Jump to content

Fujitsu Siemens Amilo Pi 1556 vga card

axenias

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας, μου κάηκε η κάρτα γραφικών του Amilo Pi 1556 που είχα. Η κάρτα ήταν η nvidia ge force go 7600 mxm-ii.

Υπάρχει κάποιος ειδήμων να μου προτείνει μια λίστα με συμβατές κάρτες για να αναζητήσω στο ebay?

Ευχαριστώ πολύ,

Αλέξης

Και γιατι δεν ψαχνεις να φτιαξεις την καρτα που εχεις ?

Θα σου ερθει λιγο πιο οικονομικα.

Λοιπόν το θέμα είναι ότι εκτός το ότι κάηκε,πετάχτηκε κι όλας. Βασικά για να γίνω ακόμα πιο ξεκάθαρος, δεν τίθεται θέμα service γιατί μου χάρισαν το συγκεκριμένο Laptop χωρίς κάρτα γραφικών. Έμαθα ότι είχε την προαναφερθέν, την οποία είχε κάψει ο προηγούμενος χρήστης του Laptop σε κάποιο πείραμα με ένα άλλο λάπτοπ. Το θέμα τώρα είναι ότι πήγα σε service το λαπτοπάκι και λειτουργούν όλα καλά. Απλά μου είπαν ότι για καινούργια κάρτα θέλω κάνα 200αρι ευρώ... Το ζήτημα είναι να βρω κάρτα που να κουμπώνει στο λάπτοπ, μεταχειρισμένη για πιο φτηνά μέσω ebay. Δεν ξέρω όμως ποια μοντέλα κάνουν για αυτό το λάπτοπ για να ξέρω τι ψάχνω.....

ειναι ιδιο με το pi1536 που ειχα...περνει αρκετα μοντελα..

Uniwill MXM Options

ψαξε λιγο στο forum για τα 2 αυτα μοντελα...θα βρεις πολλες πληροφοριες

Λοιπόν παίδες ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ όλους! Έκανα μια παραγγελία και βλέπουμε όταν έρθει με το καλό. Johny ειδικά εσένα ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.