Jump to content

Ξεκλείδωμα MSI Twin Frozr III Radeon 6950.

FRuLiS13_acg

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας μας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το κατά πόσο θα άξιζε μια διαδικασία σαν και αυτή που περιγράφει το παρακάτω λινκ και παράλληλα τι πιθανότητες υπάρχουν ώστε να καταστραφεί η κάρτα.

MSI R6950 Twin Frozr III Power Edition Unlocking - Unlocking Guide

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον εαυτό μου computer freak, αφού τα περισσότερα χρόνια είχα φορητούς υπολογιστές. Επειδή ξέρω ότι μέσα στο φόρουμ μας υπάρχουν άτομα τα οποία γνωρίζουν πολλά, θα ήθελα να βασιστώ στην γνώμη/άποψη τους.

Ps. Παραθέτω βιντεακι που βρήκα στο YouTube. (σε 1080p ειναι οκ)

[ame]

[/ame]

Αν είναι στην παρτίδα που παράχθηκε πριν το καλοκαίρι του 2011 τότε κατά 99% ξεκλειδώνει. Αν είναι μετά, κατά 99% δεν ξεκλειδώνει.

Για το αν αξίζει η διαδικασία, προσωπικά, θα έλεγα ότι μόνο "ψυχολογικά" αξίζει. Η διαφορά που θα δεις είναι της τάξεως του +5%.

Εφόσον η κάρτα έχει διακόπτη για dual bios, δοκίμασε την τύχη σου. Η δικιά μου π.χ ακολουθώντας τα βήματα του λινκ που πόσταρες δεν ξεκλείδωσε αλλά δεν έπαθε και το παραμικρό.

Δυστηχως ανηκει σε παρτιδα μετα του 2011, συνεπως με οσα λες ειναι σχεδον αδυνατο. Το γεγονος οτι θα εδινε ενα +5 % νομιζω οτι καθιστα περιττο το οποιοδηποτε "πειραμα'. Ισως αν βρω απο καποιο ατομο μεσα στην κοινοτητα μας, να κουμπωσω μια δευτερη στο συστημα μου για καλυτερη αποδοση. Πριν κλεισω.... ενα μεγαλο ευχαριστω για την απαντηση σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.