therock Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2012 Παιδια σορρυ δεν τρολλαρω, αλλα επειδη τα δοχεια πεπιεσμενου αερα ειναι ακριβα, τα πιστολακια WC δεν κανουν (λογω στατικου ηλεκτρισμου?), και μια λυση που διαβαζω στο εξωτερικο που ακουει στο ονομα DataVAC, δεν βρισκω τροπο να το φερω Ελλαδα, το επομενο πραγμα που αναρωτιεμαι ειναι κατι ποσο μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα εργαλειο τυπου φυσητηρα φυλλων για να ξεσκονισεις το PC. Δεν ξερω κατα ποσο πιο δυνατο ειναι απο τις υπολοιπες λυσεις και αν μπορει με την πιεση να κανει ζημια, αλλα φανταζομαι θα εχει ρυθμιση για το ποσο αερα να πεταει αν αυτο ειναι το μονο προβλημα. Και αυτη την βδομαδα εχει και εναν της Einhell σε προσφορα 40 ευρω. Αξιζει τετοια περιπτωση?
Papakitou Δεκέμβριος 10, 2012 #2 Δεκέμβριος 10, 2012 Ειχα παρει ενα φυσητηρι απο Μοναστηράκι που κανει πολυ καλη δουλεια με ενα 15αρι αν θυμάμαι καλα..Κανε μια βολτα να δεις τι παιζει..40ειναι παρα πολλα για αυτη τη δουλεια *S2
HellhammeR Δεκέμβριος 10, 2012 #3 Δεκέμβριος 10, 2012 Αυτό που χρειάζεσαι είναι Μηχανήματα Κήπου (Είδος: Φυσητήρας / Απορροφητήρας) | Skroutz.gr
therock Δεκέμβριος 10, 2012 Author #4 Δεκέμβριος 10, 2012 Ξερω πως ονομαζεται βρε! αν θα κανει δουλεια χωρις να κανω καποια ζημια ειναι το ρωτημα!
Anonymous Δεκέμβριος 10, 2012 #5 Δεκέμβριος 10, 2012 εγω εχω αυτο Bormann Q1F-2,8 | Skroutz.grβγαζει παρα πολυ αρα και ας μη του φαινεται...(κουναει αδειο mid tower απο το ενα μετρο)δουλεια κανει πολυ καλη... απλα μη φυσας απο παρα πολυ κοντα και να κρατας τους ανεμιστηρες με το χερι σου ή να τουσ ασφαλιζεις καπως(πχ με ταινια) να μη γυριζουν γιατι θα σπασουν.
Rusty_Tool Δεκέμβριος 10, 2012 #6 Δεκέμβριος 10, 2012 εγώ ρίχνω αέρα με το compressair τελικιάζωντας τα ανεμιστηράκια (μ'αρέσει ο ήχος που κάνουν), δεν έχουν πάθει τπτ μέχρι τώρα.
Anonymous Δεκέμβριος 10, 2012 #7 Δεκέμβριος 10, 2012 εγω εσπασα ενα φτερο σε ενα noiseblocker(ακομα κλαιω τα 19 ευρα ) απο τοτε τους κραταω...
Rusty_Tool Δεκέμβριος 10, 2012 #8 Δεκέμβριος 10, 2012 εγω εσπασα ενα φτερο σε ενα noiseblocker(ακομα κλαιω τα 19 ευρα ) απο τοτε τους κραταω... είναι μέχρι να την πάθω κ εγω για να βάλω μυαλό.
panoc Δεκέμβριος 10, 2012 #9 Δεκέμβριος 10, 2012 εγω εχω αυτο Bormann Q1F-2,8 | Skroutz.grβγαζει παρα πολυ αρα και ας μη του φαινεται...(κουναει αδειο mid tower απο το ενα μετρο) δουλεια κανει πολυ καλη... απλα μη φυσας απο παρα πολυ κοντα και να κρατας τους ανεμιστηρες με το χερι σου ή να τουσ ασφαλιζεις καπως(πχ με ταινια) να μη γυριζουν γιατι θα σπασουν. το ιδιο σε κτρινο και κοκκινο ειχε φερει και το πρακτικερ με 8Ε, δε ξερω εαν τα εχει ακομα. οντως πού δυναμη αλλα τρωει τα καρβουνακια σε χρονο dt (του πρακτικερ ειχαν και ανταλλακτικα καρβουνακια μεσα)
Anonymous Δεκέμβριος 10, 2012 #10 Δεκέμβριος 10, 2012 το ιδιο σε κτρινο και κοκκινο ειχε φερει και το πρακτικερ με 8Ε, δε ξερω εαν τα εχει ακομα.οντως πού δυναμη αλλα τρωει τα καρβουνακια σε χρονο dt (του πρακτικερ ειχαν και ανταλλακτικα καρβουνακια μεσα) εγω το ειχα παρει απο το eshop 15 αν θυμαμαι καλα... ειχε και μενα μεσα καρβουνακια... το χω κανα χρονο και το δουλευω συχνα... καλα παει... αμα χαλασει παμε για αλλο(γιατι το να βρω τα καρβουνακια μεσα στο σπιτι ειναι λιγο δυσκολο )
