Jump to content

πετρέλαιο vs θερμοπομπός

performer

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Eχμ νομιζω οτι λιγο δυσκολα θα το κανει αυτο γιατι συνηθως τα μεγαλα

κλιματιστικα συνδεονται απευθειας χωρις πριζα.Το 9αρι που εχω εχει συνδεθει

κατευθειαν στο μπουατ απο κατω του σε αυτονομη γραμμη οπως και το 24αρι.

Γιατί δεν βάζεις ένα μετρητή κατανάλωσης στην πρίζα του κλιματιστικού να δεις ποιο καίει περισσότερο? Λογικά το κλιματιστικό αποδείδει καλύτερα.

Ισως αν ειχα 9αρι inverter δεν χρειαζοταν να αγορασω αυτο το heater που πηρα παραπανω,αλλα και παλι γυρω στα 700-900watt καταναλωση λενε,τωρα για το 18αρι που εχω εγω αλλαζει η κατασταση(Mitsubishi msh-18nv),με specs 5.4kw heating capacity και 2.61 COP, σε συνθηκες 7βαθμους εξωτερικη θερμοκρασια και 20βαθμους εσωτερικη καταναλωνει 5.4/2.61=2.06Kw,φανταζομαι αν θελησω 23 βαθμους εσωτερικη και εχει εξωτερικη 2 βαθμους μην τραβαει και κανα 2.5kw,ολα αυτα στα χαρτια βεβαια,απλα μετα το εκκαθαριστικο που μου ηρθε για το 4μηνο καλοκαιριου τρομαξε το ματι μου.

Επισης αυτο ισχυει για το9αρι απ την επισημη ιστοσελιδα της δεη ΔΕΗ Α.Ε. - Κλιματισμός

Παντως πολυ καλη η ιδεα σου για τον μετρητη καταναλωσης ,εχεις καποιον αξιοπιστο να προτεινεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.