Snips Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2012 APC*Back-UPS ES 500 German/Dutch Uninterruptible Power Supply (UPS) specifications, review and featuresκωδικός μπαταρίας RBC30Που βρίσκω μπαταρίες για UPS; (εκτός από την σελίδα του κατασκευαστή)Ότι βρήκα στο ebay, είναι Αμερική. Τίποτα εξ' ανατολών;
magicman Δεκέμβριος 5, 2012 #2 Δεκέμβριος 5, 2012 ρωτα στο πλαισιο, στην εξυπηρετηση πελατων.για εταιρικους πελατες, εφερναν, εκαναν καμια 15 μερες...δεν ξερω αν δινουν σε απλους πελατες. κανε μια ερωτηση.
manos3000 Δεκέμβριος 5, 2012 #4 Δεκέμβριος 5, 2012 Αν είσαι Αθήνα στην οδό Σολωμού παράλληλη με την Στουρνάρη είναι ο Φανός με ηλεκτρονικά, εκεί θα βρεις μπαταρία!Αν δεν κάνω λάθος η μπαταρία σου είναι 12v 5A/h, η αντίστοιχη που κυκλοφορεί στο εμπόριο είναι 12v 4.5A/h αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα και μπορείς να την αλλάξεις μόνος σου!!!
Zarko1 Δεκέμβριος 5, 2012 #5 Δεκέμβριος 5, 2012 Ρίξε μια ματιά και σε www.batteries.gr +1 Στον Δήσιο έχω αντικαταστήσει κι εγώ όλες τις μπαταρίες για τα UPS μου μέχρι στιγμής. Και ο τεχνικός του σέρβις πολύ εξυπηρετικός και με υπομονή, όταν ψαχνόμουν στο πώς να μειώσω τον θόρυβο σε δύο UPS που έκαναν σαν πριονοκορδέλες...
vagsk Δεκέμβριος 5, 2012 #6 Δεκέμβριος 5, 2012 Ρίξε καμιά photo από την μπαταρία ή πες μας τα specs της μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε παραπάνω.Ουσιαστικά κοιτάς για την τάση που δίνει η μπαταρία π.χ. 12V, μετά κοιτάς διαστάσεις μπαταρίας και τέλος κοιτάς τις Ah της μπαταρίες και βάσει αυτών θα βρεις την καινούρια σου μπαταρία. Μικρό το βλέπω το UPS οπότε πιθανολογώ ότι έχει μια 12V-7Ah αλλά ίσως να κάνω και λάθος. Από ΔΗΣΙΟ θα σου πάει κάνα 20άρι + μεταφορικά αν δεν είσαι Αθήνα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.