cosmic Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31, 2004 Μερικές φορές είναι να αγανακτεί κανείς με τις εταιρίες games όπου επίτηδες φτιάχνουν απαιτητικά παιχνίδια προκειμένου να μας αναγκάσουν να προβούμε σε αναβάθμιση.Και εξηγούμε:Στο σύστημα μου ΑMD 2400XP 512MB GFORCE TI4200 το εν λόγω game (doom3) παίζεισε αποδεκτά fps 800x600 medium detail και βεβαίως τα γραφικά είναι χειρότερα και από παιγνίδι πενταετίας σε αντίθεση με το farcry 1024X768 όλα στο medium και άπαιχτα γραφικά.Οι εταιρέιες παιχνιδιών μάλλον έχουν γίνει νταβατζήδες των καρτών γραφικών.Έλεος πλέον.....Όσο για το doom3 ...μάπα το καρπούζι........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 31, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Στην 4200 που ειχα δοκιμασει σε 800Χ600 medium η ποιοτητα ηταν αρκετα καλη, οχι οτι καλυτερο θα μπορουσα να εχω αλλα οχι και χαλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Αύγουστος 31, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από cosmic [Σήμερα, στις 11:06] Μερικές φορές είναι να αγανακτεί κανείς με τις εταιρίες games όπου επίτηδες φτιάχνουν απαιτητικά παιχνίδια προκειμένου να μας αναγκάσουν να προβούμε σε αναβάθμιση.Και εξηγούμε:Στο σύστημα μου ΑMD 2400XP 512MB GFORCE TI4200 το εν λόγω game (doom3) παίζεισε αποδεκτά fps 800x600 medium detail και βεβαίως τα γραφικά είναι χειρότερα και από παιγνίδι πενταετίας σε αντίθεση με το farcry 1024X768 όλα στο medium και άπαιχτα γραφικά.Οι εταιρέιες παιχνιδιών μάλλον έχουν γίνει νταβατζήδες των καρτών γραφικών.Έλεος πλέον.....Όσο για το doom3 ...μάπα το καρπούζι........ Συμφωνω απολυτα με τις αποψεις σου.Οσο αφορα το παιχνιδι δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που το κανει να ειναι τοσο πολυ απαιτητικο αφου τα γραφικα του ειναι μαπα.Συνεχεια κινεισαι μεσα σε σκοταδι σε αντιθεση με το farcry που ειχε απιστευτα γραφικα για μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 31, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ..........δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που το κανει να ειναι τοσο πολυ απαιτητικο αφου τα γραφικα του ειναι μαπα....... Ασχολιαστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Αύγουστος 31, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ [Σήμερα, στις 11:22] δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που το κανει να ειναι τοσο πολυ απαιτητικο αφου τα γραφικα του ειναι μαπα :worship: :worship: :worship: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 31, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣΟσο αφορα το παιχνιδι δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που το κανει να ειναι τοσο πολυ απαιτητικο αφου τα γραφικα του ειναι μαπα. Έεεεεεεεεεεελαααααααααα αλέεεεεεεεεεεεεεκοοοοοοοοοοο. Τιιιιιιιιιιιι????? Το doom 3 έχει μάπα γραφικά?????? Χλαχλαχλαχλαχλαχλαχλαχλαχλαχλαχλαχλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΥΓ. Καρφιστώστε το στις ατάκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 31, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Κάτι τέτοιες ατάκες οι τύποι στο Xtreme της βάζουν στις υπογραφές τους....Λες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Αύγουστος 31, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Hero [Σήμερα, στις 12:31] ΥΓ. Καρφιστώστε το στις ατάκες. Δεν ξερω αν ειναι καλη ατακα αλλα hero φιλε μου αυτη ειναι η αποψη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Αύγουστος 31, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 σε directx8 κάρτα και πάντα συγρινόμενο με το farcry τα γραφικά είναι κλάσεις κατώτερα.Τελικά δεν νομίζω οτι το doom3 επιβεβαίωσε έστω και στο ελάχιστο τις προσδοκίες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoltriX Αύγουστος 31, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 μαλλον θελετε να πειτε οτι δεν επιβεβαιωσε τις προσδοκιες μας να τρεχει τελεια και με τα καλυτερα γραφικα σε pc με επεξεργαστή παλιό και με καρτα δυο γενιές παλιότερη απο την τρέχουσα τεχνολογία. τότε εντάξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Αύγουστος 31, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Παντως και εγω δεν ξετρελαθηκα.Πολυ καλο παιχνιδι μεν αλλα εως εκει.Περιμενα κατι παραπανω, κατι πιο πρωτοποριακο και οχι μια απο τα ιδια.Αν κατι σιγουρα αξιζει απο το παιχνιδι,αυτο ειναι η ατμοσφαιρα του.Τελειως spooky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Αύγουστος 31, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Τα γραφικά του είναι εκπληκτικά. Τι να δεις ομως αν χρειάζεται 512ΜΒ στην κάρτα γραφικών... Εμένα δεν παίζει σχεδον καθόλου ούτε στα 800*600 normal detail (20 fps). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Αύγουστος 31, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ Συμφωνω απολυτα με τις αποψεις σου.