spH3RiCal Δεκέμβριος 10, 2012 #11 Δεκέμβριος 10, 2012 Κοπρεσερ κι εδω, 130psi και δε μενει κολυβηθροξηλο Ισως ο αποροφητηρας να ειναι καλυτερος, γιατι αν βγαζει αερα το μηχανημα, εκτος απο το οτι πρεπει να εισαι σε εξωτερικο χωρο για να αποφυγεις το συννεφο, αν δεν εχεις αρκετη δυναμη μπορει αντι να διωξει τη σκονη να τη σφηνωσει πιο βαθια (σε ψυκτρες κτλ)
Papakitou Δεκέμβριος 10, 2012 #12 Δεκέμβριος 10, 2012 εγω εχω αυτο Bormann Q1F-2,8 | Skroutz.grβγαζει παρα πολυ αρα και ας μη του φαινεται...(κουναει αδειο mid tower απο το ενα μετρο)δουλεια κανει πολυ καλη... απλα μη φυσας απο παρα πολυ κοντα και να κρατας τους ανεμιστηρες με το χερι σου ή να τουσ ασφαλιζεις καπως(πχ με ταινια) να μη γυριζουν γιατι θα σπασουν.Same here ..*S2
newmail115 Δεκέμβριος 10, 2012 #13 Δεκέμβριος 10, 2012 Όταν δεν παίζει το φυσερό του αδερφού μου, δουλεύω ηλ. σκούπα με πινέλο και γίνετε λαμπίκο!
YDinopoulos Δεκέμβριος 10, 2012 #14 Δεκέμβριος 10, 2012 Χρησιμοπουμε τετοια στο γραφειο 6 χρονια για να καθαριζουμε pc / server. Απλα οπου εχει ανεμηστηρα, κοντραρε με το δαχτυλο τις φτερωτες για να μην χαλασει ο μηχανισμος εσωτερικα !
chrkon Δεκέμβριος 10, 2012 #15 Δεκέμβριος 10, 2012 Ειχα παρει ενα φυσητηρι απο Μοναστηράκι που κανει πολυ καλη δουλεια με ενα 15αρι αν θυμάμαι καλα..Κανε μια βολτα να δεις τι παιζει..40ειναι παρα πολλα για αυτη τη δουλεια *S2Μακριά από αυτά παιδιά! Είχα πάρει ένα τέτοιο πριν καιρό , έως κάποια στιγμή πήγα να φυσήξω PC φίλου και έκανε ένα μπαμ και τα έκανε όλα φιτίλια...πάλι καλά που δε μου ήρθαν τα θραύσματα από τη φτερωτή του μοτερ στα μάτια...Το praktiker πλέον δεν φέρνει φυσητήρα , μια βόλτα από Σπύρου Πάτση και κάτι θα βρεις αλλά μη πάρεις κινεζιά...
Papakitou Δεκέμβριος 10, 2012 #16 Δεκέμβριος 10, 2012 Το φοβαμαι λιγο ειναι η αληθεια..μυρίζει σαν καμενο και χωρις να το πολυζορισω...*S2
FANISTELROOY Δεκέμβριος 10, 2012 #17 Δεκέμβριος 10, 2012 To μονο αρνητικο ειναι οτι δεν κανει για να αναβεις καρβουνα, ειναι πολυ δυνατο και τα πεταει εξω απο την ψησταρια!:weep:
Papakitou Δεκέμβριος 10, 2012 #18 Δεκέμβριος 10, 2012 Ε ναι.. για τα καρβουνα προτιμω της αδερφης μου για τα μαλλια *S2
Anonymous Δεκέμβριος 10, 2012 #19 Δεκέμβριος 10, 2012 για καρβουνα η λυση ειναι μια...(για οσους εχουν αγροτικο) βαζεις τη ψησταρια στη καροτσα... τη δενεις να μη φυγει... και γκαζωνεις... στα 80+ χιλιομετρα βγαζουνε τρελες σπιθες... αληθινη ιστορια... μου ετυχε φετοσ το καλοκαιρι... οδηγουσα και εγραφα μνμ... ητανε ευθεια και πηγαινα σιγα καμια 70αρια... και βλεπω στο μεσαιο καθρεφτη να με πλησιαζει ενας πατημενος και να βγαζει σπιθες... με προσπερναει και γεμιζει το συμπαν σπιθες... πιανανε ολο το δρομο... μπενανε απο το παραθυρο... του εριξα τρελο μπινελικι βεβαια....οταν σταματησε ειδα οτι ητανε ξαδερφος μου που επινε ρακες 2-3 μερες σερι sorry για το off αλλα ητανε επικ σκηνη
FANISTELROOY Δεκέμβριος 11, 2012 #20 Δεκέμβριος 11, 2012 Yπαρχουν και μερικα με ρυθμιζομενη ενταση, αλλα λογικα θα ειναι πιο ακριβα. Αυτα παντως του 15ευρου κανουν τρελη δουλεια για το pc...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.