savnik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2012 Έχω ένα PC με μητρική την ASROCK 4CORE1333-VIIV η οποία πρέπει να βρίσκεται στο τελος της(αυτό δεν μας ενδιαφέρει).Ψάχνω να βρώ κάποια άλλη για να χρησιμοποιήσω όλο το υπόλοιπο hardware (επεξεργαστή Intel Pentium 4 CPU 3.40GHz - 2 μνήμες ddr2 - 3 σκληρούς sata - και μια κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 6600 GT. Επίσης θέλω να αποφύγω το φορμάτ.
dpolal Δεκέμβριος 9, 2012 #2 Δεκέμβριος 9, 2012 MOTHERBOARD :: Asrock Socket 775 P5B-DE GLan Audio - Visionstudio.grΊδιο chipset με την δικιά σου, άρα δεν απαιτείται φορμάτ.Είναι πολύ λίγα πλέον τα καινούργια μοντέλα στην αγορά που υποστηρίζουν 775+ddr2:http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/292342/DDR2.html?keyphrase=775+socketΕνδεχομένως να βρείς καλύτερη πρόταση από 2ο χέρι με την προϋπόθεση ότι πουλάς τα δικά σου...
savnik Δεκέμβριος 9, 2012 Author #3 Δεκέμβριος 9, 2012 Αν πάρω με Chipset G31 θα χρειαστεί φορμάτ;Γιατί έχω αρκετά προγράμματα που χρησιμοποιώ και θα μου φάνε πολύ ώρα για την εγκατάσταση τους.
savnik Δεκέμβριος 9, 2012 Author #5 Δεκέμβριος 9, 2012 Η Asrock Socket 775 P5B-DE GLan Audio βλέπω στα χαρακτηριστικά της ότι έχει 1 x COM port header αλλά στην φωτογραφία δεν έχει. Με ενδιαφέρει να έχει.
dpolal Δεκέμβριος 9, 2012 #6 Δεκέμβριος 9, 2012 Η Asrock Socket 775 P5B-DE GLan Audio βλέπω στα χαρακτηριστικά της ότι έχει 1 x COM port header αλλά στην φωτογραφία δεν έχει. Με ενδιαφέρει να έχει. Σημαίνει ότι επάνω στο μπόρντ υπάρχουν πινάκια για την σύνδεση θύρας com περίπου όπως κάνουμε και με τις επιπλέον usb θύρες. Δίπλα στο φλόππυ είναι στην γωνία του μπόρντ. Xρειάζeσαι κάτι σαν αυτό:
savnik Δεκέμβριος 9, 2012 Author #7 Δεκέμβριος 9, 2012 Σημαίνει ότι επάνω στο μπόρντ υπάρχουν πινάκια για την σύνδεση θύρας com περίπου όπως κάνουμε και με τις επιπλέον usb θύρες.Δίπλα στο φλόππυ είναι στην γωνία του μπόρντ. Xρειάζeσαι κάτι σαν αυτό: Λογικά πρέπει να το έχει μαζί. Σε ευχαριστώ
savnik Δεκέμβριος 10, 2012 Author #9 Δεκέμβριος 10, 2012 Βρήκα στο ebay μια ASROCK 4CORE1333-VIIV καινούργια στο κουτί της 115 ευρώ με τα μεταφορικά μαζί. Δεν θυμάμαι πόσα είχα πάρει αυτήν που έχω.Απλά το σκέφτομαι γιατί δεν είχα κανένα πρόβλημα με την σύνθεση που έχω, να την πάρω για να μου βγάλει άλλα 3-4 χρόνια ακόμα και μετά βλέπω τι σύνθεση καινούργια θα πάρω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.