Οσο αφορα το παιχνιδι δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που το κανει να ειναι τοσο πολυ απαιτητικο αφου τα γραφικα του ειναι μαπα.Συνεχεια κινεισαι μεσα σε σκοταδι σε αντιθεση με το farcry που ειχε απιστευτα γραφικα για μενα Οταν θες να παίζεις το καλύτερο παιχνίδι σε παλιό μηχάνημα, δεν ειναι δυνατόν να έχεις και απαιτήσεις. Εγω παίζω 1280χ1024, με 8ΧΑΑ και 8ΧΑF, και το παιχνίδι εχει απίστευτα γραφικά και ατμόσφαιρα.Μαπα γραφικά δεν έχει, εκτος και αν το βάλεις 640χ480 σε Low που τότε όντως θα ειναι πολυ άσχημο. Αλλα το παιχνίδι δε φτιάχτηκε για να παίζει σε 640χ480 νομίζω έτσι ?Δες το σε κάποιον που έχει καλή κάρτα γραφικών και θα καταλάβεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Αύγουστος 31, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Αρχική απάντηση από cosmic σε directx8 κάρτα και πάντα συγρινόμενο με το farcry τα γραφικά είναι κλάσεις κατώτερα.Τελικά δεν νομίζω οτι το doom3 επιβεβαίωσε έστω και στο ελάχιστο τις προσδοκίες μας. Το Doom3 ειναι DX9.. Κανονικά δε θα έπρεπε κάν να παίζει σε κάρτες τόσο παλιές όσο η ΤΙ4200... Ειναι σα να παραπονιόσουν γιατι τα Windows XP δε παίζουν στον Pentium 1.... Ε λογικό δεν έιναι...Οι προσδοκίες του καθενός για το Doom ειναι διαφορετικές. Εμένα μου αρέσει πάρα πολυ, και ιδιαίτερα που μου θυμίζει τα παλιά. Εσεις οι νέοι (lol) ισως θέλατε κάτι πιο γρήγορο, πιο ut2004 στυλ ισως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 31, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 σιγά ρε τρούπερ μη με μαστιγώσουν κιόλας που έπαιξα τα farcry με κάρτα (δείγμα τέτοιας) geforce 440mx πλάκα κάνεις έτσι? συμβατές αρχιτεκτονικές δεν είναι? unified architecture drivers δεν έχουν? και τα DX σε όλες τις εκδόσεις του αυτό παλεύουν να κάνουν Technology Encapsulation.... τα παιχνίδια παίζουν απλά με τις φτη΄νιάρες δεν μπορεις να καταλάβεις με τι σκεπτικό σχεδίαζε ο κατασκευαστής το παιχνίδι,διότι δεν γνωρίζεις πως είναι το παιχνίδι. θυμάμαι παλιά στην καμπούλ τότε...... έπαιζα το need for speed 2!!!!1 με κώλομηχάνημα τα κλασικά και ΄λεγα πως υστερεί σε ανίδραση το αυτοκίνηο. όταν μετά απο 2 χρόνια πήρα σύστημα,εξίσου παρωχημένο,διαπίστωσα πως με ένα σύγχρονο του παιχνιδιού σύστημα ήταν γαμώ..... αλλά μην περβάλουμε με απαγορε΄σεις είναι DX9 και δεν θα πρεπε να παίζει καν lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 31, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 τότε γιατί πχ η mx δεν παίζει το nature toy 3dmark με μόνο 1 dx διαφορά? (7->8?)κάποια εφέ, shaders κλπ δεν είναι προς τα πίσω συμβατά... όσο unified και να είναι οι drivers...τώρα αν με ξεκώλωμα γινόταν να κάνουν πιο ελαφριά τη μηχανή χωρίς να θυσιάσουν επιδόσεις είναι άλλου παπά ευαγγέλιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Αύγουστος 31, 2004 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Ας μην ξεχναμε και κατι άλλο. Το Doom 3 δεν είναι ένα απλό FPS. Ο τύπος είχε πει από την αρχή οτι φτιάχνει ένα Horror FPS. Στηρίζεται στο σκοτάδι, τις φωτοσκιάσεις που χρειάζονται το DX9. Εμένα πάντως αν και μου άρεσε σαν παιχνίδι έπρεπε ή να πάω ψηλά την ανάλυση και να χαζεύω τα υπέροχα σχεδιασμένα screenshots ή να παίζω σε 640*480 με κάτι pixels NA. Πόσο μάλλον σε 17άρα TFT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 31, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 voudas δεν είπα αυτό....είπα πως παίζει το παιχνίδι το nature προφανώς έχει κάποιο αλγόριθμο που δε μπορεί να υλοποιηθεί σε software η για να είμαι πιο ακριβής δεν συμφέρει.το ίδιο και με τα παιχνίδια,κόβεις κάτι και παίζει μια χαρά απλά δε βλέπεις αυτό που σχεδίασε ο άλλος.αυτό είπα.οι εκδόσεις είπα πως δεν έιναι απαγορευτικές,δεν είναι γκετο.ποια κάρτα υποστήριζε το 8 όταν αυτό εμφανίστηκε?και πόσες παρέμεινες στην κορυφή αρκετό καιρό μετά την έλευση αυτου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 31, 2004 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 πολύ ωραία τα καλούδια του στυλ ΑΑ,ΑF 4χ 8χ αλλά εγώ τη βρίσκω με όρους του στυλ Fbucks κλπ κλπ Value/money και τα υπόλοιπα καφέδες. τώρα αν θέλετε να παίζετε μόνο εσεις οι γρήγοροι,οι ακριβόκαρτοι φραγκάτοι τα νέα παιχνίδια οκ.να χωριστούμε σε κάστες με βάση το 3dmark 2k3 score Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 31, 2004 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 μα σε κάποια πράγματα είναι, εφώσον το παιχνίδι υποστηρίζει κάποιες νεώτερες βιβλιοθήκες και ρουτίνες...το θέμα είναι ότι μην νομίζει ο φίλος ότι βλέπει τα ίδια γραφικά με μια hi end κάρτα αλλά πιο αργά... Βλέπει άλλο παιχνίδι... (και κακώς και πάλι αρκετά αργά...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.