icy20 Δεκέμβριος 6, 2012 #21 Δεκέμβριος 6, 2012 Καπως θα γινεται. Αποκλειεται ενω εχεις αδεια να μην σε αφηνει. Το πολυ πολυ παιρνεις τη microsoft και τους το λες. Ειναι υποχρεωμενοι να σε βοηθησουν.
vagsk Δεκέμβριος 6, 2012 #22 Δεκέμβριος 6, 2012 Αυτο τι σημαινει τωρα; Οτι εχει αποθηκευτει στα bios? Ρε παιδια τι να κανω; Θελω ενα clean install!!Αυτό σημαίνει ότι αν ισχύουν όσα λένε στο link παραπάνω τα windows 8 θα βρουν μόνα τους το serial κατά την εγκατάσταση οπότε λογικά θα είσαι ΟΚ. Πάντως δοκίμασε καλού-κακού να κάνεις τα rescue DVDs πριν κάνεις οτιδήποτε στο δίσκο.
morius Δεκέμβριος 6, 2012 Author #23 Δεκέμβριος 6, 2012 Ρε παιδιά, βάζω το Acronis ή τo δισκάκι των windows να bootarei αλλά δεν μπουτάρει!!!Μπήκα στα BIOS έβαλα να bootarei από το DVD, απότι έψαξα λίγο στο google λέει να πατάς το C για να μπουτάρει αλλα μου λέει συνέχεια "Fail"Τι κάνω πάλι εδώ...
vagsk Δεκέμβριος 7, 2012 #25 Δεκέμβριος 7, 2012 Πέραν το [C] για να κάνει boot από οπτικό δίσκο πρέπει να υπάρχει και το F12 κατά την εκκίνηση που σου δίνει boot menu και επιλέγεις εκείνη τη στιγμή από την λίστα από που θες να δοκιμάσει να κάνει εκκίνηση.
morius Δεκέμβριος 7, 2012 Author #26 Δεκέμβριος 7, 2012 Το έκανα αυτο ρε γαμωτο, μολις πατάω το "C" μου λεει "media load" μετα στο καπακι λεει "fail" και συνεχιζει να φορτωνει τα windows!!!! Τι γινετε;
inetus3r Δεκέμβριος 7, 2012 #27 Δεκέμβριος 7, 2012 Γιατί δεν χρησιμοποιείς το recovery partition για να το ξαναστήσεις;Δεν έχει επιλογή ποιες εφαρμογές να εγκαταστήσεις;
Alexgk Δεκέμβριος 10, 2012 #28 Δεκέμβριος 10, 2012 Το έκανα αυτο ρε γαμωτο, μολις πατάω το "C" μου λεει "media load" μετα στο καπακι λεει "fail" και συνεχιζει να φορτωνει τα windows!!!! Τι γινετε;Το manual της Toshiba το έχεις διαβάσει; Εκεί θα λέει τι πατάς και τι όχι για να κάνεις boot από οπτικό.
inetus3r Δεκέμβριος 10, 2012 #29 Δεκέμβριος 10, 2012 Αν και δεν έχεις δηλώσει το μοντέλο που έχεις,τo παρακάτω είναι από μια γρήγορη αναζήτηση στο google:(Αν σε δυσκολεύουν τα Αγγλικά, πες μας να βοηθήσουμε)1) Hold down the power button for 10 (ten) seconds to switch off your machine. 2) Press and hold the 0 (zero) key and at the same time, tap the power button once to switch on your notebook. 3) When the machine Starts beeping; release the 0 key. 4) When prompted by the warning screen; select Yes to continue with the system recovery. 5) Select Recovery of Factory Default Software; click Next. 6) Select Recover to out-of-box state click Next again. 7) Click Next to Start recovery. Or. Switch on and immediately start tapping F8 - Highlight "repair my computer" by using the arrow keys. You`ll find the option for factory restore in there.
elapse Δεκέμβριος 11, 2012 #30 Δεκέμβριος 11, 2012 Έχει στο BIOS εντολή για να κλείσεις το secure boot;
Stefanos83 Δεκέμβριος 19, 2012 #31 Δεκέμβριος 19, 2012 Στα windows 7 , μια φορά που είχε δημιουργηθεί ανάγκη και χρειαζόμουνα τον serial , έβαλα ενα προγραμματακι και τον ξετρύπωσε απο την registry . Ισως να γίνετε και στα 8 ?
iosifman5 Δεκέμβριος 19, 2012 #32 Δεκέμβριος 19, 2012 φιλε αν εισαι φοιτητης μπορεις να τα κατεβασεις απ το πανεπιστημιο σου! μια καλη λυση για να τα εχεις αυθεντικα (και σου δινουν και serial number)
Stefanos83 Δεκέμβριος 19, 2012 #33 Δεκέμβριος 19, 2012 φιλε αν εισαι φοιτητης μπορεις να τα κατεβασεις απ το πανεπιστημιο σου! μια καλη λυση για να τα εχεις αυθεντικα (και σου δινουν και serial number) Αν είσαι σε τμήμα πληροφορικής η αν το τμήμα σου πληρώνει συνδρομή στο MSDA . Αλλιως δεν έχει windows 8
iosifman5 Δεκέμβριος 21, 2012 #34 Δεκέμβριος 21, 2012 εγω ειμαι ναυτιλιας και μπηκα και τα κατεβασα κανονικα! κι εχει και τα 8!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.