Zuperman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2012 να βλέπω ταινίες, προυπόθεση είναι η προβολή 3D. Προτεραιότητά μου είναι η ποιότητα προβολής ταινιών, με βάση πάντα το ποσό που μπορώ να διαθέσω. Δε με ενδιαφέρει η εικόνα όταν συνδέεται με τον ΗΥ. Δε με ενδιαφέρει η εικόνα των παιχνιδιών. Με ενδιαφέρει τα λεφτά μου να πιάσουν τόπο σε βάθος χρόνου και να μη χρειάζομαι καινούρια τηλεόραση σε μια διετία. Με ενδιαφέρει αν ,ω μη γέννοιτο, προκύψει πρόβλημα το σέρβις της εταιρείας να είναι τυπικό και γρήγορο και προφανώς να μπορεί να με εξυπηρετήσει στη Θεσ/κη. Αρχικά χάζευα μόνο για LED (είχα μπανίσει αυτήν Panasonic TX-L47WT50E | Skroutz.gr ) στο σκρουτζ (κλασικά), ώσπου άρχισα να σκέφτομαι σοβαρά την αγορά τηλεόρασης και το έψαξα (σε ξένα φόρουμ, διότι δεν είμαστε και τυχαίοι....:banging:) Είδα λοιπόν, ότι για τη δουλειά που την θέλω την TV, η τεχνολογία plasma είναι καταλληλότερη και με πιο προσιτή τιμή, κακά τα ψέματα δεν είναι καιροί τώρα για να κάνουμε το μάγκα με τα λεφτά :...:. Υπολόγιζα γύρω στα 800 έουρως μέχρι που έπεσα πάνω σε αυτήν Panasonic TX-P42UT50E | Skroutz.gr και τη βρήκα ενδιαφέρουσα επιλογή. Πως σας φαίνεται? Έχει κάποιος φίλος προσωπική εμπειρία από το συγκεκριμένο μοντέλο? Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση στα ίδια λεφτά? Το μέγιστο είναι τα 800. Εννοείται όμως πως αν βρω κάτι σε χαμηλότερη τιμή με καλή απόδοση value for money θα την προτιμήσω. Το ενδεχόμενο να πάρω τα μαγαζιά σβάρνα και να τις κοιτάω το έχω αποκλείσει. Μια φορά μπήκα σε μικρό κατάστημα ηλεκτρικών για να πάρω αποτριχωτική μηχανή και είπα να ρίξω μια ματιά και δε μου άρεσε καθόλου η ιδέα. Δε ξέρω πως τις ρυθμίζουν εκεί (θυμάμαι τη Βίκη Παγιατάκη με φουξ σακάκι!!! πόνεσαν τα μάτια μου αδέρφια!!! τι κορεσμός ήταν αυτός!!! για να μη μιλήσω για το ξανθό μαλλί...), ο περιβάλλον φωτισμός ήταν έντονος και ψυχρός και έχω κάποιες αμφιβολίες για τις προθέσεις των πωλητών. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας που αφιερώσατε για το ποστ μου.:hi: ΥΓ : Για να μην παρεξηγηθώ, έπεσα στα ξένα φόρουμ, διότι η μηχανή αναζήτησης με έβγαλε εκεί όταν έγραψα LCD Plasma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2012 UT50 ειναι παρα πολυ καλη ειναι plasma <> lcd (+ led ο φωτισμος αντι για ccfl) Το μονο που θα πρεπει να γνωριζεις ειναι οτι το 3d δεν ειναι standar τεχνολογια ακομα, μεχρι να αποφασίσουν τι προτυπο θα χρησιμοποιήσουν να ξερεις οτι ενδέχεται να μην μπορείς να δεις 3d μελλοντικα αν δεν υποστηρίζεται απο την τηλεόραση. (και imo δε χανεις τιποτα απολύτως gimmick τεχνολογία ειναι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuperman Δεκέμβριος 5, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2012 Φίλε χίλια ευχαριστώ για την ανταπόκριση!Εδώ και 3 χρόνια δεν έχουμε τηλεόραση στο σαλόνι, έχει ο καθένας το λαπ τοπ του και τη βγάζουμε έτσι.Θα μου πρότεινες να περιμένω άλλους 6 μήνες πχ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2012 Τι να σου πω...λυσας τοσο για το 3d? imo δεν αξιζει τοσο. Αμα παρεις την panasonic πλασμα να ξερεις οτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.