Jump to content

Brother MFC-J825DW A4 Colour All-in-One Wireless Colour Inkjet Printer

YiorgosX

Recommended Posts

Με εξαιρετικά reviews και τιμή 40% κάτω (90£ = 119€) παρήγγειλα ήδη ένα.

Προσοχή! Στην καταχώριση των στοιχείων σας, να επιλέξετε FREE μεταφορικά.

[ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005G3WDX8/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A3P5ROKL5A1OLE]Brother MFC-J825DW A4 Colour All-in-One Wireless Colour Inkjet Printer: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

• 9 months later...

Καλημέρα. Μπορείς να μου πεις εντυπώσεις από το πολυμηχάνημα; Θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες, επειδή θέλω να αγοράσω ένα, μετά το προβληματικό hp photosmart premium fax e-AiO C410b. Μόλις έκλεισε ένα χρόνο η εγγύηση ακριβώς, δηλαδή μέσα Οκτωβρίου του 2011 το αγόρασα και αρχές Νοεμβρίου 2012 το scanner έπαθε βλάβη, δεν σαρώνει καθαρά (δημιουργεί χρώματα με ρίγες) και η εγγύηση στην Ελλάδα ισχύει για ένα έτος, παρά την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περιμένω εντυπώσεις και από οποιονδήποτε άλλο, που γνωρίζει ή έχει επαφή με τα brother πολυμηχανήματα, αξίζουν; Ευχαριστώ.

Να προσθέσω ότι εδώ αναφέρει για κακή ποιότητα εκτύπωσης, τόσο η κριτική από το site όσο και από ένα χρήστη. Ισχύει;

Επίσης στις απορίες μου να προσθέσω και τα εξής, έχει δυνατότητα απομακρυσμένης εκτύπωσης όπως η hp και η epson τελευταία; e-print

Brother MFC-J825DW Review & Rating | PCMag.com

Με λίγα λόγια: πολύ ευχαριστημένος.

Χρησιμοποιείται πολύ λίγο, αγοράστηκε σαν μηχάνημα που τα κάνει όλα και συμφέρει. :p

Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, χρησιμοποιώ αναγομωμένα μελανάκια, κανένα πρόβλημα με την ποιότητα εκτύπωσης κειμένων -κύρια χρήση-, είναι λίγο αργο στο double side printing -ο IP4000 της canon που είχα πριν ήταν πιο γρήγορος-, μεγάλη ευκολία η χρήση σαν φωτοτυπικό και τα αντίγραφα είναι εξαιρετικά.

Τίποτε το σημαντικό για το fax, απλά δουλεύει, όπως και το scanner άλλωστε. :)

Δεν μπορώ να πω ότι έχω χρησιμοποιήσει όλα τα features, αλλά όπως εγραψα, είμαι ευχαριστημένος.

Η εγγύηση είναι ένα ή δυο έτη;

Έχει θύρα pict bridge για εκτυπώσεις απευθείας από φωτογραφική μηχανή;

Έχει λειτουργία απομακρυσμένης εκτύπωσης όπως hp και νομίζω τελευταία και η EPSON;

Πάντως από ότι μου είπες στις γραμματοσειρές και γενικά στις εκτυπώσεις εγγράφων-κειμένων δεν εντοπίζεις κάποια ιδιαιτερότητα ή μειονέκτημα στην ποιότητα; Όσον αφορά το fax έχει αυτό που είδα σε κάποια μοντέλα η brother, το ifax ώστε να στέλνονται και μέσω Διαδικτύου;

- 2

- ναι

- δεν ξέρω, δεν τόψαξα

- δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς "ιδιαιτεροτητα ή μειονέκτημα", πάντως iP4000 στην ποιότητα ΔΕΝ είναι, προσφέροντας όμως πολύ περισσότερες επιλογές κ δυνατότητες.

- δεν ξέρω, δεν τόψαξα

Αυτά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.