF-6 SLOT 1 που υποστηριζει ευτυχως τον επεξεργαστη(αν και εχει 2/3 agp divider..ετσι γραφει δηλαδη..λετε να εχει 88 agp ..ελπιζω να το αντεξει η Hercules gf2 mx:P ) θα βρω καπου να ανταλλαξω την high density και τελειωνει το θεμα απλα δεν θα εχω 815 αλλα 440 Bx.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 1, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Πάντως αυτό που μπορώ να πώ είναι οτι ίσως να είχε πρόβλημα με το δίσκο μιας και ο JohnnyBoy τράβηξε αντίστοιχα με έναν 120GB δίσκο στην παλιά του QDI για PIII (δε γνωρίζω Chipset). Από μια έρευνα που είχε κάνει μου είπε οτι το mobo δεν υποστηρίζει δίσκους άνω των τάδε GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 1, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 όλα τα παλιά BIOS δεν υποστηρίζουν καινούργιους δίσκους... αμφιβάλλω αν το 440BX δει τον 120άρη σωστά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 1, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 πάντως για τέτοια κολλήματα το memtest είναι must,γιατί ελέγχει καλή λειτουργία CPU-chipset-memory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 η ΑΒΙΤ και η QDI εχουν τα τελευταια BIOSES!και οι δυο τους αναγνωριζουν μια χαρα απλα για να παιξουν θελουν WIN XP SP1(η qdi που υποστηριζει Ατα 133 μπορει να επαιζε και με 98 αλλα δεν το ξερω)με την αβιτ και τον Π3 450 επαιζα τοσο καιρο με win xp sp1 και δυο 120αριδες δισκους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.