therock Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2012 Γενικοτερα γνωριζω πως οι κλαυτεροι δισκοι για τα χρηματα τους αυτην την περιδο ειναι Samsung 830/Vertex 3 120GB κοντα στο κατοσταρικο. Επειδη ομως τον θελω για μια μητρικη του 2008 χωρις sata 3 και για να μην αγοραζω pci controller, αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιος sata 2 δισκος ο οποιος να μπορει να πετυχει μεγιστες ταχυτητες με λιγοτερα απο 100 ευρω για 120GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Δεκέμβριος 4, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Backward compatibility - Wikipedia, the free encyclopedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 4, 2012 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 δεν θα παρεις σατα 2 ..θα παρεις σατα 3 για αρχη Μια χαρα θα οσυ παιξει στο οριο του σατα2 controller. Στα ~90Ε παιζει ο ιντελ 330..(120γβ) ..αν και ο 830 στα 100Ε ειναι προτιμοτερη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Δεκέμβριος 4, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Ενταξει το ξερω οτι ειναι backwards compatible, αλλα δεν μου καθεται καλα να εχω ενα απο τα πιο δυνατα προιοντα και να μην εκμεταλευομαι στο επακρο τις δυνατοτητες του. Και περαν τουτου 285/275 που ειναι τα maximum ισως τα πιανει και κανας sata 2 με 70 ευρω οποτε γλιτωνω κανα 30αρι. Απλως με SSD δεν εχω πολυ εμπειρια και ρωταω μηπς ξερει κανεις αν καποιος sata2 πιανει τετοιες τιμες. Εγω προσωπικα μονο εναν Vertex 3 εχω χρησιμοποιησει, αλλα σε συστημα που εχει sata 3 και ειναι τουμπαναιρης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Δεκέμβριος 5, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2012 Τουλαχιστον αν ειναι να παρω καλο δισκο, υπαρχει κανενας με μεγαλες ταχυτητες στα 4k που ειναι που μετρανε? Ο νεος vertex λετε να κανει την διαφορα ακομα και σε sata2?OCZ VTR1-25SAT3-128G VECTOR 128GB 2.5'' SSD SATA3 - - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.