Jump to content

Leaf Blower για ξεσκονισμα

therock

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια σορρυ δεν τρολλαρω, αλλα επειδη τα δοχεια πεπιεσμενου αερα ειναι ακριβα, τα πιστολακια WC δεν κανουν (λογω στατικου ηλεκτρισμου?), και μια λυση που διαβαζω στο εξωτερικο που ακουει στο ονομα DataVAC, δεν βρισκω τροπο να το φερω Ελλαδα, το επομενο πραγμα που αναρωτιεμαι ειναι κατι ποσο μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα εργαλειο τυπου φυσητηρα φυλλων για να ξεσκονισεις το PC. Δεν ξερω κατα ποσο πιο δυνατο ειναι απο τις υπολοιπες λυσεις και αν μπορει με την πιεση να κανει ζημια, αλλα φανταζομαι θα εχει ρυθμιση για το ποσο αερα να πεταει αν αυτο ειναι το μονο προβλημα. Και αυτη την βδομαδα εχει και εναν της Einhell σε προσφορα 40 ευρω. Αξιζει τετοια περιπτωση?

TLS.050562.jpg

Ειχα παρει ενα φυσητηρι απο Μοναστηράκι που κανει πολυ καλη δουλεια με ενα 15αρι αν θυμάμαι καλα..

Κανε μια βολτα να δεις τι παιζει..

40ειναι παρα πολλα για αυτη τη δουλεια

*S2

Ξερω πως ονομαζεται βρε! αν θα κανει δουλεια χωρις να κανω καποια ζημια ειναι το ρωτημα!

εγω εχω αυτο Bormann Q1F-2,8 | Skroutz.gr

βγαζει παρα πολυ αρα και ας μη του φαινεται...(κουναει αδειο mid tower απο το ενα μετρο)

δουλεια κανει πολυ καλη... απλα μη φυσας απο παρα πολυ κοντα και να κρατας τους ανεμιστηρες με το χερι σου ή να τουσ ασφαλιζεις καπως(πχ με ταινια) να μη γυριζουν γιατι θα σπασουν.

εγώ ρίχνω αέρα με το compressair τελικιάζωντας τα ανεμιστηράκια (μ'αρέσει ο ήχος που κάνουν), δεν έχουν πάθει τπτ μέχρι τώρα.

εγω εσπασα ενα φτερο σε ενα noiseblocker(ακομα κλαιω τα 19 ευρα :hehe:)

απο τοτε τους κραταω...

είναι μέχρι να την πάθω κ εγω για να βάλω μυαλό.:o

βγαζει παρα πολυ αρα και ας μη του φαινεται...(κουναει αδειο mid tower απο το ενα μετρο)

δουλεια κανει πολυ καλη... απλα μη φυσας απο παρα πολυ κοντα και να κρατας τους ανεμιστηρες με το χερι σου ή να τουσ ασφαλιζεις καπως(πχ με ταινια) να μη γυριζουν γιατι θα σπασουν.

το ιδιο σε κτρινο και κοκκινο ειχε φερει και το πρακτικερ με 8Ε, δε ξερω εαν τα εχει ακομα.

οντως πού δυναμη αλλα τρωει τα καρβουνακια σε χρονο dt :p

(του πρακτικερ ειχαν και ανταλλακτικα καρβουνακια μεσα)

το ιδιο σε κτρινο και κοκκινο ειχε φερει και το πρακτικερ με 8Ε, δε ξερω εαν τα εχει ακομα.

οντως πού δυναμη αλλα τρωει τα καρβουνακια σε χρονο dt :p

(του πρακτικερ ειχαν και ανταλλακτικα καρβουνακια μεσα)

εγω το ειχα παρει απο το eshop 15 αν θυμαμαι καλα... ειχε και μενα μεσα καρβουνακια...

το χω κανα χρονο και το δουλευω συχνα... καλα παει... αμα χαλασει παμε για αλλο(γιατι το να βρω τα καρβουνακια μεσα στο σπιτι ειναι λιγο δυσκολο :hehe:)

Κοπρεσερ κι εδω, 130psi και δε μενει κολυβηθροξηλο :p

Ισως ο αποροφητηρας να ειναι καλυτερος, γιατι αν βγαζει αερα το μηχανημα, εκτος απο το οτι πρεπει να εισαι σε εξωτερικο χωρο για να αποφυγεις το συννεφο, αν δεν εχεις αρκετη δυναμη μπορει αντι να διωξει τη σκονη να τη σφηνωσει πιο βαθια (σε ψυκτρες κτλ)

Same here ..

*S2

Όταν δεν παίζει το φυσερό του αδερφού μου, δουλεύω ηλ. σκούπα με πινέλο και γίνετε λαμπίκο!

Χρησιμοπουμε τετοια στο γραφειο 6 χρονια για να καθαριζουμε pc / server.

Απλα οπου εχει ανεμηστηρα, κοντραρε με το δαχτυλο τις φτερωτες για να μην χαλασει ο μηχανισμος εσωτερικα !

Ειχα παρει ενα φυσητηρι απο Μοναστηράκι που κανει πολυ καλη δουλεια με ενα 15αρι αν θυμάμαι καλα..

Κανε μια βολτα να δεις τι παιζει..

40ειναι παρα πολλα για αυτη τη δουλεια

*S2

Μακριά από αυτά παιδιά! Είχα πάρει ένα τέτοιο πριν καιρό , έως κάποια στιγμή πήγα να φυσήξω PC φίλου και έκανε ένα μπαμ και τα έκανε όλα φιτίλια...πάλι καλά που δε μου ήρθαν τα θραύσματα από τη φτερωτή του μοτερ στα μάτια...Το praktiker πλέον δεν φέρνει φυσητήρα , μια βόλτα από Σπύρου Πάτση και κάτι θα βρεις αλλά μη πάρεις κινεζιά...

To μονο αρνητικο ειναι οτι δεν κανει για να αναβεις καρβουνα, ειναι πολυ δυνατο και τα πεταει εξω απο την ψησταρια!:weep::weep:

για καρβουνα η λυση ειναι μια...(για οσους εχουν αγροτικο) βαζεις τη ψησταρια στη καροτσα... τη δενεις να μη φυγει... και γκαζωνεις... στα 80+ χιλιομετρα βγαζουνε τρελες σπιθες... αληθινη ιστορια...

μου ετυχε φετοσ το καλοκαιρι... οδηγουσα και εγραφα μνμ...

ητανε ευθεια και πηγαινα σιγα καμια 70αρια... και βλεπω στο μεσαιο καθρεφτη να με πλησιαζει ενας πατημενος και να βγαζει σπιθες... με προσπερναει και γεμιζει το συμπαν σπιθες... πιανανε ολο το δρομο... μπενανε απο το παραθυρο... του εριξα τρελο μπινελικι βεβαια....οταν σταματησε ειδα οτι ητανε ξαδερφος μου που επινε ρακες 2-3 μερες σερι :hehe:

sorry για το off αλλα ητανε επικ σκηνη

Yπαρχουν και μερικα με ρυθμιζομενη ενταση, αλλα λογικα θα ειναι πιο ακριβα. Αυτα παντως του 15ευρου κανουν τρελη δουλεια για το pc...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.