Jump to content

Leaf Blower για ξεσκονισμα

therock

Recommended Posts

To μονο αρνητικο ειναι οτι δεν κανει για να αναβεις καρβουνα, ειναι πολυ δυνατο και τα πεταει εξω απο την ψησταρια!:weep::weep:

Για να ανάψεις εύκολα τα κάρβουνα το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τοποθετήσεις ένα είδος καμινάδας επάνω τους. Πάρε πχ έναν τενεκέ λαδιού και κόψε τον πάτο και το πάνω μέρος, βάλτον πάνω στα κάρβουνα, άναψε τα προσανάματα και voila, θα ανάψουν τα κάρβουνα σε χρόνο dt...

Πάντως για τους ανεμιστήρες έχουμε πει ότι εκτός από τον κίνδυνο να σπάσουν υπάρχει και ο κίνδυνος να στείλουν ρεύμα στην μητρική, ε;

δεν θα εχεις προβλημα.Απλα να ειναι κλειστο το pc και να κρατας τα ανεμιστηρακια αμα φυσας απο κοντα.

Οτι είπε ο [MENTION=20059]chrkon[/MENTION]

Δεν είναι λίγα τα περιστατικά με σκασμένα φτηνοblowers.

Ειδικά κάτι περτικαλιά της Bormann απο Leroy Merlin, που άνοιγαν σαν τριαντάφυλλα.

Δώστε το κάτι παραπάνω και πάρτε ένα επώνυμο.

Εδώ και αρκετό καιρό έχω αυτό εδώ και είναι μια χαρά και ρυθμιζόμενο

Skil 8600AA | Skroutz.gr

Οκ οποτε αν εχει ρυθμιζομενη ενταση και κρατας τα ανεμιστηρακια δεν κανεις ζημια. Νομιζα πως μονο εγω σκεφτομαι τοσο τρολλ πατεντες.

Για το einhell Που αναφερω στο αρχικο ποστ που ειναι σε προσφoρα Crazy Sundays ξερουμε τπτ, η παμε για αυτο που αnαφερει η Karmen που ειναι δοκιμασμενο?

Έχω 3 εργαλεία της Einhell και προς το παρόν δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα.

Μήπως το einhell είναι λίγο μεγάλο για τη δουλειά που το θες όμως;

Εχω αρκετά της συγκεκριμένης εταιρίας και αν εξαιρέσεις κάτι θερμοπίστολα, όλα τα άλλα αντέχουν ακόμα.

Δεν είναι top quality εργαλεία αλλά δεν είναι και για πέταμα όλα.

Πάντως για τους ανεμιστήρες έχουμε πει ότι εκτός από τον κίνδυνο να σπάσουν υπάρχει και ο κίνδυνος να στείλουν ρεύμα στην μητρική, ε;

εντάξει πρέπει να είσαι και άτυχος για να κάνει ζημια. πάντως όντως λειτουργεί ως μίνι "αιολικη" ηλεκτρογεννήτρια μετατρεποντας την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική,αν έχει ο ανεμιστήρας ενσωματομένα λεντάκια τα βλέπεις να ανάβουν. βάζεις για κόντρα ένα μολύβι, ξυλάκι ανάμεσα στα φτερά για να είσαι ήσυχος. για προσωπικ΄χρήση αυτά του 15ευρου από πρακτικερ για μια φορά στις τόσες είναι υπεραρκετά. Σε μια δουλειά που ήμουν παλαιότερα είχαμε πιεστικό αέρα, που τα έκανε λαμπίκο, αλλά δεν αξίζει για ερασιτεχνική χρήση.

Μήπως το einhell είναι λίγο μεγάλο για τη δουλειά που το θες όμως;

Εχω αρκετά της συγκεκριμένης εταιρίας και αν εξαιρέσεις κάτι θερμοπίστολα, όλα τα άλλα αντέχουν ακόμα.

Δεν είναι top quality εργαλεία αλλά δεν είναι και για πέταμα όλα.

Α δεν ξερω, απλως επειδη ειναι καπως πιο επωνυμα και σε προσφορα τα αναλογιζομαι.

Επισης ξεχασα να πω, εχω και μια ηλεκτρικη τρομπα, κατι σαν δεξαμενη που βγαζει αερα απο πιστολι για να φουσκωνεις λαστιχα. Μηπως κανει και αυτο, μπας και γλιτωσω απο εξοδα και χρησιμοποιησω αυτο?

Δεν έχεις απο το να δεις το βάρος του και το μέγεθος της συσκευασίας.

/ EINHELL BG-EL 2500 3433190 - - - E-SHOP.GR

Για pc δε θα το έπαιρνα εκτός αν το Pc, ήταν ολόκληρο δωμάτιο :hehe:

Για το άλλο που λες δεν ξέρω καν τι εννοείς. Κανένα λινκ;

BORMANN MULLER 500WATT Q1F-2,8 - - - E-SHOP.GR

Και εγω εχω αυτο ακριβως εδω και καμποσα χρονια πλεον.

Αγορασμενο απο praktiker στα 15 ευρα.

H αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ζορισει μιας και το χρησιμοποιω μονο για το pc.

Παντως δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα και για τον σκοπο που το χρειαζομαι με εχει καλυψει πληρως.

jesus επειδή την πάτησαν αρκετοί με την προσφορά απο leroy και praktiker και επειδή το έχω και εγώ αυτό που δείχνεις, αγοράσμένο απο το Praktiker στα 17ευρώνια, θα σου πω ότι έμεινε σε ένα ράφι στην αποθήκη μόνιμα.

Αφού άκουσα δύο γνωστά μου άτομα -που είχαμε αγοράσει μαζί το παραπάνω- ότι τους έσκασε στα χέρια και είδα και αυτό εδώ

Blower από Leroy Merlin: Μακριά! - ( HWBOX ) O/C on first boot

όταν πλέον άρχισα να το ψάχνω το θέμα, καλά θα κάνετε να προσέχετε.

Μπορεί ποτέ να μην σας βγάλει πρόβλημα, μπορεί όμως να πάθετε κάτι αντίστοιχο. Οπότε προσοχή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.