serpico75 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2012 Κάτι έκανα, και από Yahoo! mail server κατέβασα τα mails στο Thundirbird, και έχουν διαγραφεί από το Yahoo! (όχι ακριβώς διαγραφεί - έχουν μετακινηθεί). Αν πάω να δω το inbox μέσω web είναι κενό.Αν και ο λογαριασμός είναι IMAP, στο Thundird ήταν δηλωμένος σαν POP3, και δούλευε. Τέλος πάντων, κάτι έκανα και έγινε το λάθος. Τώρα θέλω να ξανανεβάσω τα mail στο inbox του Yahoo! (όπως και των άλλων φακέλων, π.χ. sent, trash, ...).Έχω δει πολλές σελίδες από Google search, και δοκιμάσει πάρα πολλά, αλλά δεν τα καταφέρνω. Είμαι σχεδόν πολύ κοντά. Τί εννοώ; Καταφέρνω να ανεβάσω τα mails ξανά στο Yahoo, αλλά με ημερομηνία & ώρα την ώρα του upload. Ενώ το Thundirbird έχει την κανονική ημερομινία/ώρα λήψης, στον server χάνεται, και φαίνεται η ημερομηνία/ώρα του upload.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να το πετύχω;Ευχαριστώ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 11, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 Πώς κάνεις τη μεταφορά; Ποιον οδηγό ακολουθείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Δεκέμβριος 11, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 Όπως είπα ο λογαριασμός που έχει όλα τα mails στο Thunderbird είναι φτιαγμένος σαν POP3.Φτιάχνω στο Thunderbird άλλον έναν με το ίδιο mail address, αλλά σαν IMAP, ώστε να μπορεί να γίνει το synchrinization. Κάνω στο thundirbird drag 'n' drop ή αντιγραφή ένα mail από τον pop στον imap, και:-στο thunderbird πηγαίνει στον imap με σωστή ημηρομηνία/ώρα-στο webmail φαίνεται στο inbox αλλά με λάθος ημερομηνία/ώραΆλλο που διάβασα...Πρέπει να φτιάξω έναν άλλο λογαριασμό στη yahoo και να δουλέψω με αυτόν.Έχω ήδη έναν άλλο στη yahoo και φτιαγμένο σαν IMAP στο thunderbird.Κάνω το ίδιο. Σ' αυτόν το δεύτερο κάνω drag 'n' drop από τον pop ένα mail. Και πάλι πηγαίνει στον IMAP με σωστή ημερομηνία/ώρα στον thunderbird, αλλά στο webmail inbox φαίνεται με σημερινή ημερομηνία/ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 11, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 Σωστός μου φαίνεται ο τρόπος που ακολουθείς, ίσως θα έπρεπε να ανοίξεις ένα trouble ticket στη yahoo μπας και μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Δεκέμβριος 11, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 Ήδη έχουν ανοίξει πολλά threads και στη Yahoo σχετικά με το πρόβλημα ημερομηνίας/ώρας σε back upload στον server. Καί από κει έχω πάρει ιδέες και έχω δοκιμάσει αρκετά. Ούτε και κει, όμως, έχει βρεθεί κάποιος που να έχει δώσει τη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.