amoustakas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2012 Καλημέρα στο φόρουμ. Θέλω να στήσω ένα μικρό (όχι κατ' ανάγκη σε διαστάσεις) σύστημα για να αναπαράγω FLAC αρχεία, τα οποία θα φεύγουν σε USB κάρτα ήχου και μετά στον ενισχυτή. Δευτερευόντως να παίζει με άνεση ΜΚV αρχεία. Το βασικό ζητούμενο είναι να είναι το σύστημα απολύτως αθόρυβο. Για το λόγο αυτό θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα κατά το δυνατόν φθηνότερο κουτί με ενσωματωμένο εσωτερικό ή εξωτερικό παθητικό τροφοδοτικό. Θα αγοραστεί μητρική Mini-ITX με ενσωματωμένο επεξεργαστή με παθητική ψύξη. Και εδώ αν έχετε προτάσεις ευπρόσδεκτες. Ειδικά αν αναμένεται κάτι νεότερο γιατί βλέπω ότι τα περισσότερα μοντέλα είναι του 2011. Μνήμες υπάρχουν 2Χ4GB Corsair Vengeance Low Profile (1600Mhz). Ευχαριστώ για όποιες προτάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Δεκέμβριος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2012 Ποσα χρηματα διαθετεις;;Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Δεκέμβριος 10, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2012 max 70-80 eur. Κάτι απλό και αθόρυβο. Για μητρική+cpu περίπου 80-100 ΕΥΡΩ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 10, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2012 LinITX.com - 12-25V 120W picoPSU-120-WI-25V+LinITX.com - FSP 19V 6.32A 120W AC/DC Adapter - 2.5mm x 5.5mm JackΠιο αθορυβο πεθαινεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Δεκέμβριος 11, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 Τελικά πήγα σε αυτήν τη φθηνοκατάσταση. Έχει 75Watt εξωτερικό αθόρυβο τροφοδοτικό. Για συστηματάκι Mini-ITX θα σήκωνε κάτι Η61 με έναν G530 ή στη χειρότερη G465; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 11, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 ΠΑρομοια της δικης μου προτασης ειναι ..απλα δεν ειναι ποιοτικο και υπολειπεται και καμποσα watt. Καμμια 30αρια πρεπει να φτανεις..με 1 σκληρο..(απλα μη τρεχεις prime ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Δεκέμβριος 11, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 Μόνο Linx θα τρέχω... :banging: Το max που θα επιθυμούσα είναι να παίζει τα mkv Full HD αρχεία με άνεση και με τον 7κάναλο ψηφιακό ήχο. Διάβασα ότι οι Atom δεν τραβάνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 11, 2012 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 Μόνο Linx θα τρέχω... :banging: Το max που θα επιθυμούσα είναι να παίζει τα mkv Full HD αρχεία με άνεση και με τον 7κάναλο ψηφιακό ήχο. Διάβασα ότι οι Atom δεν τραβάνε...Σε Λίνουξ θα έχεις μεγαλύτερη κατανάλωσή απ ότι με παράθυράΈνα μπραζος/ ατομ και ένας δίσκος θα χωρέσουν πάντως στο 75 αρι τροφοδοτικο του κουτιού Sent from my MB860 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Δεκέμβριος 12, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2012 Όχι δεν θα βάλω Linux! Στο stress test LINX αναφέρθηκα . Λοιπόν αυτά τα μικρούλια τροφοδοτικά μου άρεσαν πολύ και λέω να στήσω ένα ακόμα pc στο γραφείο έτσι. Είδα ότι με κάτι τέτοιο σαν και αυτό που πρότεινε ο NTG: 12V 150W PicoPSU-150-XT + FSP 12V 12.5A 150W AC/DC Adapter παίζω πολύ δυνατά. Επειδή είμαι λίγο άσχετος από τεχνικά power adapter και supply πρέπει να είναι ίδιας ισχύος; Τι κάνει το καθένα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.