___ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2012 καλησπέρα,πρόσφατα αγόρασα μια LG με IPS panel από την οποία έχω μόνο θετικές εντυπώσεις.Μόνο που τον τελευταίο καιρό έχω διακοπές εικόνας για 2-3 sec. Μπορεί να περάσει μια ώρα και να μην το κάνει καθόλου όμως.Επανέρχεται δείχνοντας την ένδειξη hdmi (έτσι έχει συνδεθεί στο pc).Με την διακοπή εικόνας διακόπτεται και ο ήχος (χρησιμοποιώ ακουστικά συνδεδεμένα στην οθόνη).Είναι γνωστό πρόβλημα?ευχαριστώ
vagsk Δεκέμβριος 9, 2012 #2 Δεκέμβριος 9, 2012 Τσέκαρες μήπως είναι ενεργό κάποιο προφιλ εξοικονόμησης ενέργειας και πάει να την ρίξει την οθόνη σε standby ενώ λόγω ήχου ξαναξυπνάει αυτή;
___ Δεκέμβριος 9, 2012 Author #3 Δεκέμβριος 9, 2012 δεν νομίζω γιατί συμβαίνει και όταν δουλεύω, γράφω κλπ..
___ Δεκέμβριος 12, 2012 Author #4 Δεκέμβριος 12, 2012 δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει, συμβαίνει κυρίως όταν είναι για πολύ ώρα αναμένο το pc, θέματα με θερμοκρασίες δεν υπάρχουν πάντως.
Zenor Δεκέμβριος 12, 2012 #5 Δεκέμβριος 12, 2012 Ποιο μοντέλο είναι; Επικοινώνησε με την LG για αντικατάσταση αν συνεχίσει να σου παρουσιάζει το πρόβλημα.
___ Δεκέμβριος 16, 2012 Author #6 Δεκέμβριος 16, 2012 επανέρχομαι μιας και από ότι φαίνεται δεν είναι πρόβλημα της οθόνης. Μου έκανε μια διακοπή ~5 δευτερόλεπτα ενώ έβλεπα βίντεο. Μετα την διακοπή το βίντεο συνέχισε από το ίδιο ακριβώς σημείο. Που σημαίνει ότι κάτι τρέχει με την κάρτα γραφικών ή την μετάδοση (hdmi) Για παράδειγμα: [solved] XFX Radeon HD 5770 - Screen turns off,on again - ATI - Graphic-Displays δεδομένου ότι την κάρτα γραφικών την είχα σε άλλη οθόνη πριν (χωρις hdmi) και δούλευε χωρίς διακοπές, μάλλον φταίει το καλώδιο.
darkiller Δεκέμβριος 18, 2012 #7 Δεκέμβριος 18, 2012 φιλε συνδεσε το μονιτορ, με dvi και δεσ αν σε ξανακανει τα ιδια!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.