Jump to content

Asus rampage formula problem..

jim_600v

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα στην παρεα. Το προβλημα μου ειναι το εξης αφου γυρισα απο την αδεια ορκομωσιας μου ανοιγω το πισι χωρις κανενα προβλημα κανω την δουλεια μου και κανω τερματισμο οπου εκει εκανε install καποια updates των windows. Πριν λιγο που γυρισα το πισι δεν μπουταρει με τιποτα ειναι τελειως νεκρο εκανα cmos reset και παλι τιποτα. το cmos button και το reset button flasharoun με πρασινο χρωμα ενω το power button ειναι μονιμα αναμενο κοκκινο.

το pc αποτελειται απο

cheftek 750watt

intel q9300

asus rampage formula

8 GB ram ddr2

1 ssd

4 hdd

1 dvd-rw

radeon 3870x2

καποια ιδεα για το τι μπορει να φταιει??

μαλιστα,ξεκινα και βγαλε μια μια τις μνημες,και δοκιμασε τες μια μια ξεχωριστα.αποσυνδεσε απο πανω σκληρους δισκους και dvd και αφησε μονο την καρτα

επισης κανε και μια δοκιμη εντελως σκετη τη μητρικη χωρις τιποτα επανω οπως ερχεται μονη της μονο με τροφοδοσια. καμια φορα μπορει να ξεκολλησει ετσι (προταση απο asus support)

μαλιστα,ξεκινα και βγαλε μια μια τις μνημες,και δοκιμασε τες μια μια ξεχωριστα.αποσυνδεσε απο πανω σκληρους δισκους και dvd και αφησε μονο την καρτα

το δοκιμασα αλλα τζιφος!

Μάγκες ειχατε δικιο το τροφοδοτικο ηταν τελικα απλα το ειχα αφησει τελευταιο μιας και δεν ειχα προχειρο. Ευχαριστω για την βοηθεια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.