STINK Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2012 Αυτή την στιγμή είμαι κάτοχος της Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series και της Asus Xonar DX.Σκέφτομαι να πουλήσω την ASUS γιατί δεν με ικανοποίησε τόσο στο gaming.Την κάρτα την θέλω περισσότερο για gaming μετά ταινίες και μουσική.Τα ακουστηκά μου είναι Plantronic GameCom 367 και σύντομα θα τα αλλάξω με Turtle Beach Ear Force X12.Ηχεία έχω Logitech z-5500, Z323 και G51.Από τα λίγα που ξέρω μου άρεσε η Auzen X-Fi Forte.Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολλές επιλόγες και έχω χαθεί λίγο.Επίσης θα ήταν ωραίο να έχει και auto detection για το front panel.Θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας ακόμα και για headset (το X12 το έχω βρει 37€ και σε αυτή την τιμή θέλω να κινηθώ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2012 Δεν τη γνωρίζω την κάρτα, αλλά μήπως το X-Fi σημαίνει ότι έχει το chip της Creative κι έτσι πας στην ίδια κάρτα...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Δεκέμβριος 7, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2012 Η κάρτα είναι στο παρακάτω link.Όντως έχουν το ίδιο chip απλά έιναι διαφορετική υλοποίηση και στα reviews διαβάζω ότι έχουν πολύ καλύτερους drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2012 Η κάρτα είναι στο παρακάτω link.Όντως έχουν το ίδιο chip απλά έιναι διαφορετική υλοποίηση και στα reviews διαβάζω ότι έχουν πολύ καλύτερους drivers. Μήπως υπάρχει τρόπος να βάλεις τους drivers, γιατί αν έχει ένα πρόβλημα η Creative, αυτό είναι Edit: Το X-Fi Titanium I/O Drive που αναφέρει, λέει ότι είναι της Creative και είναι αυτό που φοράει η δικιά μου (Recon3D) και όχι η X-Fi που είχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Δεκέμβριος 7, 2012 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2012 Από specs οι 2 κάρτες είναι δίπλα-δίπλα. Αν δεν είχες καμιά από τις 2 και χρειαζόσουν μια εξ αυτών να το συζητάγαμε. Τώρα εφόσον έχεις την μια το κόστος της αναβάθμισης για αυτό που θα σου δώσει επιπλέον απλά δεν αξίζει.Τα ακουστικά σου από την άλλη δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ούτε εγώ χρησιμοποιώ κάτι εξεζητημένο (Razer Carcharias δώρο από την κοπελιά μου) αλλά θα βρεις άτομα εδώ μέσα που έχουν ακουστικά 300-400-600€ και καταλαβαίνουν αμέσως και την διαφορά και την ανάγκη για δυνατή κάρτα ήχου και εξωτερικό καλό ενισχυτή ώστε να οδηγήσει τα ηχεία, καλώδια κτλ.H πρόταση μου είναι να χρησιμοποιήσεις το budget της κάρτας ήχου για να αγοράσεις πιο ακριβά/ποιοτικά ακουστικά. Αν θες βοήθεια σε αυτό οι audiophiles θα σε βοηθήσουν αφού αν τα καταφέρνει με την απαιτητική μουσική το σετ των ακουστικών, τον ήχο από τα παιχνίδια τον έχει στην κωλότσεπη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.