Jump to content

Αναζήτηση ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥ usb digital tv tuner

sadako

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να πάρω ένα usb digital TV Tuner για το PC. Επειδή βλέπω σπάνια τηλεόραση, θέλω να κάνω την δουλειά μου όσο πιο φθηνά γίνεται, οπότε πάω για κάτι από eBay. Επειδή όμως την έχω πατήσει (και επειδή προσωπικά δεν εμπιστεύομαι 100% τους κινέζους πωλητές με τα specs) ήθελα κάποια δοκιμασμένη λύση, δηλαδή κάτι που να έχει πάρει τουλάχιστον άλλος ΕΝΑΣ και να δουλεύει κανονικά..

Με ενδιαφέρει να είναι δοκιμασμένο σε windows 7 (δεν ξέρω αν κάποια στιγμή βάλω 8άρια), να μην έχει σοβαρά προβλήματα (πχ συντονισμό), να μην βγάζει το βίντεο σε πολύ χαμηλή ανάλυση (έχω 24άρι μόνιτορ, προφανώς τώρα δεν εκπέμπουν τα κανάλια σε HD αλλά με το θάψιμο της αναλογικής εντός ολίγων ημερών ίσως γίνει κάτι) κλπ..

Κεραία θα βάλω την εξωτερική με καλώδιο από τον τοίχο, αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο..

Εδω και ενα μηνα λειτουργω αυτο Turbo-X DTT-2000 Digital TV tuner - Κάρτες TV-Radio - plaisio.gr σε 22αρα οθονη. Σε 7αρια και κεραια εξωτερικη.

Η ποιοτητα της ληψης ειναι ελαχιστα θολη. Δεν ενοχλει καθολου παντως. Βρηκε ολα τα καναλια ευκολα και γρηγορα. Το software του ειναι συμπαθητικο. Παιζει και hd καναλια. Εναν αγωνα στο ERT HD τον εδειχνε χωρις κολληματα.

Δεν μου αρεσε το αθλιο χειρηστιριο του. Πιανει ικανοποιητικα αλλα το σχημα του ειναι χαλια και καθολου εργονομικο.

Το τιμαει το 25αρικο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.