Jump to content

Κάτι κόλλησα και κερδίζω καθημερινά καμμια 50 iphone σε νεο tab

Passenger57

Recommended Posts

Κάτι κόλλησα στο μοζίλλα και κερδίζω καθημερινά καμμια 50 iphone.Σε νεο tab,οταν πάω να αλλάξω σελίδα ανοίγουν 2-3 σελίδες διαφημιστικές πως κερδίζω διαφορα.Έχω avast ενημερωμένο, kingsoft pc doctor ενημερωμένο, mallwarebytes ληγμένο. Πώς ξεκολλάω το αυτο που έχω κολλήσει?

Κάτι κόλλησα στο μοζίλλα και κερδίζω καθημερινά καμμια 50 iphone.Σε νεο tab,οταν πάω να αλλάξω σελίδα ανοίγουν 2-3 σελίδες διαφημιστικές πως κερδίζω διαφορα.Έχω avast ενημερωμένο, kingsoft pc doctor ενημερωμένο, mallwarebytes ληγμένο. Πώς ξεκολλάω το αυτο που έχω κολλήσει?

μηπως χρησιμοποιεις Vuze?

Γράψε στην μπάρα σελίδων about:config

μετά πάτησε στο Ill be careful, I promise

Στο Search γραψε newtab για να φιλτράρεις τις επιλογές ρυθμίσεων

και άλλαγε την τιμή στο browser.newtab.url σε about:newtab.(δεξί κλικ -> Τροποιήση ή με διπλό κλικ στο όνομα της τιμής)

*Τρέξε όμως και κάποιο antimalware, πχ το malwarebytes.

Γράψε στην μπάρα σελίδων about:config

μετά πάτησε στο Ill be careful, I promise

Στο Search γραψε newtab για να φιλτράρεις τις επιλογές ρυθμίσεων

και άλλαγε την τιμή στο browser.newtab.url σε about:newtab.(δεξί κλικ -> Τροποιήση ή με διπλό κλικ στο όνομα της τιμής)

*Τρέξε όμως και κάποιο antimalware, πχ το malwarebytes.

Αυτο νομιζω μονο για Firefox η κανω λαθος;

--

Sent from my Galaxy Ace using no Tapatalk

Σε αυτη την περιπτωση υπαρχει και μια επεκταση της βοηθειας του [MENTION=4484]ganastasiou[/MENTION] στο παρακατω topi :

http://www.thelab.gr/internet-and-networking/28-kolpa-gia-to-about-config-tou-63486.html

--

Sent from my Galaxy Ace using no Tapatalk

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.