Jump to content

Λαπτοπ φαντασμα;

gipinio1337

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους!!!

Ενδιαφέρομαι να αγράσω ένα φθηνό λαπτοπάκι που βρήκα στο e-shop:

DELL INSPIRON I15-909BK 15.6'' INTEL CELERON B820 2GB 320GB WINDOWS 8 - - E-SHOP.GR

Πρόκειται για το DELL INSPIRON I15-909BK. Θα ήθελα να μάθω μερικά πραγματάκια για τις προδιαγραφές του, πέρα από αυτά που δίνει το e-shop. Έψαξα σε dell.gr και dell.com και δεν το βρίσκω πουθενά το συγκεκριμένο μοντελάκι ?????

Μήπως ξέρετε τίποτα εσείς; Μου διαφεύγει κάτι;

thanks προκαταβολικά

Μάλιστα....

Κοιτάω τώρα και το HP. Βασικά το μόνο που θέλω σε βάθος χρόνου είναι να μπορώ να αλλάξω σε κανέναν καλύτερο επεξεργαστή...

Βασικά και εμένα δεν με τρέλανε το laptop που διάλεξες . Αλλα δεν ήθελα να πω τιποτα για να μην βγώ offtopic . Εχει αργο CPU , λίγη μνήμη , δεν έχει gigabit lan , ουτε usb3 :bye: . Γιατι δεν μας λές τι χρήση θα κάνεις , για να μπορέσουμε να σου προτίνουμε κάτι πιθανώς καλύτερο ?

Η πλάκα είναι , οτι για την χρήση που το θές είναι μια χαρα αυτό που διάλεξες . Βιάστηκα λίγο να μιλήσω . Εκει γύρω στα ίδια λεφτα , το eshop έχει και ενα HP , που δίνει και τσαντούλα δώρο . Ειναι και ενα 25αρι φτηνότερο . Αλλα δεν έχει windows 8 προεγκατεστημενα. Ριχτου μια ματια

Ok ^^.

Το Σαββατοκύριακο που θα βρω χρόνο θα κάτσω να δω τι άλλο υπάρχει.

Σας ευχαριστώ :turn:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.