hipro5 Αύγουστος 31, 2004 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Dellodas [Σήμερα, στις 11:53] Μπα που να ψαρώσω στα 28 μου 28 χρονών είσαι?.......Εχχχχ......Είχα κουρέψει έναν γιατρό 33 χρονών όταν ήμουν φαντάρος - ΝΑΙ έκανα και κουρέας για να λουφάρω - Ευτυχώς είχε σγουρά μαλλιά- πού να έβλεπες τον άλλο τον Ξανθό με τα ίσια μαλλιά!.....Δεν ήθελε κάνα μήνα να βγεί εξοδούχος......Ε τι να κάνω ?......Ήταν και η πρώτη μέρα που κούρευα και μάθαινα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Αύγουστος 31, 2004 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 colt3003 Σοφες κουβέντες........ Αντε με το καλό να πας Να κοιμώμαστε και οι υπόλοιποι ασφαλέστεροι με την γνώση οτι μας προστατεύεις εσύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 31, 2004 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Dellodas μαλλον σου εφεξε. Εχω εναν θειο μεσα στο στρατοπεδο. Σου στελνω με πμ το κινητο μου. Αν θελεις παρε με να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 31, 2004 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Ωπ, να το βυσμα......Σου 'ρθε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Αύγουστος 31, 2004 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Ουουουουου.......καθήκια........ουουουουου.....βισματίες.....ουουουου.....666.....ουουουου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 31, 2004 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 και Λαμια και 12μηνο και βυσμα....τι αλλο μπορει να χρειαστειτε Κος Dellodas?...βρες και κανενα netcafe να μην χασεις επαφη με το αντικειμενοκαι του χρονου τετοια εποχη θα μας διηγησαι τις εμπειριες σου....καλη θητεια και καλος πολιτης.....:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 31, 2004 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Δηλαδή jax να το ξέρω να ζητήσω να με πάνε και εμένα λαμία??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Αύγουστος 31, 2004 Author #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Παιδιά τι να πω, αν συνεχίσετε να με φτιάχνετε έτσι προβλέπω να περάσω τις καλύτερες διακοπές μου στο στρατό :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Αύγουστος 31, 2004 Author #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 17:21] και Λαμια και 12μηνο και βυσμα.... τι αλλο μπορει να χρειαστειτε Κος Dellodas? ...βρες και κανενα netcafe να μην χασεις επαφη με το αντικειμενο και του χρονου τετοια εποχη θα μας διηγησαι τις εμπειριες σου.... καλη θητεια και καλος πολιτης..... :hi: Όσο αναφορά το ίντερνετ είμαι έτοιμος, αγόρασα το Dell X30i και πάω οργανωμένος :banging: Δε θα μου λείψετε πάρα πολύ αυτό είναι σίγουρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Αύγουστος 31, 2004 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Kουράγιο ρε Σπύρο! :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Αύγουστος 31, 2004 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Kαλη θητεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Αύγουστος 31, 2004 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 η Cote ρε παίδες ενεργοποίησε την ογκοχρέσωση στο GPRS???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 1, 2004 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 νομιζω ναι πασχαλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 2, 2004 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Pardon ? Τελικα τους εχω κανει και παραμιλουν.. σε δυο φορουμ ...(φτου μου η ατιμη) :giveup: Αλλα βρε τσουναμι, μια απορια.. Ο LL ρωτησε .. εγω που κολλαω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 2, 2004 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Μπορεις να πας στρατο ενω εισαι ακομα φοιτητης και να παιρνεις αδειες για ναδινεις εξετασεις????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Ναι μπορείς αρκεί να έχεις ορκιστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 2, 2004 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Dellodas Ναι μπορείς αρκεί να έχεις ορκιστεί. Στο στρατο ετσι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Εννοείται αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 2, 2004 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Ακου τωρα τι γινεται!!!!!!!Λεω να παω στην σειρα Φεβρουαριου αλλα εχω να δηλωσω και μαθηματα εκεινη την περιοδο.....δηλαδη την ωρα που θα ορκιζομαι......Δεν ξερω τι να κανω τωρα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Σεπτέμβριος 2, 2004 Author #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2004 Κάνε μια εξουσιοδότηση να σου καταθέσει κάποιος άλλος τη δήλωση. Πάντως νομίζω ότι τώρα άλλαξε και μπαίνουν Γεννάρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.