rs3 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2012 Καλησπέρα σε όλους.Εχω ενα netbook της lg το x 110 (L.A713HS) (wife...) και λέω τώρα αν γίνεται να του περάσω τα WINDOWS 8 και αν θα είναι καλυτερα (ελαφρυτερα) απο τα 7 (64bit) που του έχω τώρα (αρχικά είχε XP) και σερνόταν ενό με τα 7 αρκετά καλυτερα εδώ και σχεδόν 2,5 χρόνία. Και αν μπορώ υπαρχει κάποια ειδική έκδοση για netbook? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sledgehammer Δεκέμβριος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2012 Χμμμ... Μπορεί να τα σηκώνει... Αφού τρέχει τα 7.. Όχι δεν υπάρχει έκδοση για netbook. Αν μπορεί να τα σηκώσει προτείνω τα Windows 8 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
rs3 Δεκέμβριος 5, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2012 Θα δοκιμασω ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rs3 Δεκέμβριος 5, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2012 Μου έδωσαν ενα δυσκάκι windows 8enterprize 64 bit και είπα να το δοκιμάσω.Βάζω λοιπόν σε χρήση ένα εξωτερικό cd/dvd drive (Sony mpd-ap20u) που έχω και που με αυτό ξαναπέρασα τα 7άρια , αλλά τίποτα !Δεν τα αναγνωρίζει το "μικρό" με τίποτα. Το δοκίμασα και στο Pc της υπογραφής μου και ούτε κι εκεί το βλέπει. Κάνει τον ήχο πως κάτι συνδέεται αλλά τίποτα. Μπορώ να αντιγράψω το cd σε ένα stikaki και να κάνω δουλειά? (τα έγραψα μια φορά αλλά όταν έκανα boot απο το στικάκι μου έλεγε no operation software found... ή κάτι τέτοιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Δεκέμβριος 5, 2012 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2012 νομίζω ότι ο atom είναι 32bit και θα χρειαστείς 32bit έκδοση.Τα windows 8 θέλουν Min resolution 1024*768 (για να μην πω 1366 x 768) ώστε να ανοίξουν οι εφαρμογές τους από το metro. Το διαπίστωσα σε test που έκανα με ένα aspire a150.edit. αφού κατεβάσεις το iso, δοκίμασε boot από usb stick με αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
rs3 Δεκέμβριος 5, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2012 στο "site" που μου λες λέει for developers και δεν έχει ελληνικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.