nikonick Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2012 καλησπέρα σε όλους,εδώ και λίγο καιρό κάποιος φίλος μου έχει στήσει ένα celeron g530 pc πάνω σε μια asus a8h61-mle μητρική τίποτα σπουδαίο λόγο χαμηλού προϋπολογισμού.εδώ και 3 μέρες δεν ξέρω τι συμβαίνει η μητρική δεν αναγνωρίζει καθόλου το ενσύρματο πληκτρολόγιο ps2 ένα genius και θα ήθελα να ξέρω αν έχει συμβεί αυτό και σε άλλους.υποπτευουμαι το ps2 port αφού το πληκτρολόγιο είναι εντάξει με άλλο pc.έχει εγγύηση αλλα δεν νομίζω να βγάλω άκρη αλλα απλά θάθελα να ξέρω ποσο αξιόπιστη μητρική είναι.την έχω για 2 μήνες. μονο,ευχάριστο
nikonick Δεκέμβριος 6, 2012 Author #3 Δεκέμβριος 6, 2012 Ναι το bios αναγνωρίζει το πλικτολογιο.Μάλλον πρόκειται για hardware πρόβλημα δηλαδή το port τις μητρικής.
Tsene Δεκέμβριος 6, 2012 #4 Δεκέμβριος 6, 2012 Αν παίζει κανονικά στο BIOS μπορεί να είναι και θέμα driver στα Windows.
nikonick Δεκέμβριος 7, 2012 Author #5 Δεκέμβριος 7, 2012 αγαπητοί φίλοι σας καλημερίζω και ευχάριστο πολύ για τις υποδείξεις σας.το plug του ps2 πληκτρολογίου ήτανε κάπως σφικτό και δεν έμπαινε κανινικα στο ps2 port και αυτό με έκανε να νομίσω ότι πρόκειται για hardware πρόβλημα.τώρα είναι εντάξει.συγγνώμη για την λάθος διάγνωση μου.σήμερα αν βρω χρόνο θα ξαναβάλω τα windows να δω αν είναι και θέμα οδηγών.σας ευχάριστο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.