Jump to content

drivers για tp-link tl-wn727N

savvas144

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους τους φιλους του linux

:hmm: Εχω ubuntu 12.04 με dual booting (windows 7). Θελω να εγκαταστησω τους οδηγους για το ασυρματο usb tp-link tl-wn727N στα ubuntu αλλα αφου δεν εχω ιντερνετ (προς το παρον) δεν μπορω να δωσω εντολη απο το terminal να κατεβουν (εβλεπα σε ενα φορουμ ελεγε sudo apt-get install linux-backports-modules-wireless-generic). Θελω αν γινεται ενα αρχειο με τους drivers οπότε θα μπω με τα 7, θα το βαλω εγω σε ενα στικακι και να το τρεξω απο τα ubuntu. Γιατι εβλεπα οτι

λειτουργουν και οι drivers της ralink (5370) αλλα δεν μπορεσα να βρω καποιο αρχειο.

Το αρχείο πού κατέβασες είναι ένα πακέτο που χρησιμοποιεί το ubuntu για την διαχείριση του συστήματος και των προγραμμάτων που εγκαθιστούνται στο σύστημα. Αν προσέξεις η κατάληξη για τα αρχεία-πακέτα είναι .deb. Αυτό συμβαίνει γιατί το ubuntu είναι μία διανομή που προέρχεται από το debian.

Αν κάνεις διπλό κλικ στο αρχείο το ubuntu θα ανοίξει το αρχέιο και θα σε ρωτήσει να κάνεις εγκατάσταση.

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν συμβεί κάτι τέτοιο τότε μπορείς να κάνεις εγκατάσταση και από κονσόλα:

$ sudo dpkg -i <path-to-file>

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.