Jump to content

Χρηση μπαταριας λαπτοπ

savvas94

Recommended Posts

Κοιτα το να την βγάζεις τελείως είναι δευτερεύουσας σημασίας . Εγω αυτό που λέω είναι , περιόριοσε όσο μπορείς την χρήση της και θα σου ζήσει περισότερο .

Οκ ευχαριστω παιδια!

Να ρωτησω και κατι αλλο για να μην ανοιγω αλλο θεμα... Αυτο που λεει στις οδηγιες να μην μετακινεις το λαπτοπ οσο ειναι ανοιχτο γιατι μποrει να χαλασει ο σκληρος κατα ποσο αληθευει? Δηλαδη αν το βαζω σε αναμονη και το μετακινω μετα (δεν μιλαω για μεγαλες αποστασεις, απλα για να αλλαξω δωματιο) υπαρχει κινδυνος?

• 2 weeks later...

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος το εξής ? Η μπαταριά του λαπτοπ μου είναι 4400mah ενώ του κινητού 3100. Η μία όμως είναι τεραστία κ η άλλη πολύ μικρότερης διάστασης. Γιατί συμβαίνει αυτό ?

Sent from my Galaxy Note 2 using Tapatalk 2

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος το εξής ? Η μπαταριά του λαπτοπ μου είναι 4400mah ενώ του κινητού 3100. Η μία όμως είναι τεραστία κ η άλλη πολύ μικρότερης διάστασης. Γιατί συμβαίνει αυτό ?

Sent from my Galaxy Note 2 using Tapatalk 2

Υπαρχει διαφορα στα βολτ> του κινητου ειναι 3.7 και του φορητου 10-15 περιπου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.