Dellodas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2004 Όπως λέει και ο τίτλος σας χαιρετώ για ένα χρόνο (όχι ότι είχα και σημαντική παρουσία στο φόρουμ τελευταία)καθώς τη Δευτέρα παρουσιάζομαι στη Λαμία σώμα υλικού πολέμου. Ξέρω ότι είναι χαλαρό σώμα οπότε προβλέπω πολύ ξάμπλα και φραπέδες.Οποιαδήποτε συμβουλή από τους παλιότερους είναι ευπρόσδεκτη.Υ.Γ. πως θα αποφύγω το Δ.Ε.Α. καθώς δε με ενδιαφέρει καθόλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 31, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Καλό κουράγιο παληκάρι, ένας χρόνος είναι θα περάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 31, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 12 μηνες ??? Σιγα το πραμα. Εγω στους 12 παλιωσα.....Ειχα κ αλλους 9 μετα !!!Μην μασας, και το κυριοτερο....ΜΗΝ ΨΑΡΩΣΕΙΣ !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Αύγουστος 31, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Καλό κουράγιο παληκάρι, ένας χρόνος είναι θα περάσει βγάλτη σκούφια σου και βάρα μας. Anyway εγώ ως γνωστό κομμάντο παρουσιάζομαι την Τρίτη στο πεζικό της Καλαμάτας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Αύγουστος 31, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από LL_NEO [Σήμερα, στις 11:43] Anyway εγώ ως γνωστό κομμάντο παρουσιάζομαι την Τρίτη στο πεζικό της Καλαμάτας... Εσύ είσαι τυχερός, παρουσιάζεσαι στο τόπο σου, εμένα με μετακομίσανε αντί να με στείλουν στο μηχανικό εδώ στο Ναύπλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 31, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Dellodas. Ξέρω ότι είναι χαλαρό σώμα οπότε προβλέπω πολύ ξάμπλα και φραπέδες. Οποιαδήποτε συμβουλή από τους παλιότερους είναι ευπρόσδεκτη. αν πας με τετοιες προσδοκιες μαλλον σε βλεπω να πηζεις τρελα απο παλαιοτερους, ετσι γινοτανε στο ναυτικο τουλαχιστον. Νεος και να θελει ξαπλες και φραπεδες??? στα ψυγεια στραβογιαννο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 31, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Φευγουν πολλοι βλεπω για θητεια!!Αντε κουραγιο μας και μακρυα μας οι "κακοι" διοικητες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Αύγουστος 31, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 11:41] 12 μηνες ??? Σιγα το πραμα. Εγω στους 12 παλιωσα.....Ειχα κ αλλους 9 μετα !!! Μην μασας, και το κυριοτερο....ΜΗΝ ΨΑΡΩΣΕΙΣ !!!!! Μπα που να ψαρώσω στα 28 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Αύγουστος 31, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:49] αν πας με τετοιες προσδοκιες μαλλον σε βλεπω να πηζεις τρελα απο παλαιοτερους, ετσι γινοτανε στο ναυτικο τουλαχιστον. Νεος και να θελει ξαπλες και φραπεδες??? στα ψυγεια στραβογιαννο :whip: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 31, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gkaSτα ψυγεια στραβογιαννο Στον λαχανά και στον κρεατά ??? πωωωω τι μου θυμισες !!! Αρχική απάντηση από Dellodas Μπα που να ψαρώσω στα 28 μου Εχουνε δει τα ματακια μου....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 31, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από LL_NEO βγάλτη σκούφια σου και βάρα μας. Θα ρθει κι η σειρά μου... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 31, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Kαλη θητεια σε οσους παρουσιαζονται αυτο τον καιρο και καλα να περασετε :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 31, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 υπαρχουν και μ@λ@κες (οπως εγω) που πηγανε να γινουνε κομμαντο και πηξανε 18 μηνακια... οποτε οπου αλλου και να πας καλα ειναι.... Καλη θητεια ρε νεοςςςς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 31, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 ’ντε και να μας βγείς καλός πολίτης!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Αύγουστος 31, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Ωραία ειναι λάμια ψιλοβισματικά μην μασάς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Αύγουστος 31, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 καλος πολιτης...τι να πουμε και εμεις που καναμε 21 μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Αύγουστος 31, 2004 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 εγω τουλαχιστον δεν ανυσηχω εχω ακομα περιπου 7 χρονακια να το σκευτομαι αυτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 31, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Στον λαχανά και στον κρεατά ??? πωωωω τι μου θυμισες !!!Εχουνε δει τα ματακια μου....... αν βρεθουμε ποτε θα σου διηγηθω τι εγινε στη φρεγατα οταν βρεθηκε ΜΙΑ ψοφια κατσαριδα στα ψυγεια μετα απο ελεγχο του υπαρχου....χεχε μιλαμε αλλο να στο λεω και αλλο να το ζεις, μεχρι και τις τζιμινιερες γυαλιζαμε και απολυμαιναμε ασε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 31, 2004 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 καλες διακοπες και στους δυο σας :D να περασετε οσο καλυτερα μπορειτε στην τελευταια ανευθυνη περιοδο της ζωη σας Υ.Γ. απλα δεν πας αν δε θελεις. δεν περνας τα αγωνισματα κι αυτο ειναι ολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizimis1416003167 Αύγουστος 31, 2004 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 12 μηνες ειναι πια ...... τι να λεει .... Εμεις οι ποιο μεγαλοι καναμε ....... Χαλαρα και καλος πολιτης ...:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.