Jump to content

Μεταχειρησμένη αγορά από vision studio

Guest

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μόλις μου ήρθε το δέμα από vision studio

είχα παραγγείλει κάτι ανεμιστήρια για το κουτί και έναν δίσκο για αντικατάσταση του 500αρι

ο δίσκος ήταν αυτός

HDD :: Western Digital 1TB Caviar Blue WD10EZEX SATA III 7200rpm 64MB - Visionstudio.gr

ανοίγω και ορίστε πως ήταν η συσκευασία

img0150nc.th.jpg

θαυμάστε νέο δίσκο

gtpn.th.jpg

ο δίσκος επίσης είναι partitioned

gtp1u.th.jpg

τώρα τρέχω και error scan

ντάξει δεν είναι να πεις ότι τον έχουνε διαλύσει αλλά πλήρωσα για κάτι καινούριο και δεν παύει να μου ήρθε μεταχειρισμένο :TD:

Τι πάει να πει "ντάξει δεν είναι να πεις ότι τον έχουνε διαλύσει...";

Πίσω και αντικατάσταση με καινούριο!Δεν πλήρωσες για να πάρεις κάτι μεταχειρισμένο!

Αν ο δίσκος έρχεται με κάποιες ώρες λειτουργίας είναι μέρος της διαδικασίας ποιότητας που εφαρμόζουν οι μονάδες παραγωγής. Για το partition δεν ξέρω όμως.

αντικατασταση χωρις πολλα πολλα...

οι καινουριοι δικοι ειναι παντα unallocated και οχι partitioned...ποσο μαλλον 4-5 patritions που φαινονται

κ εννοείται να σου πληρώσουν τα μεταφορικά

ρίξε τους κ μια αρνητική βαθμολογία για να μην το παίζουν πονηροί

τελικά τους έστειλα mail και επικοινωνήσανε μαζί μου και είμαστε στην διαπραγμάτευση

Απαραδεκτοι..Να απαιτησεις και δωρεαν μεταφορικα...

Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

τελικά τους έστειλα mail και επικοινωνήσανε μαζί μου και είμαστε στην διαπραγμάτευση

Ποια διαπραγμάτευση;;;

Πάνε καλά ωρέ;;; Διαπραγματεύονται κιόλας για το μεταχειρισμένο;

Τρίξτους τα δόντια και άσε τις διαπραγματεύσεις.

Καινούργιο άμεσα και με δωρεάν μεταφορικά γιατί θα σας κράξω σε όλα τα φόρουμ, ρεζίλια.

Μου δώσανε επιλογή είτε επιστροφή με δικά τους μεταφορικά και αντικατάσταση με νέο

ή επιστροφή και τα λεφτά πίσω

ή να κρατήσω το δίσκο και να μ δώσουν δωρεάν μεταφορικά στην επόμενη παραγγελία που έχω κάνει

εγώ τους είπα για την 3η επιλογή και αν γίνεται και μια μείωση στην τιμή και σε περίπτωση που ο δίσκος βγει off επιστροφή πίσω με δικά τους μεταφορικά

περιμένω να δω τι θα μου πουν

Μετά απο αυτο, πιστευεις πωσ αν παει κατι στραβα και σκασει ο σκληρος σε κανα μηνα, θα δεχτουν να στον αλλαξουν μεσα στην εγγυηση? Εγώ λέω οτι θα πουν οτι φταις εσυ. Όταν πληρώνω κατι για καινουργιο, το θελω καινουργιο..Πες στα καρντασια οτι αν δεν στον αλλαξουν τσαμπα ΜΕ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ θα τους τρέξεις, προστασια καταναλωτη, δικαστηρια οτιδηποτε. Δεν έχουν λεφτα να κανουν εισαγωγη και πασάρουν ότι βρουν, μεταχειρισμένα επισκευασμένα,από επιστροφές σα καινούργια. Κρίμα και ήθελα να πάρω 2 samsung 840 pro από αυτους, άσε καλυτερα απο εξωτερικο.

Πάρε τα λεφτά σου πίσω και πάρε δίσκο από αλλού!Δεν είναι αυτή πολιτική σοβαρής εταιρίας/μαγαζιού!

Εγω σου προτείνω την δεύτερη επιλογή,σιγά μην τους παρακαλάς κιόλας...

Τα λεφτά σου πίσω φίλε μου,υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...

εγω θα ακυρωνα και την επομενη παραγγελια,θα απαιτουσα επιστροφη χρηματων και θα τους εκανα ρομπα και σε ισα με 15 φορουμ...

μιλαμε για θρασος!

παντος και εσυ εισαι ωραιος.σου προσφερανε :

1) μια μέρα με την Παπαβασιλειου

2)τρεις ωρες με την Megan Fox

3)μια εβδομαδα με κλωνο της Γεωργιας Βασιλειάδου και δωρο 4 προφυλακτικά

και εσυ διάλεξες το τελευταίο...

epic:jester:

εγω θα ακυρωνα και την επομενη παραγγελια,θα απαιτουσα επιστροφη χρηματων και θα τους εκανα ρομπα και σε ισα με 15 φορουμ...

μιλαμε για θρασος!

ζωγραφισες...

ζητα ή καινουριο δισκο ή τα λεφτα πισω... το τριτο δεν ειναι επιλογη... σε λιγο θα σου πουνε οτι σου κανανε και χαρη...

Φιλε παρε τα λεφτα πισω ή αλλαξε τον με καινουργιο..

Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

αισχος , ντροπη.... ερασιτεχνες.... παρε τα λεφτα σου πισω και αγορασε απο αλλου μην γεμιζουμε 2 σελιδες με τις λαλακιες... παντως σε γενικες γραμμες (λεμε τωρα) , καλα το χειριστηκαν... εσυ αποφασιζεις. Απο μερια μου τουλαχιστον κατι για δικαστηρια και κλπ κλπ δε νομιζω οτι θα τα εκανα.. ασχετα απο αυτο οι ανθρςποι ανταποκριθηκαν και φυσικα μπορει και να ξεφυγε ... δλδ λες να χουν τοση ορεξη να σ πασαρουν μεταχειρο δισκο???δε νομιζω ρε φιλε, το ιντερνετ ειναι η καλυτερη κουτσομπολα..κ η πιο γρηγορη..., κατα τα αλλα κανε οτι αγαπας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.