Jump to content

Ερωτηση προς τους επιστημονες των nexus / android

GoMaR

Recommended Posts

Γνωστο οτι το νεξους το πατησαν τα αμαξια και στην ουσια καταστραφηκε.Αλλα ενας μικρος θεος εκει καπου ψηλα μου εδωσε την ευκαιρια να μπορω να μπω στο storage του κινητου μου και να παρω τα αρχεια.

το θεμα ειναι ΠΩΣ παιρνω και απο που τα μηνυματα που εχω ηδη μεσα στο κινητο.

για τα sms αναφερομαι.

Μη μου πεταχτει κανας εξυπνος με sms backup restore.....οθονη ΔΕΝ εχω..η μονη επικοινωνια με το κινητο ειναι το στορατζ

υπαρχει τροπος απο το usb host να βγαλει εξοδο HDMI σε οθονη tv ας πουμε ;

Δες αυτό. Μετά χρησιμοποίησε μία από τις τυπικές εφαρμογές για backup.

Θέλει την android sdk πάνω και java κτλ.

καποια βοηθεια γιατι δε βγαζω ακρη ;

Install JRE(JDK) 5 or 6 and set path to java bin directory

Install Android SDK and set path to android sdk tools and platform-tools directory

Download Android Screen Monitor

καταρχην ειχα τον sdk manager..πως ξερω ποια εκδοση του android sdk εχω ;

δευτερον.Τι εννοει στα bold?

τριτον.Το κινητο το συνδεω ΚΛΕΙΣΤΟ και δοκιμαζω ; η το ανοιγω και δοκιμαζω ;

Αν το κλεισω μου το εμφανιζει ως συσκευη omap4440 και δεν βρισκει drivers..

καποια βοηθεια γιατι δε βγαζω ακρη ;

Install JRE(JDK) 5 or 6 and set path to java bin directory

Install Android SDK and set path to android sdk tools and platform-tools directory

Download Android Screen Monitor

δευτερον.Τι εννοει στα bold?

How do I set or change the PATH system variable?

:p

Το είπα αφού προηγηθεί αυτό που σου έστειλε ο Volrath.

Ακόμα και αν αποκτήσεις πρόσβαση λόγω sandbox, είναι δύσκολο "χειροκίνητα" να πάρεις το backup. Τώρα μην με ρωτήσεις πως το κάνει η εφαρμογή που σου έστειλα. :mamba:

[humor]Στην χειρότερη στείλε ένα mail στην google, και πες της να σου τα στείλει με ένα mail.[/humor]

ενταξει τοτε.συγνωμη για τα bold :D

δεν ειναι θεμα για το ποια εφαρμογη θα χρησιμοποιησω..Ανεκαθεν ειχα το sms backup & restore.

απο οτι φαινεται ομως....ουτε usb debugging ειχα ενεργοποιημενο και δε νομιζω να μπορω να κανω και πολλα περαν των backup αρχειων

MHL Adapter Micro USB to HDMI for Samsung Galaxy Nexus Note HTC Sensation LG | eBay

με κατι τετοιο σκεφτομαι.το εχει δοκιμασει κανενας ;

ενταξει τοτε.συγνωμη για τα bold :D

δεν ειναι θεμα για το ποια εφαρμογη θα χρησιμοποιησω..Ανεκαθεν ειχα το sms backup & restore.

απο οτι φαινεται ομως....ουτε usb debugging ειχα ενεργοποιημενο και δε νομιζω να μπορω να κανω και πολλα περαν των backup αρχειων

MHL Adapter Micro USB to HDMI for Samsung Galaxy Nexus Note HTC Sensation LG | eBay

με κατι τετοιο σκεφτομαι.το εχει δοκιμασει κανενας ;

Αυτό που μπορώ να σου πώ με σιγουριά είναι ότι απαξ και είναι ενεργοποιημένη, στον πυρήνα του κινητού, η έξοδος σε tv, τότε λογικά θα παίζει. Αυτό μπορείς να το ελέγξεις αν επίσημα βγάζουν καλώδιο για παρόμοια χρήση.

μαλιστα....δε νομιζω να βγαζουν επισημα τετοια καλωδια.Δεν εχω ψαξει βεβαια.Αλλα θα σκασω 5-10Ε να το τεσταρω.Ειναι ενα ποσο το οποιο το δινεις για δοκιμη.

Aπλά συνήθως αν δεν είναι ενεργοποιημένο στον default πυρήνα, με custom rom παίζουν αυτά τα καλώδια.

Ισχύει όμως ότι δεν χάνεις πολλά για να το δοκιμάσεις.

μαλιστα...σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο και το βιντεακι που εφτιαξες.

αλλα απο οτι καταλαβαινω.δε μπορω να χειριστω το κινητο απο το πισι.αλλα το αντιθετο.να βλεπω με φωτος τι παταω στο κιν.

κατι που εμενα δεν με βοηθαει αυτο γτ η οθονη ειναι σπασμενη :p

post-5513-1416076866,0019_thumb.jpg

μαλιστα...σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο και το βιντεακι που εφτιαξες.

αλλα απο οτι καταλαβαινω.δε μπορω να χειριστω το κινητο απο το πισι.αλλα το αντιθετο.να βλεπω με φωτος τι παταω στο κιν.

κατι που εμενα δεν με βοηθαει αυτο γτ η οθονη ειναι σπασμενη :p

Είσαι σίγουρος ότι η οθόνη δεν ανταποκρίνεται - έστω και άμα δε δουλεύει η οθόνη;

EDIT: Άμα αναγνωρίζει το touch εννοώ - παρόλο που είναι σπασμένη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.