Ειναι καλη αγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuperman Δεκέμβριος 5, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2012 Ψοφάααααω για 3D!!!!! αντιλαμβάνομαι ότι το ποσό που διαθέτω είναι περιορισμένο, αλλά θέλω να κάνω την καλύτερη δυνατή αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 5, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2012 Καταρχήν μην τρέφεις ακόμα τόσες πολλές ελπίδες στις υπάρχουσες 3d τεχνολογίες επειδή όλα είναι ρευστά όπως ήδη σου ανέφεραν.Υπάρχει το ενεργητικό και το παθητικό 3d με τα +/- του το καθένα.(γούλγησε το)Αν καταλήξεις σε αυτό που πιστεύεις ότι θα σε καλύψει περισσότερο τότε θα έχεις ξεχωρίσει και τις μάρκες που θα κινηθείς π.χ. LG = παθητικό, Samsung = ενεργητικό.Κατόπιν μέτρα την απόσταση θέασης στο σαλόνι.Για πάνω από 2 μέτρα πας σε 47άρα-50άρα και έχε υπόψιν πως το 3d θέλει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οθόνη για να πιάνει ολόκληρο το οπτικό σου πεδίο. Η Pana είναι από τις πολύ καλές και value for money μάρκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 6, 2012 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2012 φιλε zuperman, πριν 6 μηνες ημουνα κι εγω σε αναζητηση TV για σαλονι, με ιδιο μπατζετ. ομως εγω εψαχνα μια τηλεοραση πολλαπλων χρησεων και οχι μονο για ταινιες. η καλυτερες εικονες που ειδα σε μαγαζια ηταν απο 2 μοντελα -μια LED, μια plasma. η μια ηταν panasonic, αν θυμαμαι καλα το μοντελο UT50, και η αλλη μια SONY ΗΧ720. παρ ολα αυτα, επειδη η μια -PANY- ηταν ακριβοτερη και η αλλη ειχε ελλειψεις σε εξοπλισμο, προτιμησα και πηρα τοτε, ενα καινουριο μοντελο, που οτι ειχε βγει στην αγορα, την LG LM620S. μεχρι στιγμης δεν εχω παραπονο! ειναι και smart tv, και 3D (παθητικο), και καλο εξοπλισμενη και εχει και MEDIA PLAYER που παιζει τα παντα!!! και ενα συν ακομα για μενα ηταν οτι ειχε και DVB-S, S2, ενσωματωμενο..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 6, 2012 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2012 Για αυτα τα λεφτα που γραφεις πας στην UT50 η αν μπορεις παραπανω ST50. Ολα τα αλλα ειναι ακυρα εφοσον θες για ταινιες και δεν σε ενδιαφερει το gaming και εικονα για pc. Μονο αν εχεις πολυ φωτισμο να σκεφτεις καποια led. Αν πας σε led κοιτας με sony-samsung-panasonic...Για plasma εχουν και οι samsung και LG μοντελα αλλα προτιμονται οι panasonic σε σχεση με τις δευτερες...Βεβαια δεν μας εχεις γραψει την αποσταση που ειναι το πιο σημαντικο πραγμα στην αγορα τηλεορασης. Αν εισαι απο 2.5 μετρα και ανω θες 46 ιντσες με 50...Για 3 και ανω 55+ κ.ο.κ.Επισης σε 42αρα το 3d απλα το ξεχνας εκτος αν καθεσαι στο 1 μετρο. Για απλο HD σε καλυπτει για 2 μετρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sledgehammer Δεκέμβριος 6, 2012 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2012 Εγώ αγόρασα αυτήν εδώ και 3D και όλα 800 ευρώ, και είναι τέλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 6, 2012 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2012 Δεν ειναι πολλα 800 για την 40αρα οταν με 900 παιρνεις την 46αρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sledgehammer Δεκέμβριος 6, 2012 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2012 Έχεις ένα point. Εγώ πήρα την 40άρα γιατί έψαχνα τηλεόραση στις 40-42 ίντσες και η 46άρα ήταν πολύ μεγάλη για τον χώρο και την απόσταση θέασης στο σαλόνι μου, οπότε για μένα είναι τέλεια! Έχω να πω ότι Gran Turismo 5 σε αυτή την τηλεόραση τα σπάει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.