Jump to content

hp probook problem motherboard??

chrisvl2011

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Άλλαξα μητρική σε how principles αλλά μετά από 15 λεπτά λειτουργίας αρχίζει επανεκιννησεις. Μου βγάζει βλάβη στη μνήμη αλλά έχω αλλάξει 3 και πάλι τα ίδια. Υπάρχει κάποιος που του έχει τύχει κάτι αντίστοιχο? Επεξεργαστής i5.

Memtest86+ - Advanced Memory Diagnostic Tool

Άστο να κάνει παραπάνω από 1 pass με ένα DIMM μνήμης πάνω μόνο δοκιμάζοντας όλες τις θέσεις μνήμης.Αν δεν το περάσει ίσως να είναι πρόβλημα της μητρικής.

Όταν λες επανεκκινήσεις βγάζει μπλε οθόνη?Αν ναι τι κωδικό έχει?

οχι μπλε οθόνη. μου βγάζει οτι δεν τερματισαν σωστά τα windows. αν βγάλω την μπαταρία και τον φορτιστή και τα ξαναβάλω τότε μου αναβοσβήνει το λαμπάκι απο το κουμπί caps lock μια φορά που σημαίνει πρόβλημα στην μνήμη. δεν ξέρω μήπως φταίει η ψύξη του επεξεργαστή (νομίζω οτι ο ελεγκτής της μνήμης είναι ενσωματωμένος στον επεξεργαστή).

Μυρίζει υπερθέρμανση. Άνοιξε τον και καθάρισε τις σχάρες από τις ψύκτρες, και δες αν παίζουν τα ανεμιστηράκια. Μην ξεχάσεις να βάλεις και φρέσκια θερμοαγώγιμη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.