savvas144 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2012 Καλησπερα σε ολους τους φιλους του linux Εχω ubuntu 12.04 με dual booting (windows 7). Θελω να εγκαταστησω τους οδηγους για το ασυρματο usb tp-link tl-wn727N στα ubuntu αλλα αφου δεν εχω ιντερνετ (προς το παρον) δεν μπορω να δωσω εντολη απο το terminal να κατεβουν (εβλεπα σε ενα φορουμ ελεγε sudo apt-get install linux-backports-modules-wireless-generic). Θελω αν γινεται ενα αρχειο με τους drivers οπότε θα μπω με τα 7, θα το βαλω εγω σε ενα στικακι και να το τρεξω απο τα ubuntu. Γιατι εβλεπα οτι λειτουργουν και οι drivers της ralink (5370) αλλα δεν μπορεσα να βρω καποιο αρχειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2012 Κατέβασέ το από εδώΜετά κάνε διπλό κλικ και θα ξεκινήσει η εγκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas144 Δεκέμβριος 8, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2012 σε ευχαριστω πολυ!με εσωσες πραγματικα! Αλλα ειμαι αρχαριος στο Linux. Το βαζω στο ubuntu το αρχειο, μετα?απλα το ανοιγω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 11, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2012 Μετά κάνε διπλό κλικ και θα ξεκινήσει η εγκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Δεκέμβριος 12, 2012 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2012 Το αρχείο πού κατέβασες είναι ένα πακέτο που χρησιμοποιεί το ubuntu για την διαχείριση του συστήματος και των προγραμμάτων που εγκαθιστούνται στο σύστημα. Αν προσέξεις η κατάληξη για τα αρχεία-πακέτα είναι .deb. Αυτό συμβαίνει γιατί το ubuntu είναι μία διανομή που προέρχεται από το debian.Αν κάνεις διπλό κλικ στο αρχείο το ubuntu θα ανοίξει το αρχέιο και θα σε ρωτήσει να κάνεις εγκατάσταση.Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν συμβεί κάτι τέτοιο τότε μπορείς να κάνεις εγκατάσταση και από κονσόλα:$ sudo dpkg -i <path-to-file> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.