Jump to content

windows 8 και external mic problem

panaras17

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά! αντιμετωπίζω εαν πρόβλημα με τον μικρόφωνο μου!!!

αφού έκανα φορματ και πέρασα τα windows 8 το εξωτερικό μικρόφωνο που είναι αυτό :

Hama 57152 | Getitnow.gr

το Mic συνδέεται στην ροζ υποδοχή της μητρικής ( asus rampage 3 black edition)

έχω πάνω και την thunderbolt Κάρτα όμως!

realtek drivers εγκατεστημένοι ξανά και ξανά 10 φορές...

φωτο απ τις συσκευές έγγραφης 224ffd3ec9c34bf58403609.png

για να με ακούσει ο συνομιλητής μου... πρέπει να φωνάζω με το μικρόφωνο στα δόντια..

Drivers για windows 7 της μητρικής μου εδω :

ASUSTeK Computer Inc. -Support- Drivers and Download Rampage III Black Edition

και για windows 8 αυτοί :

ASUSTeK Computer Inc. -Support- Drivers and Download Rampage III Black Edition

φωτο με εγκατεστημενους τους 64bitους της realtek

506718698ef44fe1a2dc568.png

τι να κάνω παίδες με τον driver?

δώστε τα φώτα σας!

Δοκίμασε αν θες , να πας στην καρτέλα που λέει "Επίπεδα" , και αύξησε το loudness . Επίσης κάποια προγράμματα όπως π.χ. το skype εχουν αυτόματη ρύθμιση του μικροφώνου . Μπορείς να την καταργήσεις και να βάλεις τις επιλογές στο τερμα .

Δοκίμασε αν θες , να πας στην καρτέλα που λέει "Επίπεδα" , και αύξησε το loudness . Επίσης κάποια προγράμματα όπως π.χ. το skype εχουν αυτόματη ρύθμιση του μικροφώνου . Μπορείς να την καταργήσεις και να βάλεις τις επιλογές στο τερμα .

μ αυτες εδω τις ρυθμίσεις υπάρχει πρόοδος αλλα και παλι πρέπει να το φέρω στο στόμα για να μπορώ να ''συμβαδίσω'' με τους συνομιλητές μου! :confused:

Smkxr.png

ευχαριστώ για την απάντηση!

edit : Με το boost στο 20 ειμαι καλά......σχετικά!

δεν ξερω τι εξωτερικο θόρυβο θα συλλέγει μετα.

θα το δοκιμάσω με φασαρία και θα ποσταρω ξανά!!!

Χαίρομαι που σου δούλεψε . Δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις κάτι περαιτέρω . Θα πρότινα το +20 ως μια ισορροπημένη ρύθμιση ανάμεσα σε φασαρία και ένταση .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.