anhelito Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2004 έστειλα για RMA την abit AN7 και μου επεστράφει η asus a7n8x-e deluxe. Στην αρχή μόλις είδα τί περιείχε το κουτί άρχισα τα καντήλια. Σκέφτηκα το o/c αμέσως. Αλλά λέω άς δώσω κ μια ευκαιρία στην asus. Τί βάζω πάνω κ παίζει μια χαρά. Βάζω κ το τελευταίο bios. Αρχίζω να ανεβάζω το ΦΣΒ. Στα 200mhz δουλεύει τέλεια το σύστημα, ενώ η ΑΝ7 δεν ήταν σταθερή. Η απορία μου είναι αν η μητρική έχει pci lock όπως η ΑΝ7. Στο bios έχει agp frequency και είναι στο auto. Μπορώ να ανεβάσω τον επεξεργαστή άφοβα ή μήπως διαλύσω τους σκληρούς...?????? Βασικά το o/c στην asus a7n8x-e deluxe rev2.0 γίνεται όπως στην ΑΝ7????? Ανεβάζουμε το ΦΣΒ έτσι απλά????? Κανά modded bios παίζει? Αν κ αυτό που έβαλα είναι πολύ καλό.Οι μόνοι περιορισμοί είναι οι τάσεις αλλά διορθώνονται από ότι είδα!!!! Βασικά τα 1.85βολτ για τον επεξεργαστή μου είναι ότι πρέπει για καθημερινή χρήση. Δεν θέλω να του βγάλω τα μάτια...Ευχαριστώ.
knight_77 Αύγουστος 30, 2004 #2 Αύγουστος 30, 2004 Πολυ κακες εμπειριες απο τη συγκεκριμενη μητρικη...Τρια rma χωρις δικια μου υπευθυνοτητα.Μη τα θυμαμαι τωρα και:cry: Οσο για αυτα που ρωτας,ναι εχει pci/agp lock,απλα απο το auto βαλτο στα 66mhz.Ναι απλα ανεβαζεις το fsb,καλυτερα συγχρονα με τις μνημες..
jax7480 Αύγουστος 30, 2004 #3 Αύγουστος 30, 2004 Tο AGP Frequency ειναι το PCI lock στην ουσια. Ρυθμισε το αυτο στα 66 και το PCI θα "μεινει" στα 33 ωστε να μην φοβασαι για τους δισκους σου. Μετα απλα ανεβασε FSB.
chroma Αύγουστος 30, 2004 #4 Αύγουστος 30, 2004 Όπως σου είπαν δεν έχει φόβο. Προσωπικά θα επέμενα να πάρω ΑΝ7 πάντως για πολλούς λόγους.
jax7480 Αύγουστος 30, 2004 #5 Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από chroma Όπως σου είπαν δεν έχει φόβο. Προσωπικά θα επέμενα να πάρω ΑΝ7 πάντως για πολλούς λόγους. Συμφωνω κι επαυξανω σε αυτο. Εκτος αν δεν κανεις τρελο o/c.
anhelito Αύγουστος 30, 2004 Author #6 Αύγουστος 30, 2004 α, οκ. Θα το βάλω στο 66. Πάντως για το o/c που κάνω εγώ είναι πολύ σταθερή. Δεν την αλλάζω. ΄¨Ισως της κάνω ένα μόντ για να δώσω περισσότερο ρεύμα στον επεξεργαστή γιατί ο δικός μου είναι αχόρταγος. Τη μητρική πάντως δεν την αλλάζω τώρα. Αλλά θα πεί τον δεσπότη παναγιώτη. Δεν θα την αφήσω σε χλωρό κλαρί, έτσι για να γουστάρει!!!!!!!!!!!
anhelito Σεπτέμβριος 1, 2004 Author #7 Σεπτέμβριος 1, 2004 έφαγα μια ήττα σήμερα!!!!!!!! εκεί που έκανα μια αλλαγή στο bios, μου πετάει το γνωστό bootlock και ψάχνει τη δισκέτα.... Με έλουσε ένας κρύος ιδρώτας γιατί δεν ήξερα που θα βρώ κομπιούτερ να γράψω σε μια δισκέτα τα κατάλληλα αρχεία. Μετά απο λίγο ξανανοίγω το πι-σι κ ξεκινάει κανονικά!!!!! Επανήλθε η καρδιά μου στο κανονικά της!!!!!!!! Καλά πολύ κουφό κ αυτό!!!!!! Κανά modded bios και κανά καλό μοντάρισμα για τη μητρική δεν έχετε να προτείνεται?????
apostglen46 Σεπτέμβριος 2, 2004 #8 Σεπτέμβριος 2, 2004 Λοιπόν για moded BIOS κατέβασε uber 1,007 και στην επιλογή cpu interface βαλε optimal αν εχεις προβλημα με τους πολλ/πλασιαστες.......Για μοντ κοιτα http://www.maximumoc.com/guides/a7n8x_modding.html
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.