___ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2012 καλησπέρα,πρόσφατα αγόρασα μια LG με IPS panel από την οποία έχω μόνο θετικές εντυπώσεις.Μόνο που τον τελευταίο καιρό έχω διακοπές εικόνας για 2-3 sec. Μπορεί να περάσει μια ώρα και να μην το κάνει καθόλου όμως.Επανέρχεται δείχνοντας την ένδειξη hdmi (έτσι έχει συνδεθεί στο pc).Με την διακοπή εικόνας διακόπτεται και ο ήχος (χρησιμοποιώ ακουστικά συνδεδεμένα στην οθόνη).Είναι γνωστό πρόβλημα?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Δεκέμβριος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2012 Τσέκαρες μήπως είναι ενεργό κάποιο προφιλ εξοικονόμησης ενέργειας και πάει να την ρίξει την οθόνη σε standby ενώ λόγω ήχου ξαναξυπνάει αυτή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
___ Δεκέμβριος 9, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2012 δεν νομίζω γιατί συμβαίνει και όταν δουλεύω, γράφω κλπ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
___ Δεκέμβριος 12, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2012 δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει, συμβαίνει κυρίως όταν είναι για πολύ ώρα αναμένο το pc, θέματα με θερμοκρασίες δεν υπάρχουν πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Δεκέμβριος 12, 2012 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2012 Ποιο μοντέλο είναι; Επικοινώνησε με την LG για αντικατάσταση αν συνεχίσει να σου παρουσιάζει το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
___ Δεκέμβριος 16, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 επανέρχομαι μιας και από ότι φαίνεται δεν είναι πρόβλημα της οθόνης. Μου έκανε μια διακοπή ~5 δευτερόλεπτα ενώ έβλεπα βίντεο. Μετα την διακοπή το βίντεο συνέχισε από το ίδιο ακριβώς σημείο. Που σημαίνει ότι κάτι τρέχει με την κάρτα γραφικών ή την μετάδοση (hdmi) Για παράδειγμα: [solved] XFX Radeon HD 5770 - Screen turns off,on again - ATI - Graphic-Displays δεδομένου ότι την κάρτα γραφικών την είχα σε άλλη οθόνη πριν (χωρις hdmi) και δούλευε χωρίς διακοπές, μάλλον φταίει το καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Δεκέμβριος 18, 2012 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 φιλε συνδεσε το μονιτορ, με dvi και δεσ αν σε ξανακανει τα ιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.