Passenger57 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2004 Έχετε πρόβλημε , μικρό η μεγάλο , με την αλωπεκεία( κοινώς καραφλίτσα)?? Νά η λύση: Προσθετική Μαλλιών! Η τεχνολογία έκανε το θαύμα της και εδώ! Πλέον και αυτο λύνεται... Το θέμα είναι ποιά εταιρεία να προτιμήσεις?Επειδή έχω κ εγώ πρόβλημα κ το σκέφτομαι σοβαρά είπα να κάνω ένα post για να το θήξω. Έχει κανένας δοκιμάσει μεταμόσχευση μαλλιών? Τι πρέπει να προσέξει κανεις? Ποιά εταιρεία να προτιμήσει? Πόσα πλήρωσε? Πονάει?
ea6gka Αύγουστος 30, 2004 #2 Αύγουστος 30, 2004 εχω δει ενα φιλο που εκανε και εμοιαζε το κεφαλι του σαν πουλοβερ απο αυτα που πλεκει η γιαγια μου
YDinopoulos Αύγουστος 30, 2004 #3 Αύγουστος 30, 2004 Μπα....αν και μαδαω αρκετα (σε σημειο να ανακαλυπτω νεες ελιες), δεν με νοιαζει καθολου !!!
Κοπρίτης Αύγουστος 30, 2004 #4 Αύγουστος 30, 2004 @Passenger57χωρις παρεξηγηση...:giveup: γινονται και εμφυτευσεις οπτικων ινων εαν ενδιαφερεται κανεις...αλλαζουν και χρωματα και ειναι πολυ εφετζιδικες....
Samael Αύγουστος 30, 2004 #5 Αύγουστος 30, 2004 Aν ειναι να κανεις καν την σωστα(δλδ ακριβα...)Αλλιως τσαμπα χρονος κ χρημα.Ποναει αρκετα κ για ενα χρονικο διαστημα θα νιοθεις το κεφαλι σου καπως μουδιασμενο...
Κοπρίτης Αύγουστος 30, 2004 #7 Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:44] εχω δει ενα φιλο που εκανε και εμοιαζε το κεφαλι του σαν πουλοβερ απο αυτα που πλεκει η γιαγια μου σε γενικες γραμμες παντωςεπιτυχημενη κρινεται η μη ορατη και αντιληπτη προσθηκη...οτιδηποτε κανει μπαμ και τραβα τα βλεμματα κανει μαλλον κακο παρα καλοδεν ειναι κατι που αξιζει να τσιγκουνευτει καποιοςκαι δεν συνισταται το λουκ Τσαλικης εαν προηγουμενως μοιαζατε με τον ξαδελφο του Γιουλ Μπρινερ....
Elpis Αύγουστος 30, 2004 #9 Αύγουστος 30, 2004 λολ... και εγω σε μερικα χρονια θα θελω σιγουρα εμφιτευση..με ενα "κιλο" supra που βαζω καθε μερα...
trendy Αύγουστος 30, 2004 #10 Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης @Passenger57χωρις παρεξηγηση...:giveup: γινονται και εμφυτευσεις οπτικων ινων εαν ενδιαφερεται κανεις...αλλαζουν και χρωματα και ειναι πολυ εφετζιδικες.... Συνδέεσαι και με οπτικό interface για να ανταλλάσσεις δεδομένα;
Samael Αύγουστος 30, 2004 #11 Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Σαμαελ...παθων ??? Xτυπα ξυλο βρε αγορι!!Ακομα στα 22+ ειμαι κ να εχω προβλημα....? Ο πατερας μου ειναι παθων κ μαθων...!
Κοπρίτης Αύγουστος 30, 2004 #12 Αύγουστος 30, 2004 εννοειται...ακουμπας τις τριχες σου (κεραιες) σου στα μαλλια του αλλου και εφοσον ειστε συμβατοι κανετε οτι θελεις....σαν τα σαλιγκαρακια ενα πραμα...
trendy Αύγουστος 30, 2004 #14 Αύγουστος 30, 2004 Η καράφλα χρόνια δεν κοιτά. Ο διπλανός μου στην Γ' Λυκείου ήταν σαν τον Μπασινά.
Samael Αύγουστος 30, 2004 #16 Αύγουστος 30, 2004 Χμμ...λες εεε...? Προς το παρον καλα παω παντως.... Αν βεβαια κανουν κανενα χαζο κ πεσουν ...υπαρχει κ η λυση Mach III
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.